BET CORNER

Ειδικό στοίχημα στο Γουέστ Χαμ – Λίβερπουλ, MatchCombo σε Ιταλία και Ισπανία

Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση της Λιντς με τη Λίβερπουλ με τον Σαλάχ
Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση της Λιντς με τη Λίβερπουλ με τον Σαλάχ © 2021 RUI VIEIRA / AP IMAGES

Αμείωτο το ενδιαφέρον στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα λίγο πριν τη διακοπή. Ειδικό στοίχημα από το Γουέστ Χαμ – Λίβερπουλ, σκοράρουν στο Νάπολι – Βερόνα. MatchCombo από το Μπέτις – Σεβίλλη.

(18:30) Γουέστ Χαμ - Λίβερπουλ: Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα αναμέτρηση στο Λονδίνο, στην 11η αγωνιστική της Premier League. Η Γουέστ Χαμ διανύει περίοδο φόρμας. Το 1-4 στην έδρα της Άστον Βίλα ήταν η τρίτη νίκη της σειρά και τέταρτη συνολικά στα πέντε τελευταία. Εκμεταλλεύεται τις γκέλες των υπολοίπων και βρίσκεται εντός 4άδας με 20 βαθμούς. Με νίκη 'καβαλάει' τη Λίβερπουλ και πιάνει την Σίτι στην 2η θέση! Προχωράει στο Carabao Cup έχοντας αποκλείσει τους 'πολίτες', ενώ μεσοβδόμαδα πήρε 2-2 στο Βέλγιο κόντρα στη Γκενκ. Αποτέλεσμα που της εξασφάλισε ουσιαστικά την πρόκριση και την πρώτη θέση του Group H στο Europa League. Βλάσιτς και Γιαρμολένκο είναι αμφίβολοι για σήμερα.

Η Λίβερπουλ παραμένει η μοναδική αήττητη ομάδα της Premier League, με 6 νίκες και 4 ισοπαλίες. Εκ των οποίων οι τρεις στα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Με πρόσφατη το 2-2 με την Μπράιτον, όπου προηγήθηκε νωρίς 2-0 αλλά δεν μπόρεσε να το κρατήσει. Με όπλο την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας, η ομάδα του Κλοπ θέλει τη νίκη στο Λονδίνο για να εκμεταλλευτεί το χθεσινό 1-1 της Τσέλσι με τη Μπέρνλι και να πλησιάσει την πρωτοπόρο σε απόσταση ενός βαθμού. Μεσοβδόμαδα οι 'κόκκινοι' επικράτησαν με σκορ 2-0 της Ατλέτικο στο 'Anfield' και εξασφάλισαν μαθηματικά την πρώτη θέση του Group B στο Champions League και την πρόκριση στους 16 της διοργάνωσης. Έλιοτ, Φιρμίνο, Κεϊτά και Μίλνερ είναι νοκ άουτ για το ματς στο Λονδίνο, αμφίβολοι οι Γκόμες και Τζόουνς.

Στο δια ταύτα, η Γουέστ Χαμ είναι σε πολύ καλή κατάσταση και επικίνδυνη. Παίζει στην έδρα της, έχει αυτοπεποίθηση, σκληράδα και ταχύτητα. Σαφώς και είναι το φαβορί η Λίβερπουλ, που δεδομένα έχει μεγαλύτερη ποιότητα συνολικά. Είναι ωστόσο καταπονημένη με τα συνεχόμενα ματς, έχει απουσίες και το βάθος του πάγκου δεν είναι τόσο μεγάλο. Με την απουσία των Κεϊτά και Μίλνερ, πολύ παιχνίδι θα περάσει από τα πόδια του Χέντερσον σε ένα ματς που οι 'κόκκινοι' θα έχουν την κατοχή μπάλας. Οι 88+ ολοκληρωμένες πάσες για τον μέσο της Λίβερπουλ στο 1.87 της Stoiximan είναι απόλυτα εφικτός αριθμός.

(19:00) Νάπολι - Βερόνα: Πονηρό ματς για την 12η αγωνιστική της Serie A. Η Νάπολι παραμένει αήττητη, με 10 νίκες και 1 ισοπαλία συγκατοικεί στην κορυφή με τη Μίλαν. Υπερτερεί στην ισοβαθμία (31) χάρη στο goal average +20 (23-3 γκολ). Μετά το 0-0 στο 'Olimpico' με τη Ρόμα σημείωσε δύο κολλητές νίκες απέναντι σε Μπολόνια και Σαλερνιτάνα, χωρίς να δεχτεί γκολ. Εξαιρετική δουλειά από τον Σπαλέτι μέχρι στιγμής. Την Πέμπτη πέρασε νικηφόρα με σκορ 1-4 από τη Βαρσοβία και πάτησε την κορυφή του Group C στο Europa League με 7 βαθμούς. Ακολουθούν οι Λέγκια με 6, Λέστερ με 5 και Σπαρτάκ Μόσχας με 4. Ο τιμωρημένος Κουλιμπαλί και οι τραυματίες Μανωλάς, Μαλκουΐ είναι εκτός μάχης.

Μάχιμη ομάδα και σε καλή κατάσταση Βερόνα. Φτάνει στο ματς από μεγάλη νίκη, στο 2-1 επί της Γιουβέντους. Στην τελευταία πεντάδα αγώνων της επικράτησε 4-0 της Σπέτσια, 4-1 της Λάτσιο, πήρε βαθμό στο Ούντινε και ηττήθηκε με σκορ 3-2 στο Μιλάνο ενώ είχε προηγηθεί 0-2 της Μίλαν. Με 15 βαθμούς είναι στην 10η θέση και στο -3 από ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Τραυματίας ο Φραμπότα και αμφίβολος ο Ίλιτς για το ματς στον ιταλικό Νότο.

Η Νάπολι εντυπωσιάζει με την μεθοδικότητα, την αποτελεσματικότητα και τη σοβαρότητα της. Οι επιδόσεις ανασταλτικά είναι φανταστικές και αποτελούν το μεγάλο της όπλο στην κούρσα του τίτλου. Όχι πως υστερεί στην επίθεση, όπου ξεχωρίζει η παρουσία του παικταρά Όσιμεν. Η Βερόνα δεν... μασάει. Παίζει με θράσος, δεν καταλαβαίνει από αντίπαλο και διατηρεί τη φιλοσοφία της σε κάθε ματς. Σκοράρει πανεύκολα, είναι όμως πολύ ευάλωτη ανασταλτικά. Μπορεί να βρίσκει μπροστά της μια άμυνα που μοιάζει απροσπέλαστη, ωστόσο η απουσία των Κουλιμπαλί και Μανωλά, αφήνει ουσιαστικά τον Ραχμάνι ως μοναδική δοκιμασμένη στο 100% λύση στους στόπερ. 'Μυρίζει' θέαμα η αναμέτρηση και το MatchCombo G/G & over 2,5 στο 2.02 της Stoiximan έχει την προσοχή μας.

(22:00) Μπέτις - Σεβίλλη: Η Ανδαλουσία φοράει τα καλά της για να υποδεχθεί το μεγάλο ντέρμπι της πόλης, στην 13η αγωνιστική της La Liga. Ένα σερί τριών νικών έλαβε τέλος για τη Μπέτις στη Μαδρίτη, όπου ηττήθηκε 3-0 από την Ατλέτικο. Ετούτοις η γενικότερη εικόνα της στο πρωτάθλημα είναι θετικότατη. Με 21 βαθμούς φιγουράρει στην 5η θέση, σε απόσταση βολής από την τετράδα. Μεοσβδόμαδα πάντως έδειξε ότι δύσκολα μπορεί να ανταποκριθεί σε συνεχόμενα ματς, καθώς ηττήθηκε 4-0 στη Γερμανία από τη Λεβερκούζεν. Ωστόσο είναι δεύτερη στο Group G του Europa League και έχει προβάδισμα πρόκρισης. Καμαράσα και Σαμπαλί είναι τραυματίας και εκτός μάχης για το ντέρμπι στο Μπενίτο Βιγιαμαρίν.

Πορεία πρωταθλητισμού διαγράφει η Σεβίλλη. Το 2-0 επί της Οσασούνα ήταν η τρίτη της νίκη στα τέσσερα τελευταία, όπου άφησε βαθμούς μονάχα στην ισοπαλία με τη Μαγιόρκα. Είναι στην 3η θέση με 24 βαθμούς, στο -3 από την κορυφή και τη Ρεάλ, έτσι με νίκη στο ντέρμπι της Ανδαλουσίας ανεβαίνει στο ρετιρέ. Φανέρωσε σημάδια κούρασης μεσοβδόμαδα καθώς ηττήθηκε με 1-2 από τη Λιλ και έχασε έδαφος στη μάχη του Champions League. Με 3 βαθμούς είναι 4η στο Group G, Βόλφσμπουργκ και Λιλ έχουν από 5 και η Ζάλτσμπουργκ 7. Για την ομάδα του Λοπετέγκι νοκ άουτ είναι ο Νάβας.

Η Σεβίλλη στηρίζεται πολύ στην άμυνα της, ακολουθεί πιστά το πλάνο της, έχει πειθαρχία και ψάχνει το γκολ χωρίς να ρισκάρει πολύ στο παιχνίδι της. Η Μπέτις παίζει με περισσότερη ελευθερία, κυκλοφορεί καλά τη μπάλα αλλά την πληγώνει η ανασταλτική της αστάθεια. Ένα ντέρμπι όπου η φόρμα και τα συναφή δεν λένε πολλά. Η Σεβίλλη όμως έχει μεγαλύτερη συνοχή και πιο ξεκάθαρο πλάνο, στοιχεία που της δίνουν τη δυνατότητα να φύγει τουλάχιστον αήττητη από την έδρα της Μπέτις. Με το MatchCombo X2 & G/G στο 2.60 της Stoiximan να αποτελεί την επιλογή μας για το 90λεπτο στο Μπενίτο Βιγιαμαρίν.

* Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

TAGS BET CORNER
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ