TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Προγνωστικά Γερμανία: Η φόρμα της Λεβερκούζεν και ο Μουανί

Ο παίκτες της Άιντραχτ πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Μαρσέιγ για τη φάση των ομίλων του Champions League 2022-2023 στο "Ντόιτσε Μπανκ Παρκ", Φρανκφούρτη | Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022
Ο παίκτες της Άιντραχτ πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Μαρσέιγ για τη φάση των ομίλων του Champions League 2022-2023 στο "Ντόιτσε Μπανκ Παρκ", Φρανκφούρτη | Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022 © 2022 MARTIN MEISSNER/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την κρίσιμη αναμέτρηση της Λεβερκούζεν με την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης.

Γεμάτο το στοιχηματικό πρόγραμμα της Bundesliga με πολύ σημαντικές αναμετρήσεις σε όλα τα μέτωπα. Σε αυτό για την έξοδο στην Ευρώπη, η Λεβερκούζεν φιλοξενεί την Αϊντραχτ (16:30 Novasports Extra 3, Live από το SPORT24). Οι δύο ομάδες παλεύουν για μία θέση στην πρώτη εξάδα και έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους και το ενδεχόμενο της τετράδας, δεδομένου ότι η απόσταση που τις χωρίζει από την 4η Φράιμπουργκ, η οποία σήμερα παίζει με την Μπάγερν, δεν είναι απαγορευτική.

Όποια από τις δύο κερδίσει απόψε, αφενός θα πάρει κεφάλι για την έκτη θέση, αφετέρου θα συνεχίσει να ελπίζει ότι μπορεί να κυνηγήσει και το Champions League. Οι "ασπιρίνες" είναι αυτή τη στιγμή η πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας. Μετρούν έξι σερί νίκες και τρέχουν αήττητο σερί οκτώ επίσημων αγώνων (7-1-0). Την προηγούμενη αγωνιστική, το σύνολο του Τσάμπι Αλόνσο πέρασε με επιβλητικό τρόπο (3-0) από το Γκελζενκίρχεν και έσπασε το αήττητο της Σάλκε στο β' γύρο.

Από την άλλη, η Αϊντραχτ αγνοεί τη νίκη πέντε διαδοχικές αγωνιστικές, ωστόσο την Τρίτη καθάρισε εύκολα την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου, κερδίζοντας με 2-0 εντός έδρας την Ουνιόν. Και τα δύο γκολ σημείωσε ο Κόλο Μουανί, ο κορυφαίος φέτος στράικερ του γερμανικού πρωταθλήματος. Ο ηγέτης της Φρανκφούρτης είχε σκοράρει και στο πρόσφατο 1-1 με την Μπόχουμ για το πρωτάθλημα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Η Αϊντραχτ έχει τραγική παράδοση στο Λεβερκούζεν, αφού μετράει οκτώ σερί ήττες στην BayArena με γκολ 4-29. Σήμερα πάντως, χρειάζεται ένα μεγάλο αποτέλεσμα για να παραμείνει σε τροχιά ευρωπαϊκών εισιτηρίων, επομένως θα αντιμετωπίσει το παιχνίδι σαν "τελικό".

Η Λεβερκούζεν από την πλευρά της, έχει πλέον ρολάρει με τον Τσάμπι Αλόνσο στον πάγκο και στα τελευταία 11 επίσημα ματς, έχει σκοράρει τουλάχιστον δύο γκολ, δέκα φορές! Εξάλλου, στις 17 προηγούμενες αναμετρήσεις της Μπάγερ με την Αϊντραχτ το Over 2,5 επαληθεύτηκε στις 15.

Από τη μία λοιπόν έχουμε τη σούπερ φορμαρισμένη Λεβερκούζεν και από την άλλη την Αϊντραχτ, η οποία έχει στην κορυφή της επίθεσης τον Κόλο Μουανί, που μετράει φέτος 12 γκολ και ισάριθμες ασίστ στο πρωτάθλημα! Εν ολίγοις έχει άμεση συμμετοχή στα 24 από τα συνολικά 47 γκολ των "αετών"! Σε τιμές διπλασιασμού το combo Goal/Goal & Over 2,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

  • Λεβερκούζεν – Αϊντραχτ Φρ.: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 2.00), 16:30
TAGS TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ TIPSTERS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ