TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Το… πρόγευμα του 3.64

Ο Αντονίν Μπαράκ πανηγυρίζει μαζί με τους συμπαίκτες του στη Βερόνα το γκολ που σημείωσε κόντρα στη Μίλαν σε αγώνα για τη Serie A στο Μιλάνο.
Ο Αντονίν Μπαράκ πανηγυρίζει μαζί με τους συμπαίκτες του στη Βερόνα το γκολ που σημείωσε κόντρα στη Μίλαν Ⓒ 2022 ANTONIO CALANNI/ASSOCIATED PRESS

To Match Money διαβάζει το πρόγραμμα της Παρασκευής και παίζει δυάδα από Βέλγιο και Serie A.

Το Σαββατοκύριακο δείχνει αρκετά στοιχηματικό, θα έχουμε να πούμε αρκετά τις επόμενες ημέρες, πάμε να δούμε σήμερα το… πρόγευμα της Παρασκευής.

Αρχή από τη Serie A και το Βερόνα – Μπολόνια (21:45 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24). Η Βερόνα βρίσκεται σε καλό μομέντουμ, έρχεται από εξαιρετική εμφάνιση και σπουδαίο διπλό επί της Σασουόλο (4-2), σε ματς που έγραψε 4,01 xGoals! Δείχνει πολύ φρέσκια και έχει μπροστά μια επιθετική τριάδα (Σιμεόνε, Μπαράκ, Καπράρι) που κάνει τη διαφορά.

Βρίσκει απέναντί της την Μπολόνια των πέντε ηττών στα έξι τελευταία, η οποία μάλιστα έχει να διαχειριστεί πολλά και σημαντικότατα προβλήματα από απουσίες, όπως βλέπετε στο ρεπορτάζ. Ο άσος της Βερόνα παίζει στο 1.95.

Οστάνδη - Αντβέρπ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Στην Αντβέρπ φέτος έχουν βάλει ψηλά τον πήχη και οι άνθρωποί της θεωρούν ότι μπορούν να διεκδικήσουν ακόμη και τον τίτλο. Για το πόσο ρεαλιστικός είναι ο στόχος του τίτλου δεν μπορούμε να το πούμε, όμως το σίγουρο είναι πως στην επανέναρξη του πρωταθλήματος η συγκυρία είναι πολύ ευνοϊκή για την ομάδα της Αμβέρσας.

Στο πρώτο ματς μετά τη διακοπή αντιμετώπισε μια αποδυναμωμένη Σαρλερουά, την οποία νίκησε εύκολα με 3-0, ενώ τώρα πηγαίνει στην Οστάνδη για να αντιμετωπίσει μια επίσης προβληματική ομάδα (21:45 Live από το SPORT24). Η Οστάνδη έτσι κι αλλιώς δεν κάνει καθόλου καλή σεζόν φέτος (15η στη βαθμολογία με μοναδικό σκοπό την αποφυγή του υποβιβασμού) και, ακόμη χειρότερα, πριν από δύο μέρες την παράτησε ο προπονητής της, ο Γερμανός Αλεξάντερ Μπλέσιν.

Ο Μπλέσιν (καλύτερος τεχνικός της περσινής σεζόν στο Βέλγιο) κουράστηκε να περιμένει τις υποσχέσεις της διοίκησης για ενίσχυση και αποδέχθηκε άμεσα την πρόταση της ιταλικής Τζένοα, αφήνοντας στα κρύα του λουτρού τους ανθρώπους της βελγικής ομάδας. Με αυτά τα δεδομένα, απόλυτα φυσιολογική η πτωτική πορεία του διπλού, που άνοιξε γύρω στο 2.10 και τώρα με το ζόρι αγγίζει το 1.90.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βερόνα – Μπολόνια: 1 (απόδοση 1.95), 21:45
  • Οστάνδη – Αντβέρπ: 2 (απόδοση: 1.87), 21:45

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από την Premier League και την Bundesliga μέχρι τα πρωταθλήματα της Χιλής και της Κίνας, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ