BETMARKET TIPS

Επιλογές στο πρώτο ημίχρονο των προημιτελικών

Ο Χάρι Μαγκουάιρ στο Αγγλία - Σενεγάλη
Ο Χάρι Μαγκουάιρ στο Αγγλία - Σενεγάλη © 2022 ABBIE PARR / AP IMAGES

Το BetMarket.gr αναλύει και προτείνει για τους δύο σημερινούς προημιτελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο τελευταίος προημιτελικός στο Παγκόσμιο Κύπελλο είναι η ευρωπαϊκή μάχη Αγγλία - Γαλλία (21:00 ANT1, Live από το SPORT24). Είναι το πρώτο μεγάλο ντέρμπι στη διοργάνωση και για τις δύο ομάδες, οπότε τουλάχιστον στην αρχή αναμένεται να το αντιμετωπίσουν κάπως συντηρητικά. Στο δεύτερο μέρος μοιάζει πιο πιθανό να λυθούν τα πόδια των μεσοεπιθετικών και να δούμε περισσότερο δράση. Σενάριο που λίγο-πολύ είδαμε και στα χθεσινά ματς. Η επιλογή "Χ ημίχρονο" είναι σε απόδοση 2.12 και δείχνει αξιόλογη.

Εκτός από την εξαιρετική επιθετική της λειτουργία στο τουρνουά, με 12 γκολ σε τέσσερα παιχνίδια, η Αγγλία έχει και ένα ακόμη πολύ ενδιαφέρον στατιστικό. Δεν έχει δεχθεί ούτε μία κάρτα στο Μουντιάλ 2022, ενώ μόλις σε μία αναμέτρηση ξεπέρασε τα 9 φάουλ. Κόντρα στην Γαλλία, ειδικά στο πρώτο μέρος, δύσκολα θα δούμε κάποια ομάδα να ρισκάρει πολύ. Πιθανότατα κάθε μία θα προσπαθήσει να παίξει το παιχνίδι της οργανωμένα και να παρασύρει τον αντίπαλο. Η επιλογή να έχει η Αγγλία under 0.5 κάρτες στο ημίχρονο είναι σε απόδοση 1.78.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μαρόκο-Πορτογαλία

Δεν αναμένεται να αλλάξει τακτική τώρα ο τεχνικός του Μαρόκο, Ρεγκραγκούι. Θα παραταχθεί με στόχο το μηδέν στην άμυνα και θα πρεσάρει στο χώρο του κέντρου για να εκμεταλλευτεί κάποιο λάθος των Πορτογάλων. Στην αντίπερα όχθη, ο Σάντος δεν είναι από τους προπονητές που θα παίξουν επιθετικά σε παιχνίδι νοκ άουτ (17:00 ANT1, Live από το SPORT24). Γνωρίζει το πόσο επικίνδυνο είναι το Μαρόκο στις αντεπιθέσεις και θα προσπαθήσει να διαφυλάξει τα μετόπισθεν. Η λογική λέει ότι θα δούμε ένα κλειστό ματς, όπως ήταν και τα προηγούμενα των Μαροκινών (3/4 δεν είχαν παραπάνω από 2 τέρματα), με το Under 2,5 να προσφέρεται στο 1.72.

Όπως αναφέραμε και παραπάνω αναμένουμε "σφιχτό" ματς, οπότε εκτιμούμε ότι και εδώ στο πρώτο μέρος οι ομάδες θα είναι ιδιαίτερα προσεκτικές. Αμφότερες μετρούν 3/4 ισόπαλα πρώτα ημίχρονα στη διοργάνωση και βασιζόμενοι σε αυτή την στατιστική τους συμπεριφορά, έχει νόημα να κοιτάξουμε προς το Χ στο 1ο 45λεπτο. Η συγκεκριμένη επιλογή "παίζεται" στο 2.15.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μαρόκο-Πορτογαλία: Χ ημίχρονο (απόδοση 2.15), 17:00

  • Γαλλία-Αγγλία: Αγγλία under 0,5 κάρτες α ημίχρονο (απόδοση 1.78), 21:00

Το Μουντιάλ συνεχίζεται στο BetMarket.gr με πλούσιες, καθημερινές, αναλύσεις και ειδικά στοιχήματα για τη φάση των νοκ άουτ. Διάβασε τα πάντα και κάνε τη σύγκριση αποδόσεων Μουντιάλ 2022 για όλες τις στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα σε πραγματικό χρόνο!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS BETMARKET TIPS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ