ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Γερμανία Προγνωστικά: Δυάδα με anytime σκόρερ από την πρεμιέρα της Bundesliga

Ο Μάρκους Τουράμ
Ο Μάρκους Τουράμ © 2020 MARTIN MEISSNER/AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τους αγώνες Γκλάντμπαχ - Χοφενχάιμ και Αουγκσμπουργκ - Φράιμπουργκ από την πρώτη αγωνιστική της Bundesliga.

Πολύ ενδιαφέρουσες στοιχηματικά αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της πρεμιέρας στην Bundesliga. Στο Μπορούσια Παρκ, η Γκλάντμπαχ υποδέχεται τη Χοφενχάιμ και είναι φαβορί σε απόδοση 2.20 (16:30 Novasports 4HD, Live από το SPORT24).

Γερμανία Προγνωστικά: Ο Φάρκε θα "ζωντανέψει" την Γκλάντμπαχ

Εδώ έχουμε δύο ομάδες που άλλαξαν προπονητή το καλοκαίρι. Η Γκλάντμπαχ έφερε στη θέση του Άντι Χίτερ, τον πρώην τεχνικό της Νόριτς, Ντάνιελ Φάρκε, ο οποίος θα δουλέψει για πρώτη φορά στην Bundesliga. Η Χοφενχάιμ από την άλλη, αντικατέστησε τον Ζεμπάστιαν Χένες με τον πολύπειρο Αντρέ Μπραϊτενράιτερ.

Αμφότερες, προέρχονται από μέτρια περσινή σεζόν, αφού δεν κατάφεραν να εκπληρώσουν τον αντικειμενικό τους στόχο, που ήταν η ευρωπαϊκή έξοδος. Η Γκλαντμπαχ τερμάτισε στη 10 θέση και η Χοφενχάιμ μία πιο πάνω.

Την προηγούμενη εβδομάδα έδωσαν το πρώτο τους επίσημο ματς στη σεζόν για τον πρώτο γύρο του κυπέλλου Γερμανίας. Η μεν Γκλάντμπαχ προκρίθηκε με το εμφατικό 9-1 απέναντι σε ομάδα πέμπτης κατηγορίας. Αντίθετα, η Χοφενχάιμ χρειάστηκε την παράταση και δύο γκολ στο 115' και 118' (2-0) για να λυγίσει τη Ροντινγκχάουζεν (Δ' κατηγορία).

Τα "πουλάρια" διαθέτουν αρκετά ποιοτικό ρόστερ, με παίκτες όπως ο Πλεά, ο Τιράμ, ο Χόφμαν, ο Ζόμερ και ο Νοϊχάους. Ο κορμός τους είναι σταθερός τα τελευταία χρόνια και στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού έχει προστεθεί μόνο ο στόπερ Ιτακούρα (Μάντσεστερ Σίτι). Το μεγάλο στοίχημα του Φάρκε είναι να πάρει το 100% από το υλικό του, κάτι που δεν συνέβη πέρυσι με τον Χίτερ.

Ειδικά οι δύο Γάλλοι, ο Πλεά και ο Τιράμ ήταν σκιά του εαυτού τους. Έμεινε έτσι μόνο ο Χόφμαν να τραβάει κουπί και μοιραία η χρονιά της Γκλάντμπαχ δεν οδήγησε πουθενά. Τα πράγματα φέτος πάντως, μοιάζουν διαφορετικά.

Ο Τιράμ, που ολοκλήρωσε την περσινή σεζόν με μόλις τρία γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, ξεκίνησε στο κύπελλο με χατ τρικ και έδειξε πολύ πιο κεφάτος. Μην ξεχνάμε άλλωστε, ότι το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2023, επομένως είναι υποχρεωμένος φέτος να ανεβάσει στροφές.

Αν ο Τιράμ παίξει σύμφωνα με τις δυνατότητές του, τότε η Γκλάντμπαχ θα επιστρέψει δριμύτερη στη μάχη των ευρωπαϊκών εισιτηρίων. Στο 3,10 το anytime του 25χρονου άσου, ο οποίος την προηγούμενη τριετία σημείωσε 21 γκολ στην Bundesliga με τη φανέλα της Μπορούσια.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Ντεμπούτο κόντρα στην πρώην ομάδα του

Παιχνίδι με ειδικό στοίχημα μπορεί να γίνει και στο Αουγκσμπουργκ – Φράιμπουργκ (16:30 Novasports Extra, Live από το SPORT24). Η Φράιμπουργκ πέρυσι πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν. Τερμάτισε στην έκτη θέση, αλλά διεκδίκησε μέχρι τέλους ακόμη και την έξοδό της στο Champions League. Επίσης, έφτασε για πρώτη φορά στον τελικό κυπέλλου, αλλά ηττήθηκε στα πέναλτι από τη Λειψία.

Έχοντας μπροστά της την πρόκληση των ομίλων του Europa League ενισχύθηκε αρκετά στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, αποκτώντας τους μεσοεπιθετικούς Ντόαν (Αϊντχόφεν), Κίερεχ (Σαν Πάουλι) και τον φορ Γκρέγκοριτς. Ο τελευταίος ήρθε από την Αουγκσμπουργκ και ως εκ τούτου σήμερα θα επιστρέψει στην έδρα της πρώην ομάδας του, ως αντίπαλος.

Ο Αυστριακός φορ ήταν από τους λίγους παίκτες, που ξεχώρισαν την περσινή σεζόν για τους Βαυαρούς. Έβαλε εννιά γκολ και ήταν καταλυτικός προκειμένου η Αουγκσμπουργκ να τερματίσει 14η και να αποφύγει τον υποβιβασμό για 11η διαδοχική χρονιά.

Απόψε όμως, θα τεθεί αντιμέτωπος της και δεν αποκλείεται να την πληγώσει, όπως κάνουν πολλές φορές οι ποδοσφαιριστές κόντρα στην πρώην ομάδα τους. Ακόμη και στο 3.50 το anytime του 28χρονου άσου.

Από εκεί και πέρα, μπορεί να σταθεί και το διπλό σε τιμές στο 2.15. Η Φράιμπουργκ έχει κάνει σπουδαία βήματα προόδου τα τελευταία χρόνια και σταδιακά αλλάζει στάτους ως σύλλογος. Πέρυσι μπήκε σε νέο ολοκαίνουριο γήπεδο. Φέτος θα παίξει για 7η σερί σεζόν στην Bundesliga. Στον πάγκο της βρίσκεται σταθερά από τον Δεκέμβριο του 2011 ο εμβληματικός πλέον Κρίστιαν Στράιχ.

Όλα λοιπόν δουλεύουν ρολόι, συνεπώς δεν είναι τυχαίο ότι προσφέρεται καθαρό φαβορί μέσα στη Βαυαρία, απέναντι σε μία σταθερά μέτρια Αουγκσμπουργκ που έχει νέο και άπειρο τεχνικό στον πάγκο της, δεν κινήθηκε δυναμικά στις μεταγραφές και έχει εκτός δύο βασικότατους ποδοσφαιριστές (Ντορς, Βάργκας. Για όποιον θέλει να ρισκάρει, το combo διπλό και anytime ο Γκρέγκοριτς αποδίδει 4.70.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γκλάντμπαχ – Χοφενχάιμ: Τιράμ Να Σκοράρει (απόδοση 3.10), 16:30
  • Αουγκσμπουργκ – Φράιμπουργκ: 2 & Να Σκοράρει ο Γκρέγκοριτς (απόδοση 4.70), 16:30
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ