TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Αλλαγές προπονητών και... υπολογισμοί

Ο Φρανκ Λάμπαρντ πανηγυρίζει μετά από νίκη της Έβερτον κόντρα στη Λέστερ
Ο Φρανκ Λάμπαρντ © 2022 RUI VIEIRA/ASSOCIATED PRESS

Για όλα τα γούστα το σημερινό Total Betting του Match Money. Με ένα φαβορί, μια κόντρα και ένα Χ.

Γουλβς – Τσέλσι (17:00 Novasports 5HD, Live από το SPORT24). Η Τσέλσι δεν νίκησε τη Λίβερπουλ στο πρώτο ματς μετά την απόλυση του Πότερ, αλλά έδειξε κάποια θετικά σημάδια. Τώρα θα έχει πλέον στον πάγκο της τον Φρανκ Λάμπαρντ, που αναλαμβάνει την αγαπημένη του ομάδα σε έναν μεταβατικό ρόλο ως το καλοκαίρι και μέχρι να καταλήξει η Τσέλσι στον νέο της προπονητή. Στρατιώτης φυσικά της Τσέλσι ο Λάμπαρντ, έχοντας καθίσει ήδη ενάμιση χρόνο στον πάγκο της και ως προπονητής το 2019, έχει και την εμπειρία και τη γνώση για να δώσει μια έστω βραχυπρόθεσμη ώθηση. Η Γουλβς παλεύει για την παραμονή της, τρέχει πρόσφατο ρεκόρ μόλις 1-2-4 και σήμερα δεν θα έχει στα χαφ της τον απόλυτα επιδραστικό Ρούμπεν Νέβες. Γύρω στο 2.00 το διπλό.

Αναλυτικά όλα τα προγνωστικά Αγγλίας στο Matchmoney.com.gr

Εσπανιόλ – Μπιλμπάο (17:15 Novasports 1HD, Live από το SPORT24). Η Εσπανιόλ έχει βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση: Τέσσερις σερί ήττες, 18η στη βαθμολογία και, στην ισοβαθμία, εντός ζώνης υποβιβασμού. Και η διοίκηση, εν όψει τελικής ευθείας, παίζει τη ζαριά της. Τέλος ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ και άμεσα στη θέση του ο 42χρονος Λουίς Γκαρθία, άλλοτε διεθνής Ισπανός και με 220 εμφανίσεις με τη φανέλα της Εσπανιόλ.

Η συσπείρωση ήταν άμεση και οι οπαδοί κρέμασαν έξω από το Κορνεγιά - Ελ Πρατ ένα πανό που έγραφε: "Λουίς Γκαρθία μαζί σου μέχρι θανάτου. Μαζί θα βγούμε από αυτό". Η Μπιλμπάο φυσικά δεν είναι απλός αντίπαλος, αλλά η στιγμή δεν είναι καθόλου κακή για την Εσπανιόλ, καθώς οι Βάσκοι έρχονται από 120 λεπτά και την απογοήτευση του αποκλεισμού στα ημιτελικά του κυπέλλου από την Οσασούνα. Στο 3.50 ο άσος, στο 1.70 το 1Χ.

Άουγκσμπουργκ – Κολωνία (16:30 Novasports Extra 3, Live από το SPORT24). Απρίλιος έχει μπει πλέον, τελική ευθεία της σεζόν, όσο να ‘ναι αρχίζουν και οι υπολογισμοί. Είτε μιλάμε για… Ιταλία είτε για την οποιαδήποτε άλλη χώρα. 12η στους 29 βαθμούς η Άουγκσμπουργκ, 13η με 28 η Κολωνία, στο +7 και στο +6 από τον υποβιβασμό. Από δύο σερί ισοπαλίες, πέντε ματς εντός έδρας χωρίς ήττα αλλά και αρκετά θεματάκια τραυματισμών η Άουγκσμπουργκ, από τρεις ισοπαλίες στα πέντε τελευταία εκτός η Κολωνία και από έξι σερί ματς χωρίς νίκη.

Είναι ξεκάθαρο ότι η ισοπαλία δεν θα είναι άσχημο αποτέλεσμα για καμία τους στη βαθμολογική αλλά και στην αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται. Ειδικά όταν από τις πέντε ομάδες από κάτω τους οι τέσσερις παίζουν μεταξύ τους αυτή την αγωνιστική (Μπόχουμ – Στουτγάρδη, Χοφενχάιμ – Σάλκε) και η πέμπτη, η Χέρτα, με τη Λειψία. Στο 3.40 το Χ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Άουγκσμπουργκ – Κολωνία: Χ (απόδοση 3.40) 16:30
  • Γουλβς – Τσέλσι: 2 (απόδοση 2.00) 17:00
  • Εσπανιόλ – Μπιλμπάο: 1 (απόδοση 3.50) 17:30

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας και προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα πρωταθλήματα και τις διοργανώσεις, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ