STOIXIMAN BET

Euro 2020: Ολλανδία - Ουκρανία με 10.000€ εντελώς δωρεάν* στο Stoiximan Master!

Euro 2020: Ολλανδία - Ουκρανία με 10.000€ εντελώς δωρεάν* στο Stoiximan Master!

Η δράση στο Euro 2020 συνεχίζεται με αμείωτη ένταση. Πρεμιέρα για το Group D με το ντέρμπι του ομίλου, ανάμεσα σε Αγγλία και Κροατία στο θρυλικό 'Wembley'.

Τα 'τρία λιοντάρια' συγκαταλέγονται ανάμεσα στα φαβορί της διοργάνωσης, μοιραία λοιπόν είναι και το φαβορί για την πρωτιά στον όμιλο. Που θα εξασφαλιστεί κατά πολύ μεγάλο ποσοστό εφόσον έρθει η νίκη απέναντι στη 'Hrvatska'. Η τελευταία έχει ικανότατο αλλά και κουρασμένο ρόστερ, με τα περισσότερα από τα αστέρια της να διανύουν τα τελευταία ποδοσφαιρικά τους χιλιόμετρα. Τουλάχιστον σε επίπεδο εθνικής ομάδας.

Αντίθετα οι Άγγλοι χαρακτηρίζονται από νιάτα, ενθουσιασμό και φυσικά ποιότητα. Μπροστάρης ο Χάρι Κέιν, αρχηγός τόσο στην Τότεναμ, όσο και στην εθνική ομάδα. Καταπληκτική η σεζόν του με τους Spurs, πρώτος σκόρερ και πρώτος σε ασίστ στην Premier League. Προφανώς και έχει την ικανότητα να κάνει τη ζημιά απέναντι σε οποιοδήποτε άμυνα. Φυσικά και σε αυτή της Κροατίας. Να σκοράρει ο Κέιν και να κερδίσει η Αγγλία, είναι ο συνδυασμός που βρίσκουμε στο 2.70 της Stoiximan.

Το δεύτερο χρονικά ματς της Κυριακής είναι αυτό ανάμεσα στην Αυστρία και τη Βόρεια Μακεδονία, στο Βουκουρέστι. Κακά τα ψέμματα, είναι must win για την παρέα του Νταβίντ Αλάμπα. 'Πονηρό' το Group C, με την υπόθεση πρόκριση να μένει ανοικτή ως την τελευταία αγωνιστική. Η Αυστρία θα παλέψει τουλάχιστον για το ενδεχόμενο να περάσει στην επόμενη φάση, ως μια από τις τέσσερις καλύτερες τρίτες των ομίλων.

Stoiximan Master: Βρες το σκορ και τον 1ο σκόρερ στο Ολλανδία - Ουκρανία και κέρδισε έως 10.000€ εντελώς δωρεάν*, με μεγάλο έπαθλο 1.000.000€

Για να το πετύχει, η νίκη απέναντι στην πρωτοεμφανιζόμενη του θεσμού κρίνεται απαραίτητη. Η Βόρεια Μακεδονία έχει τον ενθουσιασμό, δεν έχει όμως και πολλά να περιμένει καθώς της λείπει η ποιότητα. Θα επιστρατεύσει την σκληράδα και μαζί γίνεται το φαβορί για να είναι η ομάδα που θα δεχτεί τις περισσότερες κάρτες στην αναμέτρηση. Πιθανότητα που συναντάμε σε απόδοση 2.07 στη Stoiximan.

Η ημέρα κλείνει με το άλλο παιχνίδι του Group C, μεταξύ Ολλανδίας και Ουκρανίας στη 'Johan Cruyff Arena' του Άμστερνταμ. Έξτρα κίνητρο για την ομάδα του Φρανκ Ντε Μπουρ, το γεγονός πως θα αγωνιστεί εντός έδρας. Στόχος είναι η πρώτη θέση του ομίλου και διαθέτει όλα τα κατάλληλα όπλα για να το πετύχει. Η Ουκρανία του Αντρέι Σεφτσένκο έχει δυνατότητες. Γρήγορη ομάδα, έστω και αφελής, με δίψα για διάκριση. Ένα θετικό αποτέλεσμα σε αυτό το ματς, θα μπορούσε να αυξήσει κατακόρυφα τις πιθανότητες της για πρόκριση.

Για τους 'οράνιε', πολλά θα εξαρτηθούν από την βραδιά του Μέμφις Ντεπάι. Ενός παίκτη με μεγάλη ικανότητα να τελειώνει φάσεις, να δημιουργεί για τους συμπαίκτες του αλλά και για τον εαυτό του. Αναμένεται ένα παιχνίδι με καλό ρυθμό και φάσεις εκατέρωθεν, στοιχεία που ευνοούν τον 27χρονο κυνηγό. Θα βρει τις στιγμές του να απειλήσει και το ενδεχόμενο να έχει 2+ συνολικές προσπάθειες στην εστία, προσφέρεται σε απόδοση 2.50 στη Stoiximan.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Ο διαγωνισμός είναι δωρεάν και δεν απαιτείται κατάθεση ή συμμετοχή στα παίγνια.

TAGS STOIXIMAN BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ