ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Δεύτερο φαβορί ο Λάμπαρντ για Νόριτς, όνομα-έκπληξη στην κορυφή της λίστας σύμφωνα με τη στοιχηματική αγορά

Ο Φρανκ Λάμπαρντ σε ματς ως τεχνικός της Τσέλσι κόντρα στη Γουέστ Μπρομ
Ο Φρανκ Λάμπαρντ © 2021 NICK POTTS/POOL VIA ASSOCIATED PRESS, FILE

Η Νόριτς βρίσκεται σε αναζήτηση τεχνικού μετά τη ξαφνική φυγή του Ντάνιελ Φάρκε από τον πάγκο των Καναρινιών. Δεύτερο φαβορί ο Φρανκ Λάμπαρντ, όνομα-έκπληξη στην κορυφή της λίστας. Οι αποδόσεις για τον Στίβεν Τζέραρντ.

Ο Ντάνιελ Φάρκε κάθισε για τελευταία φορά στον πάγκο της Νόριτς στην αναμέτρηση με την Μπρέντφορντ (2-1) το βράδυ του Σαββάτου (6/11). Αυτή ήταν μάλιστα η πρώτη νίκη των Καναρινιών στη φετινή Premier League. Λίγη ώρα αργότερα και αφού είχε παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου αποτέλεσε παρελθόν από τον πάγκο της σε μια περίεργη χρονική συγκυρία που ξάφνιασε πολλούς.

Ήδη τα πρώτα ονόματα έχουν κάνει την εμφάνισή τους για την ομάδα των Γιαννούλη και Τζόλη και στην κορυφή της λίστας υπάρχει ένα όνομα έκπληξη σύμφωνα με τη στοιχηματική αγορά. Στο 2.70 με 3.00 γυροφέρνει ο Κιέτιλ Κνούτσεν, άγνωστος σε πολλούς τεχνικός που ήρθε στο προσκήνιο τις τελευταίες εβδομάδες στο ευρωπαϊκό κοινό μετά από τον θρίαμβο επί της Ρόμα με 6-1 στη Νορβηγία για το Europa Conference League, ενώ στη Ρώμη το ματς έληξε 2-2. Ο τεχνικός της Μπόντο Γκλιμτ κάνει σπουδαία δουλειά, η ομάδα του είναι πρωτοπόρος στην Eliteserien μάλιστα με 55 βαθμούς μετά από 26 ματς και στο +5 από τη Μόλντε.

Δεύτερο φαβορί ο Λάμπαρντ

Ένα όνομα που παίζει πολύ ψηλά στη λίστα και άνοιξε αρχικά φαβορί στη λίστα είναι ο Φρανκ Λάμπαρντ. Ο Άγγλος, πρώην προπονητής της Τσέλσι, είναι άνεργος την παρούσα χρονική περίοδο και το πρότζεκτ της Τσέλσι του ταιριάζει, εξάλλου στη Ντέρμπι όταν την ανέλαβε στην Championship έκανε πολύ καλή δουλειά έχοντας αναλάβει μια απαιτητική δουλειά που ο κόσμος πάντα έχει υψηλές προσδοκίες από τα κριάρια. Στο 4.00 κυκλοφορεί ο Φρανκ Λάμπαρντ για τον πάγκο των Καναρινιών, ενώ άνοιξε στο 2.00.

Στο 21.00 ο Στίβεν Τζέραρντ

Από εκεί και πέρα οι Κριστόφ Πελισέ, Ντιέγκο Μαρτίνεθ και Χάνες Βολφ προσφέρονται στο 4.80, ενώ στο 11.00 τιμάται ο Στιβ Μπρους που πρόσφατα απολύθηκε από τη Νιουκάσλ.

Ένα όνομα που παραδοσιακά ακούγεται για αγγλικό πάγκο όταν αυτός μένει ορφανός είναι ο Στίβεν Τζέραρντ, ο οποίος στον πάγκο της Ρέιντζερς κάνει σπουδαία δουλειά και έχει επιστρέψει η ομάδα της Γλασκώβης στην κορυφή του σκωτσέζικου ποδοσφαίρου. Ο άλλοτε αρχηγός της Λίβερπουλ κυκλοφορεί στο 21.00 στη στοιχηματική αγορά.

TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ