ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Αγγλία: Με το δεξί ο Τεν Χαχ στη Γιουνάιτεντ για το 1.95

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ Τεν Χαχ
Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ Τεν Χαχ © 2022 ASANKA BRENDON RATNAYAKE/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Μπράιτον, όπου θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στον πάγκο των γηπεδούχων ο Ερικ Τεν Χαχ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βίωσε πέρυσι μία τραγική σεζόν σε όλα τα επίπεδα. Καμία αγωνιστική ταυτότητα, "χαλασμένα" αποδυτήρια, οπαδοί στα κάγκελα. Έτσι όπως εξελίχθηκε η χρονιά, στο τέλος ένιωσε και ανακούφιση που κατάφερε να βγει στο Europa League. Φέτος, με την έλευση του Έρικ Τεν Χαχ από τον Άγιαξ, υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία ότι τα πράγματα θα κυλήσουν καλύτερα.

Ο Ολλανδός τεχνικός θα πραγματοποιήσει απόψε το επίσημο ντεμπούτο του στον πάγκο των "κόκκινων διαβόλων" κόντρα στην Μπράιτον (16:00 Novasports Premier League, Live από το SPORT24), η οποία πέρυσι ήταν από τις πιο επικίνδυνες ομάδες, έχοντας την πέμπτη καλύτερη συγκομιδή εκτός έδρας (7-8-4).

Προγνωστικά Αγγλία: Άνεμος αλλαγές με Τεν Χαχ

Πρώτο μέλημα του Τεν Χαχ φαίνεται πως ήταν το νοικοκύρεμα της άμυνας. Για αυτό λοιπόν δόθηκαν πάνω από 70 εκατ. ευρώ για να αποκτηθούν ο διεθνής Αργεντινός στόπερ Λισάντρο Μαρτίνες (Αγιαξ) και ο διεθνής Ολλανδός μπακ Τιρέλ Μαλάσια (Φέγενορντ).

Από εκεί και πέρα, η Γιουνάιτεντ έχει προσθέσει στις τάξεις της και τον Κρίστιαν Έρικσεν, ωστόσο οι προσπάθειες για την αναβάθμιση του ρόστερ με παίκτες κορυφαίου επιπέδου συνεχίζονται.

Σε ό,τι αφορά στην πρεμιέρα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα είναι διαθέσιμος, παρότι στα φιλικά προετοιμασίας έπαιξε μόλις 45 λεπτά. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ εξέφρασε ευθέως την επιθυμία του να αποχωρήσει από το Μάντσεστερ. Γενικά, το μέλλον του στη Γιουνάιτεντ παραμένει αβέβαιο, προς το παρόν πάντως, ο Τεν Χαχ φαίνεται πως τον υπολογίζει κανονικά και δεν αποκλείεται να τον ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης απόψε.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η Γιουνάιτεντ έχει καλή παράδοση με την Μπράιτον, αφού την κέρδισε έξι φορές στις επτά προηγούμενες συναντήσεις τους. Βέβαια, στην τελευταία, τον περασμένο Μάιο, οι "γλάροι" τη συνέτριψαν με 4-0 εντός έδρας.

Στο Ολντ Τράφορντ πάντως, η κυριαρχία της Γιουνάιτεντ είναι καθολική με ρεκόρ 12-2-0 και οκτώ διαδοχικές νίκες! Επίσης, οι "κόκκινοι διάβολοι" συνηθίζουν να ξεκινούν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στην Premier League. Στις προηγούμενες 13 σεζόν, έκαναν δέκα νίκες την πρώτη αγωνιστική της Premier League, μεταξύ αυτών και το περσινό 5-1 επί της Λιντς.

Με βάση λοιπόν την παράδοση της Γιουνάιτεντ και τον άνεμο αλλαγής που έχει φέρει ο Τεν Χαχ πάμε με τον φαβορί άσο σε τιμές κοντά στο 1.70. Στέκεται και το combo με το Over 1,5 για να ανέβουμε στο 1.95, καθώς η Μπράιτον του Πότερ δεν είναι από τις ομάδες που θα παίξει ταμπούρι.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπράιτον: 1 & Over 2,5 (απόδοση 1.95), 16:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ