BIG GAMES BET

Γιουβέντους - Ίντερ: Προγνωστικά και ανάλυση για τον τελικό του Coppa Italia

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες πανηγυρίζει γκολ κόντρα στη Γιουβέντους στο Σούπερ Καπ Ιταλίας
Ο Λαουτάρο Μαρτίνες πανηγυρίζει γκολ κόντρα στη Γιουβέντους © 2022 LUCA BRUNO/ASSOCIATED PRESS

Στο Ολίμπικο της Ρώμης η Γιουβέντους κοντράρεται με την Ίντερ για το Coppa Italia σε μια αναμέτρηση που υπόσχεται νεύρα και τακτική. Ποντάρισμα σε δύο ειδικά στοιχήματα.

Ώρα τελικού στο Coppa Italia, Γιουβέντους και Ίντερ τίθενται απόψε αντιμέτωπες στο Ολίμπικο της Ρώμης (22:00 NOVASPORTS 2 , LIVE από το SPORT24). Η αναμέτρηση είναι μονή και σε περίπτωση ισοπαλίας στο 90λεπτο ακολουθεί ημίωρη παράταση και εφόσον χρειαστούν πέναλτι. Σε επίπεδο Κυπέλλου οι δύο φιναλίστ έχουν τεθεί αντιμέτωποι 33 φορές με τη Γιουβέντους να μετράει 15 νίκες, έναντι 10 της Ίντερ, ενώ οκτώ αναμετρήσεις έληξαν δίχως νικητή. Τελευταία φορά που τέθηκαν αντιμέτωπες σε τελικό ήταν πριν 57 χρόνια. Δεκατέσσερις κατακτήσεις μετράει η Γιουβέντους, τελευταία το 2021. Επτά Κύπελλα η Ίντερ, τελευταίο το 2011. Φέτος στο πρωτάθλημα Γιουβέντους - Ίντερ 0-1, Ίντερ - Γιουβέντους (1-1). Στο Σούπερ Καπ Ίντερ - Γιουβέντους 2-1 στην παράταση (1-1 κ.δ.)

Γιουβέντους - Ίντερ: Προγνωστικά και ανάλυση

Μετά από μια απογοητευτική σεζόν με αρκετά ups and downs η Γιουβέντους καλείται να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, να… γυρίσει το χαρτί και να κλείσει τη χρονιά με θετικό πρόσημο έτσι όπως διαμορφώθηκε η κατάσταση. Στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 69 βαθμούς και στο +7 από την πέμπτη Λάτσιο και ενώ απομένουν δύο αγωνιστικές. Θα βρίσκεται και του χρόνου στο Champions League, αν και φέτος έπιασε τον στόχο λιγότερο αγχωτικά σε σύγκριση με πέρσι που τα έπαιζε όλα για όλα στο φινάλε του σκουντέτο.

Στο τελευταίο χρονικά ματς έχασε στη Γένοβα από τη Τζένοα με 2-1 σε μια αναμέτρηση που έδωσε αρκετά δικαιώματα και δεν έπεισε ιδιαίτερα με την αγωνιστική της εικόνα. Μια ήττα πάντως που όπως αποδείχθηκε ήταν αναίμακτη. Τελείωσε το ματς με 1,96 xG έναντι 3,11 xG των Γενοβέζων. Η γκρίνια πάντως στο πρόσωπο του Μαξ Αλέγκρι παραμένει, οι φωνές ακούγονται συχνά, δικαιολογημένες σε πολλές περιπτώσεις, αφού δεν έθελξε με την εικόνα της. Εκτός ο Κιέζα και ο ΜακΚένι. Δεν παίζει λόγω τιμωρίας ο Ντε Σίλιο.

Όσο κερδίζει, ελπίζει, η Ίντερ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Παραμένει ζωντανή στο κυνήγι του σκουντέτο. Σκόρπισε στο τελευταίο χρονικά ματς την Έμπολι εντός έδρας με 4-2. Επιβλητική η παρουσία της, αγχώθηκε μεν αλλά άξιζε τη νίκη. Επικράτησε 4-2 σ’ ένα ματς που τελείωσε με 5,56 xGoals και η Έμπολι είχε μόλις 0,68. Παραμένει στο -2 από την πρωτοπόρο Μίλαν κόντρα στην οποία υστερεί στην ισοβαθμία. Δεν παίζει ο χαφ Βεσίνο.

Προγνωστικά στοιχήματος

Μεγάλο ματς, σπουδαία αναμέτρηση. Δύο παραδοσιακές δυνάμεις του ιταλικού ποδοσφαίρου κοντράρονται για το Κύπελλο σ’ ένα ζευγάρι που δεν βλέπουμε σε τελικό εδώ και δεκαετίες. Με βάση τα όσα είδαμε φέτος από τις δύο πλευρές αναμένεται άλλο ένα ματς για γερά νεύρα με ένταση που λογικά θα κριθεί στο όριο.

Λογικό φαβορί η Ίντερ, έχει όμως αρκετά την ισοπαλία το εν λόγω ματς. Σ’ έναν τελικό οφείλουμε να σκεφτούμε και το ενδεχόμενο του έξτρα χρόνου ή ακόμα και των πέναλτι. Αδιάφορο το 1.50 και κάτι που κυκλοφορεί το ενδεχόμενο να κατακτήσει το τρόπαιο η Ίντερ. Ρέφερι του αγώνα είναι ο Πάολο Βαλέρι που μετράει μέσο όρο 5 κίτρινες κάρτες φέτος στη Serie A, στο 1.79 το under 6,5 κάρτες στην αναμέτρηση. Σε ό,τι αφορά στους σκόρερ, το 2.80 για το ενδεχόμενο να σκοράρει ο Λαουτάρο Μαρτίνες οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι αξίζει την προσοχή ματς. Βρίσκεται σε σούπερ κατάσταση και έχει σκοράρει επτά γκολ στα έξι τελευταία ματς.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γιουβέντους - Ίντερ: Να σκοράρει ο Λαουτάρο Μαρτίνες (απόδοση 2.80), 22:00
  • Γιουβέντους - Ίντερ: Under 6,5 κάρτες (απόδοση 1.79), 22:00
TAGS BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ