TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Με ένα τρίξι ισοπαλιών

Παίκτες της Μπέτις διαμαρτύρονται κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Ρεάλ για τη La Liga
Παίκτες της Μπέτις διαμαρτύρονται κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Ρεάλ για τη La Liga Ⓒ 2022 PABLO GARCIA/ASSOCIATED PRESS

Το Match Money αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Κυριακής και προτείνει ένα τρίξι ισοπαλιών.

Δύσκολο πρόγραμμα η Κυριακή, όπου σε αντίθεση με το Σάββατο δεν έχει πολλά ματς να ψάξεις. Λείπει και η Αγγλία βέβαια, αλλά γενικότερα είτε τα ζευγαρώματα δεν κάθονται πολύ καλά είτε οι αποδόσεις είναι πολύ μετρημένες.

Σε τέτοιες περιπτώσεις, υπάρχουν δύο δρόμοι. Ο πρώτος είναι ο πιο απλός και εύκολος, τραβάς ένα μεγάλο no bet και πας για άλλα. Ο δεύτερος είναι επίσης απλός, ξεφεύγεις από την πεπατημένη και παίζεις κάτι ρισκαδόρικο, έτσι, λίγο για να περάσει η ώρα και στη λογική κι αν σου κάτσει… Από την πλευρά μας, θα σου προτείνουμε ένα τρίξι ισοπαλιών, και πάρε εσύ την τελική απόφαση.

Προγνωστικά Ιταλία

Ξεκινώντας χρονικά, στην Ιταλία έχουμε Λέτσε – Μόντσα (16:00 Cosmote Sport 8HD, Live από το SPORT24) σε μια πρόωρη μάχη της ουράς. 2 βαθμούς σε 5 ματς η Λέτσε, 0 σε 5 η φιλόδοξη Μόντσα των Μπερλουσκόνι και Γκαλιάνι, είναι σαφές ότι καμία δεν ξεκίνησε καλά τη χρονιά και το σημερινό ματς, όπου η καθεμία βλέπει απέναντί της έναν βατό αντίπαλο, είναι κομβικό για τη στροφή. Σε τέτοια ματς πάντως, και ειδικά όταν μιλάμε για Ιταλία, συχνά επικρατεί η λογική τού μη χείρον βέλτιστον και του ένας βαθμός είναι καλύτερος από τον κανένα.

Στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων από το Match Money.

Προγνωστικά Γερμανία

Στη Γερμανία, το ματς που σταμπάραμε για πιθανή ισοπαλία είναι το Κολωνία – Ουνιόν Βερολίνου (16:30 Novasports 3HD, Live από το SPORT24). Σοβαρές ομάδες και οι δύο, με παρόμοιο αγωνιστικό στιλ, έχουν αμφότερες κάνει εξαιρετική εκκίνηση στο πρωτάθλημα και βρίσκονται εν μέσω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων. Η ισοπαλία μοιάζει πολύ βολικό αποτέλεσμα τη δεδομένη στιγμή, αφού και οι δύο θα διατηρήσουν το εγχώριο αήττητο και ταυτόχρονα θα συνεχίσουν το βαρύ πρόγραμμα χωρίς τριγμούς. Και βάλε και στον λογαριασμό ότι ο προπονητής της Κολωνίας, ο Στέφεν Μπάουμγκαρντ, έκανε καριέρα ως παίκτης στην Ουνιόν και είναι δηλωμένος οπαδός της.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Ισπανία

Το δύο πρώτα ματς που σου είπαμε είναι νωρίς το απόγευμα, στις 16:00 το Λέτσε – Μόντσα και στις 16:30 το Κολωνία – Ουνιόν. Το τρίτο, με το οποίο θα κλείσουμε το τρίξι, είναι το βράδυ, το Μπέτις – Βιγιαρεάλ (22:00 Novasports 1HD, Live από το SPORT24) από τη La Liga.

Που ακριβώς επειδή θα ξεκινήσει όταν τα άλλα δύο έχουν λήξει, βολεύει και για πιθανό κασάουτ σε περίπτωση που τα πράγματα έχουν πάει καλά το απόγευμα. Ισορροπημένο ματς, όπου το ένα κλικ περισσότερης ποιότητας της Βιγιαρεάλ ισοσταθμίζεται από την έδρα της Μπέτις. Και οι δύο έρχονται και εδώ από ευρωπαϊκά παιχνίδια και έχουν βέβαια μπροστά τους και τη 2η αγωνιστική, ενώ επίσης και οι δύο έχουν ξεκινήσει δυνατά το πρωτάθλημα και φιγουράρουν στις πρώτες θέσεις του πίνακα: 3-1-0 η Βιγιαρεάλ, 3-0-1 η Μπέτις, με την ήττα της στη Μαδρίτη από τη Ρεάλ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λέτσε – Μόντσα: Χ (απόδοση 3.40) 16:00
  • Κολωνία – Ουνιόν Β.: Χ (απόδοση 3.40) 16:30
  • Μπέτις – Βιγιαρεάλ: Χ (απόδοση 3.40) 22:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από τη Γερμανία και την Ισπανία μέχρι τα πρωταθλήματα της Νορβηγίας και της Ιαπωνίας, αλλά και στήλες για το EuroBasket, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ