BIG GAMES BET

Ελλάδα - Τουρκία: Προγνωστικά και Ανάλυση - Με οδηγό τον Γιάννη

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο καρφώνει με την εθνική Ελλάδος κόντρα στην Πολωνία στο τουρνουά Ακρόπολις
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο καρφώνει με την εθνική Ελλάδος κόντρα στην Πολωνία στο τουρνουά Ακρόπολις INTIME

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το φιλικό παιχνίδι της εθνικής Ελλάδος κόντρα στην Τουρκία στο πλαίσιο του τουρνουά Ακρόπολις. Συνδυαστική επιλογή στο 2.10.

Το τουρνουά Ακρόπολις ολοκληρώνεται απόψε με την αναμέτρηση της Ελλάδας κόντρα στην Τουρκία (21:00 ERT1 / ERTWORLD, LIVE από το SPORT24). Πρόκειται ασφαλώς για το πιο δυνατό τεστ του τριημέρου για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, το οποίο τις προηγούμενες δύο ημέρες κέρδισε τόσο την Πολωνία, όσο και τη Γεωργία των Ηλία Ζούρου και Γιώργου Λημνιάτη.

Ελλάδα - Τουρκία: Προγνωστικά και Ανάλυση

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πήρε ανάσες στο χθεσινό παιχνίδι με τη Γεωργία, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε τη “γαλανόλευκη” να επικρατήσει με 80-67. Η αλήθεια είναι πως στο πρώτο ημίχρονο η εικόνα ήταν προβληματική. Η εθνική μας τα... έσπασε από το τρίποντο (2/16) και δικαίως ήταν πίσω στο σκορ με 37-34.

Στο δεύτερο ημίχρονο ωστόσο οι παίκτες του Δημήτρη Ιτούδη μπήκαν με πολύ διαφορετική γλώσσα σώματος στο επιθετικό κομμάτι. Έκαναν τις απαραίτητες προσαρμογές, που τους ζήτησε το τεχνικό επιτελείο στο ημίχρονο και τελικά έφτασαν σε μία... σβηστή νίκη, ενώ το ματς για 20 λεπτά έμοιαζε με ντέρμπι.

Ο κόουτς Ιτούδης στο τέλος της αναμέτρησης ήταν απόλυτα ικανοποιημένος με το γεγονός ότι είδε παίκτες από το βάθος του πάγκου, όπως ο Μιχάλης Λούντζης, να επιστρατεύονται και να “ντύνονται” πρωταγωνιστές στο δεύτερο ημίχρονο.

Φυσικά, στα βασικά κέρδη του χθεσινού φιλικού ήταν η παρουσία του Κώστα Σλούκα. Ο άσος του Ολυμπιακού, ο οποίος προέρχεται από τραυματισμό, φάνηκε μουδιασμένος στο πρώτο παιχνίδι του Ακρόπολις κόντρα στην Πολωνία. Με τη Γεωργία όμως έδειξε ότι είναι θέμα χρόνου να βρει τα πατήματά του και με μία ηγετική εμφάνιση στο δεύτερο μέρος οδήγησε την “επίσημη αγαπημένη” στη νίκη, σημειώνοντας 21 πόντους (8/9 δίποντα, 1/4 τρίποντα, 2/2 βολές).

Το αποψινό ματς με την Τουρκία είναι ασφαλώς μία εξαιρετική πρόβα εν όψει Eurobasket 2022. Απέναντί μας είναι ένα ποιοτικό και ανταγωνιστικό σύνολο. Το γήπεδο θα είναι κατάμεστο, άρα αναμένεται εκπληκτική ατμόσφαιρα. Και το κυριότερο, θα είναι κανονικά διαθέσιμος ο Γιάννης.

Update 13:57: Δεν θα αγωνιστεί στο αποψινό παιχνίδι ο Ιωάννης Παπαπέτρου

Οι Τούρκοι ηττήθηκαν χθες από την Πολωνία με 87-86, ωστόσο ήταν φανερό πως το μυαλό τους ήταν περισσότερο στο παιχνίδι με την εθνική μας, καθώς και για αυτούς αποτελεί το απόλυτο κρας τεστ.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν διαθέτει μία εξαιρετική πεντάδα με Λάρκιν, Κορκμάζ, Οσμάν, Σενγκούν και Σανλί. Βέβαια ούτε ο Σενγκούν, ούτε ο Σανλί έχουν τη δυνατότητα να φρενάρουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, επομένως περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον το αμυντικό πλάνο του Αταμάν πάνω στον δις MVP του ΝΒΑ.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Υπενθυμίζεται ότι ο Greek Freak σκόραρε 31 πόντους στο πρώτο φιλικό με την Ισπανία και 24 κόντρα στην Πολωνία. Ο Δημήτρης Ιτούδης έχει ξεκαθαρίσει πως όλοι οι παίκτες του είναι πρωταγωνιστές σε αυτήν την ομάδα, ο Γιάννης όμως είναι το “point of emphasis”.

Με τον aggressive τρόπο που αγωνίζεται ο ηγέτης των Μπακς μοιάζει απίθανο να μην κερδίζει μίνιμουμ 10 βολές σε κάθε ματς. Αυτό σημαίνει λοιπόν ότι ανεξαρτήτως αντιπάλου θα έχει τη δυνατότητα να σκοράρει σχεδόν πάντα 20+ πόντους.

Πάνω σε αυτή τη λογική και περιμένοντας από τον Δημήτρη Ιτούδη να χρησιμοποιήσει τον Γιάννη τουλάχιστον 20 λεπτά απόψε, πάμε με το Over 22,5 του Greek Freak. Αν παράλληλα η εθνική μας κερδίσει το ματς, καλύπτοντας ένα βατό χάντικαπ 2,5 πόντων, κάτι που είναι πολύ πιθανό στο κατάμεστο ΟΑΚΑ, τότε χτίζουμε απόδοση στο 2.10.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ελλάδα – Τουρκία: 1 -2,5 & Γιάννης Over 22,5 πόντους (απόδοση 2.10), 21:00
TAGS BIG GAMES BET ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ