TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Γερμανία Προγνωστικά: Πονηρό ματς για τη Φράιμπουργκ πριν τον Ολυμπιακό

Ο άσος της Φράιμπουργκ Μαξιμίλιαν Εγκεστάιν στον τελικό του κυπέλλου με τη Λειψία
Ο άσος της Φράιμπουργκ Μαξιμίλιαν Εγκεστάιν στον τελικό του κυπέλλου με τη Λειψία © 2022 MICHAEL SOHN/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον αγώνα Φράιμπουργκ - Γκλάντμπαχ στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής της Bundesliga.

Το πρόγραμμα της έκτης αγωνιστικής στην Bundesliga ολοκληρώνεται απόψε με το παιχνίδι της Φράιμπουργκ κόντρα στην Γκλάντμπαχ (18:30 Novasports Prime, Live από το SPORT24). Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League είναι το φαβορί της αναμέτρησης σε απόδοση 2.05 και έχει την ευκαιρία με νίκη να παραμείνει μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας (μπορεί να αρκεί και ισοπαλία, αν δεν κερδίσει νωρίτερα η Ουνιόν στην Κολωνία).

Φράιμπουργκ - Γκλάντμπαχ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η Φράιμπουργκ έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν με ρεκόρ 6-0-1 σε επτά επίσημα ματς για όλες τις διοργανώσεις. Η μοναδική της ήττα ήρθε από τον κακό της δαίμονα την Ντόρτμουντ.

Την Πέμπτη, η ομάδα του Κρίστιαν Στράιχ έκανε πρεμιέρα στους ομίλους του Europa League επικρατώντας με 2-1 της Κάραμπαγκ μέσα στο Europa-Park. Η Φράιμπουργκ μπήκε ορμητικά και παίρνοντας ώθηση από την έδρα της, προηγήθηκε 2-0 στο πρώτο τέταρτο. Γενικά, έλεγξε το ματς στο πρώτο ημίχρονο, παρά τη μείωση του σκορ με μακρινό σουτ στο 39.

Στο δεύτερο μέρος πάντως, οι Γερμανοί έχασαν μέτρα στο γήπεδο και περιορίστηκαν σε παιχνίδι αντεπιθέσεων. Η Κάραμπαγκ βρήκε 2-3 επικίνδυνες στιγμές και άγχωσε αρκετά τη Φράιμπουργκ, η οποία ήταν φανερό πως μετά το 45' έκανε απλά διαχείριση, χωρίς να βγάζει τη γνωστή της ένταση.

Το ζητούμενο πάντως επιτεύχθηκε, η ομάδα ξεκίνησε με το δεξί τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις κι έβαλε πλώρη για την πρόκριση στα νοκ άουτ. Βέβαια, τώρα μένει να φανεί πώς θα ανταποκριθεί στα συνεχόμενα παιχνίδια, καθώς δεν είναι μαθημένη να δίνει τρεις αγώνες σε επτά ημέρες.

Ο Στράιχ δεν έκανε ιδιαίτερο ροτέισον την Πέμπτη. Άλλαξε απλά επιθετικό, περνώντας τον έμπειρο Πέτερσεν αντί του Γκρέγκοριτς και αντικατέστησε αναγκαστικά τον τραυματία μεσοεπιθετικό Σάλαϊ με τον Κορεάτη Γέονγκ.

Ούτε απόψε αναμένεται να διαφοροποιήσει αισθητά την ενδεκάδα του. Τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι θα κατέβει με την ίδια σύνθεση όπως κόντρα στην Κάραμπαγκ, με εξαίρεση την επιστροφή του Γκρέγκοριτς (3 γκολ στην Bundesliga) στην κορυφή της επίθεσης.

Αυτό σημαίνει ότι μπροστά από τον γκολκίπερ Φλέκεν η τετράδα της άμυνας δεν αλλάζει (Σιλντιγιά, Γκίντερ, Λίνχαρτ, Γκιούντερ). Στους χαφ δίπλα στον Χέφλερ, που είναι το κλασικό εξάρι, παίζει ο πιο δημιουργικός Εγκεστάιν. Και τη μεσοεπιθετική τριάδα συνθέτουν ο ταχύτατος Ντόαν, ο κοντρολαρισμένος και οξυδερκής Γέονγκ και φυσικά ο ηγετικός Γκρίφο, ο οποίος αναλαμβάνει τις περισσότερες στημένες μπάλες.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Εκ πρώτης όψεως ο άσος κόντρα στην Γκλάντμπαχ κρίνεται τίμιος, δεδομένου ότι τα "πουλάρια" θα παραταχθούν χωρίς τρεις βασικούς. Είναι εκτός οι δύο καλοί στόπερ Ιτακούρα (τιμωρημένος), Ελβέντι (τραυματίας) και ο πολύτιμος εξτρέμ/φορ Πλεά.

Επίσης, η Φράιμπουργκ διατηρεί τρομερή παράδοση απέναντι στην Γκλάντμπαχ, αφού σε επίπεδο Bundesliga είναι αήττητη εντός έδρας 14 σερί παιχνίδια (14-4-0)! Η Μπορούσια έχει να κερδίσει στο Φράιμπουργκ από το 2007, ενώ η μοναδική της νίκη για την Bundesliga ήρθε πριν 20 ολόκληρα χρόνια το 2020.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Το ματς πάντως είναι αρκετά πιο πονηρό και επικίνδυνο απ' ότι δείχνει φαινομενικά. Η Γκλάντμπαχ μπορεί να έρχεται από την πρώτη της ήττα στη σεζόν, κόντρα στη Μάιντς, συνολικά όμως έχει πραγματοποιήσει θετικό ξεκίνημα με τον Ντάνιελ Φάρκε στον πάγκο και διαθέτει ποιότητα μεσοεπιθετικά για να κάνει τη ζημιά. Άλλωστε, μιλάμε για μία ομάδα που έμεινε άσφαιρη μόλις μία φορά στα τελευταία 14 παιχνίδια της εκτός έδρας.

Από την άλλη, η Φράιμπουργκ είναι εξαιρετικά επικίνδυνη στις στατικές φάσεις και μέσα στην έδρα της παίζει πάντα με μεγάλη αυτοπεποίθηση. Όλα δείχνουν ότι το παιχνίδι ξεκινάει από το 1-1 και για αυτό το G/G προσφέρεται τόσο χαμηλά (1.55). Αν πάντως κάνουμε την ντρίμπλα και ζητήσουμε να εμφανιστεί το 1-1 οποιαδήποτε στιγμή στο ματς, χωρίς να μας ενδιαφέρει το τελικό αποτέλεσμα, παίρνουμε απόδοση στο 2.20.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φράιμπουργκ – Γκλάντμπαχ: 1-1 οποιαδήποτε στιγμή στο ματς (απόδοση 2.20), 18:30
TAGS TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ