TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Γερμανία Προγνωστικά: Για το three-peat η Λειψία στο κύπελλο

Ο Λοίς Οπέντα πανηγυρίζει το γκολ του με τη φανέλα της Λειψίας απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι | 4 Οκτωβρίου 2023
Ο Λοίς Οπέντα πανηγυρίζει το γκολ του με τη φανέλα της Λειψίας απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι | 4 Οκτωβρίου 2023 @2023 MATTHIAS SCHRADER/AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση της Λειψίας με τη Βόλφσμπουργκ στο πλαίσιο του 2ου γύρου του κυπέλλου Γερμανίας.

Το μεσοβδόμαδο πρόγραμμα στη Γερμανία περιλαμβάνει παιχνίδια για τον δεύτερο γύρο του DFB Pokal. Απόψε, η κάτοχος του τίτλου την τελευταία διετία, Λειψία, δοκιμάζεται στη Βόλφσμπουργκ σε νοκ άουτ αναμέτρηση.

Η Λειψία έχει επιστρέψει με άγριες διαθέσεις από τη διακοπή των εθνικών, κάνοντας 3/3 νίκες με 12 γκολ ενεργητικό. Μετά τα 3-1 επί της Ντάρμσταντ και του Ερυθρού Αστέρα, ήρθε το επιβλητικό 6-0 επί της Κολωνίας, το περασμένο Σάββατο.

Ακριβώς αντίθετο είναι το σκηνικό στη Βόλφσμπουργκ, η οποία μετά τις εθνικές, έχασε αρχικά με 2-1 στην έδρα της από τη Λεβερκούζεν και το Σάββατο ηττήθηκε 3-2 στο Αουγκσμπουργκ με ανατροπή στην ανατροπή! Η ομάδα του Νίκο Κόβατς συμπλήρωσε έτσι τρεις διαδοχικές ήττες στην Bundesliga και τέσσερις στα τελευταία πέντε παιχνίδια της.

Δεν προξενεί λοιπόν καμία εντύπωση ότι το διπλό παίρνει παιχνίδι και ενώ άνοιξε κοντά σε τιμές στο 2.00 έχει πλέον κατρακυλήσει στο 1.65. Η Λειψία άλλωστε, αντιμετωπίζει σοβαρά το κύπελλο. Ο Μάρκο Ρόζε μάλιστα είπε πως η ομάδα του είναι... εθισμένη με τον συγκεκριμένο θεσμό και στόχος της είναι το three-peat.

Ας μην ξεχνάμε άλλωστε, ότι οι "ταύροι" ιδρύθηκαν μόλις πριν 14 χρόνια, επομένως δεν είναι κανένα κλαμπ που έχει χορτάσει τίτλους και έχει πάθει κορεσμό. Με το Σούπερ Καπ που κατέκτησε τον περασμένο Αύγουστο, έχει συνολικά τρία. Δεν υπάρχει λοιπόν καμία περίπτωση να δει χαλαρά το κύπελλο.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Όραμα των ανθρώπων της Λειψίας είναι να συνεχίσουν να προσθέτουν γαλόνια στη φανέλα του συλλόγου. Η Λειψία μπορεί να μην είναι ένα από τα παραδοσιακά κλαμπ της Γερμανίας, όμως έχει πλέον σταθεροποιηθεί ως η τρίτη δύναμη της χώρας πίσω από Μπάγερν και Ντόρτμουντ και φιλοδοξεί σταδιακά να γίνει αυτή που θα ανατρέψει μία μέρα τη βαυαρική ηγεμονία.

Η Βόλφσμπουργκ είναι από τις πιο σοβαρές ομάδες της Bundesliga, αλλά επιθετικά εξαρτάται σχεδόν αποκλειστικά από το Βιντ, που έχει πετύχει τα 8 από τα 13 συνολικά της γκολ στο πρωτάθλημα. Η Λειψία έχει σαφώς περισσότερες επιλογές. Ο Οπέντα με 8 γκολ τραβάει κυρίως στο σκοράρισμα, όμως μπορούν να κάνουν τη διαφορά και παίκτες όπως ο Βέρνερ, ο Φόρσμπεργκ, ο Μπαουμγκάρτνερ, Σίμονς και ο Σέσκο.

Το διπλό της Λειψίας από το 1.65 φτάνει στο αποδεκτό 1.90 με Over 1,5. Σημειώνεται ότι οι "ταύροι" φέτος έχουν 12/14 Over 2,5 σε όλες τις διοργανώσεις και ότι από τις 10 νίκες που έχουν κάνει, μόνο μία ήρθε με 1-0. Επίσης, θα πρέπει να έχουμε υπόψη μας, ότι σε πέντε αναμετρήσεις με τη Βόλφσμπουργκ στο παρελθόν, σε επίπεδο κυπέλλου, η Λειψία πανηγύρισε τέσσερις προκρίσεις. Τελευταία το 2021 με 2-0 στη Ρεντ Μπουλ Αρένα και προτελευταία το 2019 μέσα στη Φολκσβάγκεν Αρένα με 6-1!

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βόλφσμπουργκ – Λειψία: 2 & Over 1,5 (απόδοση 1.90), 19:45
TAGS TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ