TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Προγνωστικά Τσάρλυ: Τριάδα στο 4.33 από Serie A και Ligue 1

Ο Μαξ Αλέγκρι σε αναμέτρηση κόντρα στην Ίντερ ως προπονητής της Γιουβέντους για το Super Cup Ιταλίας
Ο Μαξ Αλέγκρι © 2022 ALESSANDRA TARANTINO/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Κυριακής και ποντάρει σε τρία σημεία από τη Serie A και τη Ligue 1.

Την περσινή σεζόν το Στρασβούργο ανέβηκε επίπεδο. Η συμφωνία με τον ανερχόμενο τεχνικό του Σαμπιονά, Στεφάν μέχρι το 2024, φανέρωσε από την πρώτη σεζόν, πως αυτή η συνεργασία μπορεί να φέρει το σύλλογο στο επίπεδο που χρόνια επιθυμεί η διοίκηση. Η έξοδος στην Ευρώπη χάθηκε την τελευταία αγωνιστική για μία θέση. Η φετινή σεζόν άνοιξε με φιλοδοξίες, τα αποτελέσματα όμως δεν είναι τα αναμενόμενα.

Προγνωστικά Γαλλία: Έδειξε πως έρχονται οι νίκες

Το Στρασβούργο δεν έχει ακόμη νίκη και με ρεκόρ 0-4-2 τελείωσε την προηγούμενη αγωνιστική στη 18η θέση. Είναι δεδομένο, πως έχει καλύτερο ρόστερ από αυτό της 8ης Κλερμόν, που υποδέχεται και σύντομα θα την έχει αφήσει πίσω του στη βαθμολογία (14:00 Novasports Prime, Live από το SPORT24).

Η διαφορά είναι στους 5 βαθμούς και με νίκη σήμερα το Στρασβούργο θα μειώσει στους 2 και το πιθανότερο είναι να φύγει από την επικίνδυνη ζώνη. Την περασμένη αγωνιστική έδειξε πως είναι θέμα χρόνου να αρχίσει να κερδίζει. Στην έδρα της Μπρεστ κατάφερε κάτι εξαιρετικά δύσκολο: Να παίξει από το 31ο λεπτό με παίκτη λιγότερο και όχι να μην ηττηθεί, αλλά το τελικό 1-1 να το αδικεί, όπως μαρτυρούν τα xGoals (0,69-2,26). Ο άσος στο 1.70 στο μέσο όρο των εταιριών.

Προγνωστικά Ιταλία: Με παράδοση η πιο φορμαρισμένη ομάδα στη Serie A

Σε εκπληκτική κατάσταση βρίσκεται η Ουντινέζε. Μετά την ήττα την πρώτη αγωνιστική 4-2 από την πρωταθλήτρια Μίλαν, έχει μία ανοδική πορεία. Τη δεύτερη αγωνιστική υποδέχτηκε τη Σαλερνιτάνα. Το 0-0 δεν μοιάζει με επιτυχημένο αποτέλεσμα αλλά η εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο, όπου έπαιζε με παίκτη λιγότερο, ήταν αξιόλογη. Στην συνέχεια ήρθαν τρεις σπουδαίες νίκες. Διπλό 1-2 στην έδρα της νεοφώτιστης Μόντσα. Η επικράτηση με 1-0 εντός με τη Φιορεντίνα. Και η νίκη που έκανε αίσθηση, με 4-0 επί της Ρόμα.

Φορμαρισμένη η Ουντινέζε, πηγαίνει στην έδρα της Σασουόλο λύτερο ρόστερ από αυτό της 8ης Κλερμόν, που υποδέχεται και σύντομα θα την έχει αφήσει πίσω του στη βαθμολογία (16:00 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24), έχοντας εξαιρετική παράδοση. Δεν έχει χάσει εκεί τα τελευταία 5 χρόνια και έχει ένα ρεκόρ 1-5-3, στα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια. Το Χ2Δ στο 1.50 στο μέσο όρο των εταιριών.

Προγνωστικά Τσάρλυ: Κερδίζει χρόνο ο Αλέγκρι

Η Γιουβέντους έχει ήδη τρεις ισοπαλίες στα 5 παιχνίδια που έχει δώσει στο πρωτάθλημα. Τελείωσε την προηγούμενη αγωνιστική στην 7η θέση και ο Μάσιμο Αλέγκρι αρχίζει να χρειάζεται αποτελέσματα.

Με τις προσθήκες των Παρέδες, Κόστιτς, Μίλικ, Μπρέμερ, που είναι διαθέσιμοι, αλλά και των Πογκμπά, Ντι Μαρία, που απουσιάζουν, το ρόστερ απέκτησε βάθος. Ομάδες μικρομεσαίες, τις καταφέρνει στο γήπεδο της η Γιουβέντους.

Προς το παρόν, μέσα από νίκες όπως αυτή που χρειάζεται να κάνει εντός έδρας με τη Σαλερνιτάνα, φτιάχνει την ψυχολογία της η Γιουβέντους (21:45 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24). Μεσοβδόμαδα, ηττήθηκε με 2-1 στο Παρίσι, όμως ήταν θετικό το γεγονός πως επέστρεψε στο παιχνίδι παρότι έμεινε νωρίς πίσω στο σκορ με δύο τέρματα διαφορά.

Η Σαλερνιτάνα έχει μαζέψει 6 βαθμούς στα πρώτα 5 παιχνίδια και έχει ένα αξιόλογο πλασάρισμα. Παρόλα αυτά δεν είναι έτοιμη να κάνει ζημιές στις έδρες των μεγάλων. Ο άσος της Γιουβέντους με over 1,5 βρίσκεται στο 1.70 και φαίνεται καλά πληρωμένος.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Στρασβούργο - Κλερμόν: 1 (απόδοση 1.70), 14:00
  • Σασουόλο - Ουντινέζε: Χ2Δ (απόδοση 1.50), 16:00
  • Γιουβέντους - Σαλερνιτάνα: 1 & over 1,5 (απόδοση 1.70), 21:45
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ