BIG GAMES BET

Γουέστ Χαμ - Μάντσεστερ Σίτι: Προγνωστικά και Ανάλυση - Combo στο 2.15

Ο Έρλινγκ Χάλαντ πανηγυρίζει το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι, απέναντι στην Μπάγερν | 23 Ιουλίου 2022
Ο Έρλινγκ Χάλαντ πανηγυρίζει το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι, απέναντι στην Μπάγερν | 23 Ιουλίου 2022 @2022 MORRY GASH/AP IMAGES

Προγνωστικά και ανάλυση για την πρεμιέρα της Μάντσεστερ Σίτι στην Premier League κόντρα στη Γουέστ Χαμ.

Η Μάντσεστερ Σίτι ξεκινάει απόψε την υπεράσπιση του τίτλου της στην Premier League από το Λονδίνο, κόντρα στην υπολογίσιμη Γουέστ Χαμ του Ντέιβιντ Μόγες (18:30 Novasports Premier League, Live από το SPORT24).

Προγνωστικά Αγγλία: Ξανά φαβορί η Σίτι

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα κατέκτησε πέρυσι στο νήμα το δεύτερο διαδοχικό της πρωτάθλημα και τέταρτο την τελευταία πενταετία. Για ακόμη μία σεζόν φέτος είναι το πρώτο φαβορί για τον τίτλο στην Premier League, ενώ σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρίες, είναι πρώτο φαβορί και για το Champions League, τη διοργάνωση δηλαδή που αποτελεί το μεγάλο απωθημένο των "πολιτών".

Από το ρόστερ των πρωταθλητών υπήρξαν κάποιες αποχωρήσεις (Στέρλινγκ, Ζεσούς, Ζιντέσνκο, Φερναντίνιο), ωστόσο τα πάντα επισκιάστηκαν από την απόκτηση του Έρλινγκ Χάλαντ. Με τον Νορβηγό στράικερ η Σίτι αναμένεται να αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερη επιθετική δύναμη και φυσικά το βασικό ερώτημα που διατυπώνεται, είναι στα πόσα γκολ θα σταματήσει ο 22χρονος άσος.

Στον αντίποδα, η Γουέστ Χαμ προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν, όπου ως ένα σημείο διεκδίκησε μέχρι και την έξοδό της στο Champions League. Τελικά τερμάτισε έβδομη, φτάνοντας παράλληλα μέχρι τα ημιτελικά του Europa League.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τα "σφυριά" φρόντισαν να εμπλουτίσουν το ρόστερ τους για να αποκτήσουν μεγαλύτερο βάθος τη φετινή σεζόν. Το κακό ωστόσο είναι ότι τα νέα τους αποκτήματα, ο φορ Σκαμάκα (Σασουόλο) και ο στόπερ Αγκέρντ (Ρεν) δεν είναι διαθέσιμοι για την πρεμιέρα. Επίσης, η Γουέστ Χαμ απέκτησε μόλις την Παρασκευή τον καλό μεσοεπιθετικό Κορνέ (Μπέρνλι), ωστόσο και για αυτόν το παιχνίδι με τη Σίτι έρχεται πολύ νωρίς.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Η ομάδα του Μόγες κατάφερε την προηγούμενη διετία να προβληματίσει τη Σίτι στο Λονδίνο, παίρνοντας μία ισοπαλία με 1-1 και άλλη μία με 2-2. Γενικά, η Γουέστ Χαμ μέσα στο London Stadium είναι πάντα ανταγωνιστική και την περσινή σεζόν κατάφερε να σκοράρει εκεί και στα 19 παιχνίδια πρωταθλήματος, επίδοση που είχε επαναλάβει τελευταία φορά το 1927!

Από την άλλη βέβαια, η Σίτι είναι αήττητη 13 σερί ματς (10-3-0) Premier League κόντρα στους Λονδρέζους. Επίσης, είναι αήττητη 18 διαδοχικούς αγώνες εκτός έδρας (14-4-0), που αποτελεί ρεκόρ συλλόγου.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Με δεδομένο ότι η Λίβερπουλ γκέλαρε στην πρεμιέρα της με τη Φούλαμ, η Σίτι έχει την ευκαιρία με το καλημέρα να πάρει κεφάλι απέναντι στη βασική της αντίπαλο για το πρωτάθλημα. Βέβαια, το πιθανότερο είναι πως θα χρειαστεί μίνιμουμ δύο γκολ απέναντι στη Γουέστ Χαμ για να κερδίσει. Αυτό σημαίνει ότι ξεκινάμε με βάση μας το Over 2,5 στο 1.50+.

Από εκεί και πέρα, όλοι περιμένουν να δουν αν ο Χάλαντ θα συνδυάσει το ντεμπούτο του στην Premier League με γκολ. Ο Νορβηγός είχε πετύχει χατ τρικ στο ντεμπούτο του με τη Ζάλτσμπουργκ στο Champions League και στο ντεμπούτο του με την Ντόρτμουντ στην Bundesliga. Εμείς θα ζητήσουμε απόψε από τον Χάλαντ να βάλει τουλάχιστον ένα γκολ για να φτάσουμε μαζί με το Over 2,5 στο 2.15.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Σίτι: Over 2,5 & Να Σκοράρει ο Χάλαντ (απόδοση 2.15), 18:30
TAGS BIG GAMES BET ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ