ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Γερμανία Προγνωστικά: Ψάχνουν αντίδραση Μπάγερν και Ντόρτμουντ

Ο Τίμο Βέρνερ της Λειψίας πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Σάλκε για την Bundesliga 2022-2023 στη "Φέλτινς Αρένα", Γκελζενκίρχεν | Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023
Ο Τίμο Βέρνερ της Λειψίας πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Σάλκε για την Bundesliga 2022-2023 στη "Φέλτινς Αρένα", Γκελζενκίρχεν | Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023 © 2023/MARTIN MEISSNER/AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις κρίσιμες αναμετρήσεις της Μπάγερν, της Ντόρτμουντ και της Λειψίας για την 27η αγωνιστικής της Bundesliga.

Η εποχή Τούχελ στην Μπάγερν ξεκίνησε ιδανικά με το 4-2 επί της Ντόρτμουντ στο Κλάσικερ. Χάρη σε αυτή τη νίκη, οι Βαυαροί προσπέρασαν τους Βεστφαλούς και πήραν ξανά κεφάλι στην κούρσα του τίτλου. Ωστόσο, τρεις ημέρες μετά, στο δεύτερο ματς με τον Τούχελ στον πάγκο, η Μπάγερν δεν ήταν το ίδιο καταιγιστική και έπεσε θύμα έκπληξης στο κύπελλο. Έχασε με 2-1 από τη Φράιμπουργκ, με πέναλτι στο 95' και απέτυχε να προκριθεί στα ημιτελικά.

Φυσικά, κάθε ήττα για την Μπάγερν είναι αποτυχία, πόσο μάλλον από έναν αντίπαλο που δεν είχε κερδίσει ποτέ στην ιστορία του στο Μόναχο (0-3-20)! Το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι οι Βαυαροί παίζουν ξανά με τη Φράιμπουργκ σήμερα, αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα και μάλιστα εκτός έδρας (16:30 Novasports 3HD, Live από το SPORT24).

Ο Τούχελ χρησιμοποίησε σχεδόν την ίδια ενδεκάδα στα πρώτα δύο ματς. Για την ακρίβεια, στο κύπελλο έκανε μόνο μία αλλαγή με τον Κανσέλο να παίρνει τη θέση του Ντέιβις. Σήμερα πάντως, οι Γερμανός τεχνικός αναμένεται να ανακατέψει περισσότερο την τράπουλα. Ούτως ή άλλως, έχει να διαχειριστεί και τις απουσίες των Ουπαμεκανό και Τσούπο-Μοτίνγκ.

Συγκριτικά με την Τρίτη, ενδέχεται να γίνουν μέχρι και τρεις αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Για αντικαταστάτης του Τσούπο-Μοτίνγκ προορίζεται ένας εκ των Γκνάμπρι ή Μανέ. Στους εξτρέμ θα προτιμηθεί αυτή τη φορά, αντί του Κομάν, ο Μουσιάλα, που ήταν ο μοιραίος παίκτης στο κύπελλο, καθώς μπήκε αλλαγή και υπέπεσε στο πέναλτι που έκρινε την πρόκριση.

Στην άμυνα, μάλλον ο Παβάρ θα έρθει πιο κεντρικά για να καλύψει το κενό του Ουπαμεκανό και δεξιός μπακ θα παίξει είτε ο Κανσέλο, είτε ο Στάνισιτς. Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η επιστροφή στην 11αδα του Ντέιβις.

Η Φράιμπουργκ έχει καταγράψει εντυπωσιακή πρόοδο την τελευταία διετία. Πέρυσι, έπαιξε για πρώτη φορά σε τελικό κυπέλλου. Φέτος, έφτασε για πρώτη φορά να παίζει στην Ευρώπη άνοιξη. Μεσοβδόμαδα κέρδισε για πρώτη φορά μέσα στο Μόναχο. Και τώρα διεκδικεί την παρθενική της είσοδο στους ομίλους του Champions League.

Με φουλ ηθικό και αυτοπεποίθηση από το παιχνίδι της Τρίτης δεν θα είναι καθόλου εύκολος αντίπαλος για τους πρωταθλητές. Άλλωστε, η ομάδα του Κρίστιαν Στράιχ είναι αήττητη εντός έδρας 12 σερί ματς (8-4-0). Η Μπάγερν πάντως, πολύ δύσκολα θα ανεχθεί δύο διαδοχικές ήττες από τον ίδιο αντίπαλο, μέσα σε τέσσερις ημέρες. Χαμηλό βέβαια το διπλό, στο 1.50, φτάνει όμως πάνω από το 2.80 σε συνδυασμό με το G/G.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Η άλλη διεκδικήτρια του τίτλου, η Ντόρτμουντ, επιστρέφει στην έδρα της μετά από δύο τραγικές εμφανίσεις στο δρόμο. Πρώτα έχασε με κάτω τα χέρια στο Μόναχο για το πρωτάθλημα και εν συνεχεία αποκλείστηκε από τη Λειψία στο κύπελλο με 2-0, σε ένα ματς που έκανε δύο τελικές και την πρώτη της μεγάλη φάση στο 97'!

Μέσα στο Σίγκναλ-Ιντούνα Παρκ πάντως, η Ντόρτμουντ είναι πολύ πιο αξιόπιστη, καθώς τρέχει αήττητο σερί 14 αγώνων (11-3-0). Επίσης, στα τελευταία οκτώ εντός έδρας ματς για το πρωτάθλημα, σκόραρε σε όλα από δύο γκολ και πάνω.

Γενικά, η Ντόρτμουντ έχει την καλύτερη συγκομιδή (28) στην Bundesliga μέσα στο 2023 και την κορυφαία επίθεση (32). Δικαιωματικά λοιπόν, έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στην Ουνιόν, η οποία είναι χωρίς νίκη εκτός έδρας πέντε σερί ματς (0-2-3) και έχει πετύχει μόλις ένα γκολ κι αυτό με πέναλτι (16:30 Novasports 6HD, Live από το SPORT24). Την Τετάρτη, οι Βερολινέζοι έχασαν με 2-0 στη Φρανκφούρτη για τα προημιτελικά του κυπέλλου, χωρίς ουσιαστικά να απειλήσουν τους “αετούς”.

Το σύνολο του Ουρς Φίσερ πραγματοποιεί φέτος την κορυφαία σεζόν της ιστορίας του, ωστόσο όταν απομακρύνεται από το Βερολίνο δεν είναι το ίδιο αποτελεσματική. Επίσης, το γεγονός ότι βρίσκεται μόλις στο -4 από την κορυφή και στο -2 από τη δεύτερη θέση, κρίνεται υπερβατικό με βάση τα xGoals, όπου η Ουνιόν έχει την έκτη χειρότερη διαφορά και έχει μαζέψει 17 βαθμούς παραπάνω απ' όσους άξιζε!

Ο άσος είναι κοντά στο 1.70, μπορεί όμως να φτάσει στο 2.05 με Over 1,5. Επτά σερί νίκες μετράει στην Bundesliga εντός έδρας η Ντόρτμουντ, όλες με over 2,5.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Γερμανία

Το πρόγραμμα απόψε ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου, ανάμεσα στη Χέρτα και τη Λειψία (19:30 Novasports 3HD, Live από το SPORT24). Οι "ταύροι" γνώρισαν δύο οδυνηρές ήττες στο πρωτάθλημα από Μπόχουμ και Μάιντς, παρόλα αυτά παραμένουν σε απόσταση βολής από την τετράδα.

Η ομάδα του Μάρκο Ρόζε οφείλει να εκμεταλλευτεί ότι η Φράιμπουργκ παίζει απόψε με την Μπάγερν, προκειμένου να την προσπεράσει. Η Λειψία, την Τετάρτη, έβγαλε αντίδραση μέσω του κυπέλλου. Κέρδισε πειστικά με 2-0 την Ντόρτμουντ στην Red Bull Arena, σε ένα ματς που είχε τον έλεγχο από το πρώτο λεπτό.

Η Χέρτα παλεύει φιλότιμα για την παραμονή της και περιβάλλει με εμπιστοσύνη τον τεχνικό Σάντρο Σβαρτς, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη. Πάντως, κόντρα στη Λειψία, οι πρωτευουσιάνοι έχουν τραγική παράδοση με 11 ήττες σε 13 ματς (1-1-11). Μάλιστα, τα τελευταία 12 έληξαν με Over 2,5.

Στο 2.50 το διπλό με Over 2,5. Σημειώνεται, ότι η Χέρτα στις 11 προηγούμενες αγωνιστικές κράτησε ανέπαφη την εστία της μόνο μία φορά και ότι στα τελευταία 14 ματς εντός έδρας είχε μόνο δύο clean sheets απέναντι σε Αουγκσμπουργκ και Κολωνία.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φράιμπουργκ – Μπάγερν: 2 & G/G (απόδοση 2.80), 16:30
  • Ντόρτμουντ – Ουνιόν Βερ.: 1 & Over 1,5 (απόδοση 2.05), 16:30
  • Χέρτα – Λειψία: 2 & Over 2,5 (απόδοση 2.50), 16:30
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ