TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Γερμανία Προγνωστικά: Ποδαρικό στο 2023 με 2.55 η Ντόρτμουντ

Ο Γιουσουφά Μουκοκό πανηγυρίζει γκολ του στο Ντόρτμουντ - Στουτγκάρδη
Ο Γιουσουφά Μουκοκό πανηγυρίζει γκολ του στο Ντόρτμουντ - Στουτγκάρδη 2022 AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την πρεμιέρα της Ντόρτμουντ στο 2023 κόντρα στην Αουγκσμπουργκ.

Η Ντόρτμουντ πραγματοποίησε πολύ μέτρια πορεία στο πρώτο κομμάτι της σεζόν. Ο Έντιν Τέρζιτς δεν δικαιολόγησε σε κανένα σημείο την πρεμούρα των Βεστφαλών να τον χρίσουν προπονητών, διακόπτοντας άκομψα το συμβόλαιο του Μάρκο Ρόζε το περασμένο καλοκαίρι.

Οι “κιτρινόμαυροι” γνώρισαν έξι ήττες σε 15 ματς και φάνηκε εξ αρχής ότι ούτε φέτος μπορούν να αμφισβητήσουν τα πρωτεία της Μπάγερν. Βέβαια, στάθηκαν και πολύ άτυχοι στο ξεκίνημα της σεζόν με τον Σεμπαστιάν Αλέ. Ο Ιβοριανός φορ, που αποκτήθηκε για να αναπληρώσει το κενό του Έρλινγκ Χάλαντ, διαγνώστηκε με καρκίνο στους όρχεις και δεν αγωνίστηκε καθόλου μέσα στο 2022 με τη φανέλα της νέας του ομάδας.

Η Ντόρτμουντ κινήθηκε άμεσα για την αγορά εναλλακτικής λύσης και έφερε τον πολύπειρο Αντονί Μοντέστ, που ήταν εξαιρετικός την περσινή σεζόν με την Κολωνία. Άλλες όμως οι απαιτήσεις της Κολωνίας, άλλες της Ντόρτμουντ. Ο Γάλλος στράικερ δεν κατάφερε να κολλήσει στη φιλοσοφία των “κιτρινόμαυρων” και ουσιαστικά η Ντόρτμουντ δεν είχε κάποιον παίκτη να μπει στα παπούτσια του Χάλαντ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Συν τοις άλλοις, ο εύθραυστος Μάρκο Ρόις ήταν ξανά μία μέσα, δύο έξω, ενώ άτυχος στάθηκε και ο Καρίμ Αντεγιέμι (μεταγραφικό απόκτημα του καλοκαιριού από τη Ζάλτσμπουργκ), καθώς υπέστη έναν ύπουλο τραυματισμό στο δάχτυλο του ποδιού, στην πρεμιέρα της Ντόρτμουντ στο πρωτάθλημα, τον περασμένο Αύγουστο, που τον πήγε πίσω και του έκοψε τη φόρα.

Κατόπιν τούτων, έμεινε πρακτικά μόνο ο πιτσιρικάς Γιουσούφα Μουκόκο να κουβαλάει την επίθεση της Ντόρτμουντ, η οποία πέρα από τα θέματα στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, είχε για ακόμη μία σεζόν και τις γνωστές ανορθογραφίες στην άμυνα, με τον Τέρζιτς να αναγκάζεται να χρησιμοποιεί για δεξιό μπακ τον στόπερ Νίκλας Ζίλε, όποτε έλειπε ο επίσης επιρρεπής σε τραυματισμούς Τομά Μενιέ. Κάτι τέτοιο έκανε και ο Χάνζι Φλικ στο παιχνίδι της εθνικής Γερμανίας με την Ιαπωνία, στο Μουντιάλ και εκτέθηκε.

Στην Ντόρτμουντ πάντως υπάρχει πίστη και αισιοδοξία ότι το δεύτερο μισό θα είναι πολύ πιο παραγωγικό. Ο Αλέ είναι έτοιμος να επιστρέψει δριμύτερος, όπως φανέρωσε το χατ τρικ που πέτυχε σε διάστημα επτά λεπτών και 32 δευτερολέπτων στο φιλικό 6-0 επί της Βασιλείας. Ο Αντεγιέμι ακόμη δεν έχει δείξει ούτε το 20% των πραγματικών του δυνατοτήτων. Ο Μουκόκο συμφώνησε να υπογράψει νέο συμβόλαιο και έτσι θα πάψουν οι φήμες για πιθανή αποχώρησή του.

Επίσης, η Ντόρτμουντ έκανε μία έξυπνη κίνηση, αποκτώντας τον δυναμικό μπακ, Γιούλιαν Ρίερσον από την Ουνιόν Βερολίνου, με 5 εκατομμύρια ευρώ για να κλείσει την τρύπα στο δεξιός άκρο της άμυνας. Και φυσικά, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στους Βεστφαλούς αγωνίζεται ο κορυφαίος χαφ της Bundesliga, ο Τζουντ Μπέλινγχαμ, που πραγματοποίησε εξαιρετικό Μουντιάλ με την εθνική Αγγλίας και όλα δείχνουν ότι θα είναι η επόμενη μεγάλη πώληση της Μπορούσια, σε τοπ κλαμπ της Premier League.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Τα δεδομένα λοιπόν, δείχνουν πιο ευνοϊκά για την Ντόρτμουντ στο 2023 και λογικά η ομάδα του Τέρζιτς θα επιτύχει τον μίνιμουμ στόχο της τετράδας. Βέβαια, για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει παιχνίδια όπως το σημερινό με την Αουγκσμπουργκ να τα καθαρίζει (16:30 Novasports 3HD, Live από το SPORT24).

Οι Βαυαροί είναι ένα μικρομεσαίο μέγεθος της κατηγορίας, που κάθε χρόνο παλεύουν για την παραμονή τους. Από το 2011, που ανέβηκαν στην Bundesliga, δεν έχουν υποβιβαστεί ποτέ. Στόχος και φέτος είναι να παραμείνουν στα μεγάλα σαλόνια και για αυτό προχώρησαν σε πέντε χειμερινές μεταγραφές.

Το εντυπωσιακό στην περίπτωση της Αουγκσμπουργκ, η οποία τον περασμένο Σεπτέμβριο κέρδισε με 1-0 την Μπάγερν, είναι ότι σκοράρει πάντα όποτε παίζει με την Ντόρτμουντ. Στις τελευταίες 17 συναντήσεις τους για το πρωτάθλημα, ανεξαρτήτως έδρας, βρήκε σε όλες τουλάχιστον ένα γκολ και οι 15 εξ αυτών έληξαν με Goal/Goal.

Η Αουγκσμπουργκ έχει να μείνει άσφαιρη απέναντι στην Ντόρτμουντ από το 2013. Επίσης, αν δούμε τις τελευταίες δέκα επισκέψεις της στο Σίγνκαλ Ιντούνα Παρκ, θα διαπιστώσουμε ότι βρήκε σε όλες δίχτυα. Ακόμη και την τελευταία τετραετία (4-3, 5-1, 3-1, 2-1), όπου δεν κατάφερε να πάρει κάποιον βαθμό.

Ο άσος λοιπόν, από το πενιχρό 1.30 μπορεί να φτάσει ακόμη και στο 2.55 σε combo με το αμφίσκορο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ντόρτμουντ – Αουγκσμπουργκ: 1 & G/G (απόδοση 2.55), 16:30
TAGS TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ