TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Με ανωτερότητα, παράδοση και δίδυμο Ντόλμπεργκ - Ντελόρ για το 1.60

Ο Σαλιμπά πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του γκολ κόντρα στη Λιόν για το γαλλικό πρωτάθλημα
Ο Σαλιμπά πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του γκολ κόντρα στη Λιόν © 2021 LAURENT CIPRIANI/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Κυριακής και καταλήγει σε τέσσερα πονταρίσματα.

Ο Μουρίνιο γκρινιάζει, όχι εντελώς αδικαιολόγητα για τη διαιτησία που είχε στα δύο τελευταία παιχνίδια η ομάδα του, με Μίλαν και με Μπόντο Γκλιμτ. Τα τελευταία αποτελέσματα έχουν χαλάσει τη σχέση που είχε δημιουργηθεί ανάμεσα σε κόσμο, Μουρίνιο και ποδοσφαιριστές.

Είναι σημαντικό να κρατήσει την 4η θέση

Όσο όμως η Ρόμα κρατάει την 4η θέση κανένας δεν μπορεί να δημιουργήσει μεγαλύτερη πίεση και να αμφισβητήσει τη δουλειά του Μουρίνιο. Το παιχνίδι στη Βενέτσια (13:30 COSMOTE SPORT 1, LIVE από το SPORT24 ) είναι κομβικό, καθώς η Ρόμα έχει τη δυνατότητα να επανακτήσει την 4η θέση. Η Βενέτσια είναι η ομάδα με τη μικρότερη επιθετικότητα στην κατηγορία. Όσο και να φαίνεται περίεργο για ομάδα Μουρίνιο η Ρόμα παράγει, το πρόβλημα της έχει να κάνει με το ανασταλτικό κομμάτι. Έχει πετύχει 19 τέρματα σε 11 αγωνιστικές, άξιζε 19,55 έχει δεχτεί 12 τις έχουν κάνει ευκαιρίες για 13,88. Η Βενέτσια έχει πετύχει μόλις 8 τέρματα, δίνει το δικαίωμα στην ομάδα του Μουρίνιο να κρατήσει το μηδέν πίσω και να ψάξει με ασφάλεια για την νίκη. Το διπλό από 1.55 - 1.60.

Η διπλή χαρά και η ανάγκη για νίκες στο πρωτάθλημα

Διπλή χαρά πήραν οι οπαδοί της Βιγιαρεάλ το βράδυ της Τρίτης. Η ομάδα τους κέρδισε την Γιουνγκ Μπόις και κράτησε ισχυρές τις πιθανότητες της για πρόκριση στους 16 του Champions League, ο Έμερι ξεκαθάρισε την θέση του πως θα παραμείνει στην ομάδα. Ασφαλώς απαιτείται ένα νέο ξεκίνημα στη La Liga. Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση. Η Βιγιαρεάλ καίγεται για να κερδίσει έδαφος, η Χετάφε (15:00 NOVASPORTS 1, LIVE από το SPORT24 ) φαντάζει ιδανικός αντίπαλος.

Ακολουθώντας τη βαθμολογική διόρθωση

Στο Σαμπιονά η Λοριάν (16:00 LIVE από το SPORT24) υποδέχεται την Μπρεστ με τις δύο ομάδες στα τελευταία παιχνίδια να πραγματοποιούν βαθμολογική διόρθωση. Η Λοριάν προς τα κάτω, η Μπρεστ προς τα πάνω. Η Λοριάν είχε βρεθεί στην πρώτη τετράδα στη βαθμολογία και ήταν φυσικό να αρχίσει να χάνει έδαφος. 1-1 εντός με την Κλερμόν, ήττα 4-1 στην έδρα της Μαρσέιγ, 1-1 εντός με την Μπορντό και νέα τεσσάρα στο Στρασβούργο. Η Μπρεστ πήρε 4 σπουδαίους βαθμούς, 1-1 στην έδρα της Λιλ και μεγάλη καθαρή νίκη με 2-0 επι της Μονακό. Πρώτη νίκη, πρώτο παιχνίδι που δεν δέχτηκε γκολ στο φετινό πρωτάθλημα. Έβαλε δύο ομάδες από κάτω ανέβηκε στην 18η θέση και η πορεία της δείχνει ανοδική. Η αλήθεια είναι πως ο Ζακαριάν με πολύ καλή πορεία στη Ναντ, αλλά ειδικά την μακροχρόνια παρουσία του στη Μονπελιέ αποτελεί πολυτέλεια για τον σύλλογο και εγγύηση πως η ομάδα θα βρει τον δρόμο της και θα παραμείνει στην κατηγορία. Η φόρμα των δύο ομάδων οδηγεί στο Χ2 στο 1.60 στο μέσο όρο των εταιριών.

Με δίδυμο Ντόλμπεργκ - Ντελόρ και παράδοση

Η Νις (18:05 NOVASPORTS START, LIVE από το SPORT24) έχει τον καλύτερο προπονητή στο πρωτάθλημα, επιθετικούς που μπορούν να κάνουν τη διαφορά και επανήλθε στην δεύτερη θέση μετά το σπουδαίο διπλό στην έδρα της Ανζέ. Στη θέση δηλαδή που αξίζει να βρίσκεται βάσει των δυνατοτήτων της στο τέλος της σεζόν. Για το παιχνίδι με τη Μονπελιέ υπάρχει η σπουδαία επιστροφή του Ντόλμπεργκ που αναμένεται να κάνει δίδυμο με τον Ντελόρ που θα αγωνιστεί εναντίον της πρώην ομάδας του. Η Μονπελιέ είναι η πιο ομάδα έδρας στο φετινό πρωτάθλημα, 4-2-1 το ρεκόρ εντός, 0-2-3 εκτός. Δεν θα έχει στην διάθεση της τον αρχηγό Σαβανιέ και θα πάει σε μία έδρα που έχει πολύ άσχημη παράδοση. 6-2-0 το ρεκόρ της Νις ακόμη και σε εποχές που η Μονπελιέ ήταν σε ανώτερο αγωνιστικό επίπεδο. Στο 1.60 ο άσος της Νις.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βενέτσια - Ρόμα: 2 (απόδοση 1.55 - 1.60), 13:30
  • Βιγιαρεάλ - Χετάφε: 1 (1.55 - 1.60), 15:00
  • Λοριάν - Μπρεστ: Χ2 (απόδοση 1.60), 16:00
  • Νις - Μονπελιέ: 1 (απόδοση 1.60), 18:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ