TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Δυάδα από το γερμανικό κύπελλο

Ο Ζεράρδο Σεοάνε στο Μπάγερν - Λεβερκούζεν
Ο Ζεράρδο Σεοάνε στο Μπάγερν - Λεβερκούζεν 2023 AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER, FILE

Μια δυάδα από το γερμανικό κύπελλο επιλέγει το Total Betting του Match Money από το πρόγραμμα της Τρίτης.

Γκλάντμπαχ – Χαϊντενχάιμ. Οι δύο ομάδες έπαιξαν μόλις το Σάββατο για το πρωτάθλημα και η Γκλάντμπαχ νίκησε πιο εύκολα από ό,τι δείχνει το τελικό 2-1 και επιβεβαιώνοντας στην πράξη πως είναι σαφώς καλύτερη ομάδα. Η βαριά φανέλα της Γκλάντμπαχ, και καθώς τα "πουλάρια" δεν έχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, επιβάλλει μια καλή πορεία στο κύπελλο, αντίθετα για τη νεοφώτιστη Χαϊντενχάιμ το κύπελλο αποτελεί πολυτέλεια, αφού ο μοναδικός στόχος της σεζόν είναι η παραμονή. Απόλυτα σωστό φαβορί ο άσος, στο 1.60.

Καϊζερσλάουτερν – Κολωνία. Η Καϊζερσλάουτερν τα τελευταία χρόνια έχει κολλήσει στα χωράφια των μικρών κατηγοριών, αλλά βέβαια παραμένει ένα από τα πλέον ιστορικά μεγέθη του γερμανικού ποδοσφαίρου. Σε καλή φόρμα στο πρωτάθλημα, με ρεκόρ 5-3-1, έχει σήμερα μια ευκαιρία να θυμηθεί τις ένδοξες εποχές του παρελθόντος φιλοξενώντας μια ομάδα Bundesliga. Η Κολωνία έρχεται από το εφιαλτικό 6-0 από τη Λειψία το Σάββατο και κάνει συνολικά τραγική σεζόν, ούσα στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 1-1-7. Σε τιμές αουτσάιντερ ο άσος, μας επιτρέπει να πάρουμε μαζί και την ασφάλεια του DNB.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γκλάντμπαχ – Χαϊντενχάιμ: 1 (απόδοση 1.60) 21:45
  • Καϊζερσλάουτερν – Κολωνία: 1 DNB (απόδοση 2.10) 21:45

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ