ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Φτάνει τα 200 γκολ ο Ιμόμπιλε, σκοράρει κόντρα στην πρώην ο Ντελόρ για το 2.25

Ο Τσίρο Ιμόμπιλε της Λάτσιο πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Ίντερ για τη Serie A 2021-2022 στο "Ολίμπικο", Ρώμη | Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021
Ο Τσίρο Ιμόμπιλε της Λάτσιο πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Ίντερ για τη Serie A 2021-2022 στο "Ολίμπικο", Ρώμη | Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021 © 2021 ALESSANDRA TARANTINO/ASSOCIATED PRESS

Ενα γκολ μακριά από τα 200 ο Τσίρο Ιμόμπιλε, κόντρα στην πρώην ομάδα του ο Ντελόρ.

Η Λάτσιο υποδέχεται τη Σαλερνιτάνα (19:00 Cosmote Sport 7 HD, Live από το SPORT24) για τη 12η αγωνιστική της Serie A και ο Τσίρο Ιμόμπιλε απέχει μόλις ένα γκολ από το να φτάσει τα 200 σε επίπεδο πρωταθλήματος!

Ο καπιτάνο των "λατσιάλι" μετράει 164 γκολ στη Serie A, 30 στη Serie B, τρία στην Bundesliga με την Ντορτμουντ και δύο στη La Liga με τη φανέλα της Σεβίλλης. Αν σκοράρει λοιπόν έστω μία φορά απέναντι στη νεοφώτιστη Σαλερνιτάνα, τότε θα φτάσει συνολικά τα 200 γκολ σε όλα τα πρωταθλήματα που έχει αγωνιστεί.

Φέτος, ο Ιμόμπιλε είναι πρώτος σκόρερ της Λάτσιο με εννιά τέρματα σε δέκα συμμετοχές και πρώτος γενικά στο ιταλικό πρωτάθλημα μπροστά από τους Σιμεόνε (8) της Βερόνα και Βλάχοβιτς (8) της Φιορεντίνα. Προφανώς το να σκοράρει απόψε προσφέρεται σε τιμές κάτω του 1.70, ωστόσο το ενδεχόμενο να πετύχει περισσότερα γκολ απ’ ότι όλη η Σαλερνιτάνα, που έχει φέτος μείνει άσφαιρη πέντε φορές (Νάπολι, Σασουόλο, Τορίνο, Ρόμα, Αταλάντα), προσφέρεται στο 2.50.

Ο Ντελόρ κόντρα στην πρώην του

Στο γαλλικό πρωτάθλημα, η Νις φιλοξενεί τη Μονπελιέ (19:00 Novasports Start, Live από το SPORT24) και ασφαλώς κεντρικό πρόσωπο είναι ο Αντί Ντελόρ. Ο Αλγερινός φορ αγωνίστηκε για τρία χρόνια με τη φανέλα της Μονπελιέ και τώρα θα τεθεί αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του.

Ο 30χρονος άσος την τριετία που έπαιξε με τη Μονπελιέ σημείωσε συνολικά 40 γκολ στη Ligue 1. Μάλιστα, φέτος ξεκίνησε κανονικά τη σεζόν με τη Μονπελιέ, βάζοντας δύο γκολ στα πρώτα τρία ματς, ωστόσο στις 28 Αυγούστου πωλήθηκε με 10 εκατ. ευρώ στη Νις.

Ο Ντελόρ δεν άργησε ιδιαίτερα να βρει τα πατήματά του στη νέα του ομάδα και ήδη έχει γράψει με τη Νις πέντε γκολ σε οχτώ συμμετοχές στο Σαμπιονά. Σκόραρε μάλιστα και τα δύο τέρματα της Νις την προηγούμενη αγωνιστική στο 2-1 επί της Ανζέ.

Το ενδεχόμενο να πληγώσει την πρώην ομάδα του σκοράροντας απόψε προσφέρεται στο 2.25.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νις - Μονπελιέ: Ντελόρ να σκοράρει (απόδοση 2.25), 18:30
  • Λάτσιο - Σαλερνιτάνα: Ιμόμπιλε περισσότερα γκολ από τη Σαλερνιτάνα (απόδοση 2.50), 19:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ