ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Γερμανία Προγνωστικά: Παίρνει εκδίκηση η Ντόρτμουντ στο 2.52

Οι παίκτες της Ντόρτμουντ πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στην Χόφενχαϊμ για την Bundesliga | 22 Ιανουαρίου 2022
Οι παίκτες της Ντόρτμουντ πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στην Χόφενχαϊμ για την Bundesliga | 22 Ιανουαρίου 2022 @2022 MICHAEL PROBST/AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το ντέρμπι της Ντόρτμουντ κόντρα στη Λεβερκούζεν, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της Bundesliga.

Το σαββατιάτικο πρόγραμμα της Bundesliga ολοκληρώνονται με ντέρμπι στη Βεστφαλία ανάμεσα στην Ντόρτμουντ και τη Λεβερκούζεν, δηλαδή τις ομάδες που τερμάτισαν στη δεύτερη και στην τρίτη θέση αντίστοιχα την περσινή σεζόν (19:30 Novasports Prime, Live από το SPORT24).

Γερμανία Προγνωστικά: Τέρζιτς αντί Ρόζε στην Ντόρτμουντ

Η Ντόρτμουντ πίστευε ότι με τον Μάρκο Ρόζε θα κατάφερνε να ήταν πιο ανταγωνιστική απέναντι στην Μπάγερν. Κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ. Οι "κιτρινόμαυροι" δεν απείλησαν σε καμία περίπτωση τους Βαυαρούς και αρκέστηκαν με τη δεύτερη θέση για έκτη φορά την τελευταία δεκαετία.

Σε συνδυασμό με τον πρόωρο αποκλεισμό στο κύπελλο και την αποτυχημένη πορεία στην Ευρώπη (τρίτη θέση στον όμιλο του Champions League και αποκλεισμός στο Europa League από τη Ρέιντζερς), η διοίκηση της Ντόρτμουντ αποφάσισε να αλλάξει τεχνικό το καλοκαίρι.

Η σκυτάλη παραδόθηκε στον Έντιν Τέρζιτς, ο οποίος είχε αναλάβει ως υπηρεσιακός την ομάδα το 2021 και την είχε οδηγήσει στην κατάκτηση του κυπέλλου, αφήνοντας τότε άριστες εντυπώσεις.

Στο πρόσωπο του Τέρζιτς, οι ιθύνοντες της Ντόρτμουντ βλέπουν ακόμη έναν επίδοξο Γιούργκεν Κλοπ. Έναν τεχνικό δηλαδή που θα μπορέσει να κοντράρει στα ίσα την αχτύπητη Μπάγερν και θα ανατρέψει βαυαρικό καθεστώς.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στην προσπάθεια αυτή, έγιναν σημαντικές μεταγραφές μετά την πώληση του Ερλινγκ Χάλαντ στη Σίτι. Ωστόσο, η Ντόρτμουντ στάθηκε άτυχη με την περίπτωση του Αλέ, ο οποίος ήρθε ως αντικαταστάτης του Νορβηγού, αλλά διαγνώστηκε με σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Παρόλα αυτά, η Ντόρτμουντ θα παρατάξει στην πρεμιέρα μία πολύ ταλαντούχα και υποσχόμενη επιθετική γραμμή, αφού δίπλα στους Μάλεν (23 ετών) και Μουκόκο (17 ετών) πρόσθεσε τον διεθνή Γερμανό, Καρίμ Αντεγιέμι (20 ετών) από τη Ζάλτσμπουργκ. Μαζί με τον έμπειρο Ρόις, ο Τέρζιτς θα συνθέσει μία εξαιρετικά ποιοτική επιθετική τετράδα, η οποία αναμένεται να ταλαιπωρήσει με την ταχύτητά της την άμυνα της Λεβερκούζεν.

Προγνωστικά Στοιχήματος: Ανέτοιμη η Λεβερκούζεν

Οι "ασπιρίνες" προέρχονται από την καλύτερή τους σεζόν την τελευταία εξαετία, ωστόσο στο πρώτο επίσημο ματς της σεζόν, παρουσιάστηκαν παντελώς ανέτοιμες, με συνέπεια να γνωρίσουν οδυνηρό αποκλεισμό στον πρώτο γύρο του κυπέλλου, με 4-3 από την Έλβερσμπεργκ.

Και όταν μία ομάδα δέχεται τέσσερα γκολ από αντίπαλο Γ' κατηγορίας, τότε το πιθανότερο είναι πως στο Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ δεν θα περάσει ωραία. Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε, ότι η Ντόρτμουντ ηττήθηκε την περσινή σεζόν με 5-2 εντός έδρας από την Μπάγερ και θέλει φέτος να πάρει μία ηχηρή ρεβάνς.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Πριν από αυτή την ήττα, οι "κιτρινόμαυροι" μετρούσαν έξι διαδοχικές νίκες στα εντός έδρας ντέρμπι με τη Λεβερκούζεν, όλες με Over 2,5 (3-0, 6-2, 4-0, 3-2, 4-0, 3-1). Στο 2.52 να συμβεί κάτι αντίστοιχο και απόψε, δηλαδή να περάσει ο άσος και να μπουν πάνω από δύο γκολ.

Σημειώνεται, ότι τα παιχνίδια της Ντόρτμουντ με τη Λεβερκούζεν προσφέρουν πάντα γκολ και θέαμα. Στις εννιά προηγούμενες συναντήσεις τους, επαληθεύτηκε οκτώ φορές το Over 3,5 και μπήκαν συνολικά 45 τέρματα! Επίσης, η Ντόρτμουντ πέρυσι ήταν η δεύτερη καλύτερη επίθεση της Bundesliga, πίσω από την Μπάγερν, σκοράροντας 85 γκολ και η Λεβερκούζεν η τρίτη με 80.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ντόρτμουντ – Λεβερκούζεν: 1 & Οver 2,5 (απόδοση 2.52), 19:30
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ