TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Γερμανία Προγνωστικά: Δεν είναι τυπική νεοφώτιστη η Βέρντερ

Ο τεχνικός της Βέρντερ Βρέμης, Όλε Βέρνερ
Ο τεχνικός της Βέρντερ Βρέμης, Όλε Βέρνερ © 2022 MARTIN MEISSNER-POOL PHOTO/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον αγώνα Βόλφσμπουργκ - Βέρντερ, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της Bundesliga.

Η Bundesliga ξεκίνησε την Παρασκευή με τη συντριπτική νίκη της Μπάγερν μέσα στη Φρανκφούρτη. Απόψε, το πρόγραμμα περιλαμβάνει ακόμη έξι αναμετρήσεις.

Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες στοιχηματικά είναι αυτή της Βόλφσμπουργκ κόντρα στη Βέρντερ Βρέμης (16:30 Novasports 3HD, Live από το SPORT24). Η Βέρντερ μετά τον οδυνηρό υποβιβασμό στην Τσβάιτε το 2021, επέστρεψε άμεσα στη μεγάλη κατηγορία, εκεί δηλαδή που ανήκει.

Γερμανία Προγνωστικά: Μεταμορφώθηκε με τον Βέρνερ

Από τον Νοέμβριο, που την ανέλαβε ο 34χρονος Ολε Βέρνερ (νεότερος φέτος τεχνικός της Bundesliga), έδειξε ότι η Β' Γερμανίας είναι μία κατηγορία που δεν τη χωρά ως μέγεθος. Έτρεξε ένα εξαιρετικό αήττητο σερί δέκα αγώνων (9-1-0), κάλυψε το χαμένο έδαφος και τελικά εξασφάλισε την άνοδο, τερματίζοντας στη δεύτερη θέση πίσω από τη Σάλκε.

Η Βέρντερ προφανώς δεν είναι μία τυπική νεοφώτιστη. Πρόκειται για μία από τις πιο παραδοσιακές ομάδες της Γερμανίας, με πολύ λαό από πίσω της και βαριά φανέλα. Αυτό όμως που την κάνει ακόμη πιο επικίνδυνη στην πρεμιέρα, είναι ότι χτίστηκε ορθολογικά την περσινή σεζόν και δεν χρειάστηκε να κάνει σημαντικές προσθήκες αυτό το καλοκαίρι.

Με τον Βέρνερ στον πάγκο η Βέρντερ είναι ικανή να παίξει όμορφο και στρωτό ποδόσφαιρο. Φυσικά, η Bundesliga είναι τελείως διαφορετικό επίπεδο, ωστόσο οι "πράσινοι" της Βρέμης έδειχναν από πέρυσι ότι ανήκουν στην κορυφαία κατηγορία. Τέλειωσαν τη σεζόν στην Τσβάιτε με τις περισσότερες τελικές (570) υπέρ και τις λιγότερες κατά (386), έχοντας κυριαρχική εικόνα σε όλα τα παιχνίδια τους.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Η Βόλφσμπουργκ από την άλλη έριξε πάνω από 30 εκατ. ευρώ για μεταγραφές και έφερε για προπονητή τον "πολύ" Νίκο Κόβατς. Γενικά, είναι ένας σύλλογος που λειτουργεί σε τελείως διαφορετική λογική και βασίζεται αποκλειστικά στις πλάτες της VW.

Τα λεφτά πάντως δεν φέρνουν πάντοτε την ευτυχία. Φάνηκε αυτό και πέρυσι, όπου η Βόλφσμπουργκ μόλις και με τα βίας τερμάτισε 12η, αποτυγχάνοντας παράλληλα και στο Champions League, καθώς έμεινε τελευταία στον όμιλό της.

Ο Κόβατς είναι ένας προπονητής με πλούσιες παραστάσεις, πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι στις τελευταίες δύο δουλειές του, σε Μπάγερν και Μονακό απέτυχε, με συνέπεια να απολυθεί. Δεν αποκλείεται να συμβεί το ίδιο και στους "λύκους", δεδομένου ότι το περιβάλλον του συλλόγου είναι πολύ απαιτητικό, δεν παρέχεται μεγάλη πίστωση χρόνου και τα πάντα κρίνονται εκ του αποτελέσματος.

Κατά τη γνώμη μου, το διπλό δεν θα έπρεπε να παίζει πάνω από το 3.50, ειδικά τώρα που μιλάμε για πρεμιέρα. Αντ' αυτού άνοιξε σε τιμές άνω του 4.00 και τώρα έχει πέσει στο 3.80-3.85 στους περισσότερους μπουκ. Ακόμη και σε αυτά τα επίπεδα αξίζει το ρίσκο, ενώ για όσους αποφεύγουν τις μεγάλες αποδόσεις, στέκεται ασφαλώς και η διπλή ευκαιρία κοντά στο 1.95.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βόλφσμπουργκ – Βέρντερ: 2 (απόδοση 3.85), 16:30
TAGS TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ