BETMARKET TIPS

​Προγνωστικά στοιχήματος: Δυάδα ειδικών στοιχημάτων για τετραπλασιασμό

Leeds United's Liam Cooper, right, vies for the ball with Aston Villa's Leon Bailey during the English Premier League soccer match between Aston Villa and Leeds United at Villa Park in Birmingham, England, Friday, Jan. 13, 2023. (AP Photo/Rui Vieira)
Leeds United's Liam Cooper, right, vies for the ball with Aston Villa's Leon Bailey during the English Premier League soccer match between Aston Villa and Leeds United at Villa Park in Birmingham, England, Friday, Jan. 13, 2023. (AP Photo/Rui Vieira) © 2023 RUI VIEIRA/ASSOCIATED PRESS

Κυριακή με Special Bets από το BetMarket.gr από Αγγλία και Γερμανία.

Τα ειδικά στοιχήματα κερδίζουν μπαίνουν συχνά στην κουβέντα από τη γωνιά των BetMarket Tips Και με δύο τέτοια θα πορευτούμε και στο στοιχηματικό πρόγραμμα της Κυριακής. Με στάση σε Premier League και Bundesliga.

Λιντς – Μπρέντφορντ (16:00 NOVASPORTS 4 , LIVE από το SPORT24 ) στην Αγγλία, από τα κοινά τους χρόνια στην Championship έχουν αναπτύξει μια μίνι αντιπαλότητα. Η αγορά που έχει ενδιαφέρον είναι για Over 11,5 φάουλ της Λιντς, σε τιμή 2.05. Η Λιντς δεν παίζει σαν μια κλασσική ομάδα Premier League, αλλά με μεγαλύτερη ένταση και κάνοντας αρκετά φάουλ. Ο μέσος όρος της φέτος ξεπερνά τα 13, έχοντας κάνει 18 στο πιο πρόσφατο με την Αστον Βίλα. Πιο πίσω 11 με τη Γουέστ Χαμ, 19 με τη Νιουκάσλ, ενώ έκανε 12 ακόμη και στην 5αρα που έριξε στην Κάρντιφ για το Κύπελλο. Η Μπρέντφορντ άρεσε με την Μπόρνμουθ και πάνω από όλα δεν έπεισε πως είναι σε κατάσταση που μπορεί εκείνη να ορίσει τον ρυθμό του αγώνα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μεγάλο ματς στο Γκλάντμπαχ (18:30 NOVASPORTS START , LIVE από το SPORT24 ), με τη γηπεδούχο που δεν θα έχει πια τον Ζόμερ στο τέρμα αλλά τον Όμλιν (Μονπελιέ). Σταθερή εντός έδρας η Μπορούσια, ενώ η Λεβερκούζεν είναι ανεβασμένη και πλέον δουλεμένη από τον κόουτς Αλόνσο.

Προγνωστικά στοιχήματος

Περίεργος ο φαβοριτισμός της φιλοξενούμενης ομάδας στην αγορά των κόρνερ. Η Λεβερκούζεν επί Αλόνσο είναι μια ομάδα που δεν κερδίζει κόρνερ. Επτά ματς με τον Ισπανό στον πάγκο, μόνο σε ένα είχε περισσότερα κόρνερ από τον αντίπαλο. Ο μέσος όρος της σε αυτό το διάστημα είναι κάπου στα δύο (ήταν 5+ πριν αναλάβει ο Ισπανός), με μεγαλύτερο αριθμό κερδισμένων κόρνερ τα 4! Ούτε η Γκλάντμπαχ είναι ομάδα που κερδίζει πολλά κόρνερ, αλλά με τον δικό της μέσο όρο εσχάτως στα 4,30 και της Λεβερκούζεν στα 2,30, η αξία είναι ξεκάθαρα στη δική της πλευρά με αποδόσεις άνω του διπλασιασμού.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λιντς - Μπρέντφορντ: Over 11,5 φάουλ Λιντς (απόδοση 2.05), 16:00
  • Γκλάντμπαχ - Λεβερκούζεν: Γκλαντμπαχ περισσότερα κόρνερ (απόδοση 2.30), 18:30

Ολες οι αναλύσεις για τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα κάθε Σαββατοκύριακο στα προγνωστικά στοιχήματος του BetMarket.gr, με ψαγμένα ειδικά στοιχήματα που δεν θα διαβάσεις αλλού!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ