DAILY BET

Daily Bet: Με Λουκάκου η Τσέλσι για το διπλό στο Έμιρεϊτς

Daily Bet: Με Λουκάκου η Τσέλσι για το διπλό στο Έμιρεϊτς

Τρεις επιλογές από το γεμάτο κυριακάτικο κουπόνι, έχει επιλέξει ο Τσάρλυ. Πάμε να δούμε τα παιχνίδια με την σειρά.

Ενισχυμένη με τον Λουκάκου, με μία πολύ δυνατή ενδεκάδα, η Τσέλσι πηγαίνει ως το απόλυτο φαβορί στο Έμιρεϊτς για τον αγώνα με την Άρσεναλ. Πρωταθλήτρια Ευρώπης, έχοντας κατακτήσει πρόσφατα το Σούπερ Καπ και προερχόμενη από ένα άνετο 3-0 στην πρεμιέρα επί της Κρίσταλ Πάλας, θέλει να πάρει ρεβάνς για τις δύο περσινές ήττες από την Άρσεναλ.

Η ψαλίδα άνοιξε περισσότερο από ποτέ

Αντίθετα τα πράγματα στην Άρσεναλ είναι απογοητευτικά. Ο Αρτέτα στην πρεμιέρα παρουσίασε ένα εύθραυστο, δίχως αρχή και τέλος σύνολο. Ηττήθηκε με 2-0 από την πρωτάρα Μπρέντφορντ, παρουσίασε τρομακτικές αμυντικές αδυναμίες και είναι το πρώτο φαβορί για απόλυση από τις στοιχηματικές.

Τα τελευταία χρόνια έχει πάρει κάτι παράξενα αποτελέσματα η Άρσεναλ από την Τσέλσι. Πέρυσι την κέρδισε και στα δύο παιχνίδια του πρωταθλήματος, πραγματικά όμως, αυτήν την φορά φαίνεται η ψαλίδα ανάμεσα στις δύο ομάδες του Λονδίνου να έχει ανοίξει περισσότερο από ποτέ. Η άμυνα της Άρσεναλ, υπερβολικά αδύναμη για να αντιμετωπίσει, την ενισχυμένη με Λουκάκου, Τσέλσι. Το διπλό στο 1,77 στο μέσο όρο των εταιριών.

Ανέβηκε επίπεδο η Γιουνάιτεντ

Η Γιουνάιτεντ έκανε σημαντικά βήματα την περσινή χρονιά. Δεν εξάλειψε, όμως μείωσε την απόσταση με τις ομάδες που κατακτούν τους μεγάλους τίτλους και το καλοκαίρι ξόδεψε 125 εκατ. ευρώ για να φέρει τον Σάντσο και τον Βαράν. Να προσθέσει δηλαδή, ταχύτητα, ατομικό ταλέντο μεσοεπιθετικά, εμπειρία και ποιότητα αμυντικά.

Στην πρεμιέρα με την Λιντς, ο Πογκμπά πετούσε και έδειξε πως είναι έτοιμος φέτος για την καλύτερη του σεζόν της καριέρας του. Η Σαουθάμπτον έχασε τον σημαντικό Βέστεγκααρντ την περασμένη εβδομάδα. Στην πρεμιέρα δεν έδειξε έτοιμη και έχασε με καθαρό τρόπο 3-1 από την Έβερτον, παρότι είχε προηγηθεί με 0-1 στο ημίχρονο. Το διπλό στο 1,60 στο μέσο όρο των εταιριών.

Με Στεφάν, Γκαμεϊρο και φιλοδοξίες το Στρασβούργο

Στη Γαλλία από τις μικρομεσαίες ομάδες που παίζουν συνήθως για την παραμονή τους, το Στρασβούργο είναι η πιο πλούσια. Το καλοκαίρι η διοίκηση έκανε μία σημαντική κίνηση, κάνοντας τριετές συμβόλαιο με τον ανερχόμενο Στεφάν. Ο 40χρόνος Ζουλιέν Στεφάν είχε μία επιτυχημένη θητεία στην Ρεν. Μαζί της κατέκτησε κύπελλο, την έφθασε στους 16 του Europa αλλά και στους ομίλους του Champions League. Την περασμένη σεζόν, το ρόστερ του δεν άντεξε τις πολλές υποχρεώσεις και ο Στεφάν απολύθηκε τον περασμένο Μάρτιο, μετά από μία απόλυτα πετυχημένη πρώτη δουλειά σαν πρώτος προπονητής.

Η διοίκηση του Στρασβούργου, θέλει να φέρει την ομάδα σε πιο υψηλές θέσεις και αποφάσισε να συνδυάσει την προοπτική εξέλιξης της καριέρας του Στεφάν, με αυτήν του συλλόγου. Επίσης το καλοκαίρι σε ένα ρόστερ, που έχει σαν όπλο το επιθετικό δίδυμο των Αζόρκ, Ντιαλό προστέθηκε και ο έμπειρος Γκαμειρό. Ο Κέβιν Γκαμεϊρό, στα 34 του χρόνια και μετά από μία εντυπωσιακή καριέρα, σε Λοριάν, Παρί, Σεβίλλη, Ατλέτικο, Βαλένθια, επέστρεψε στην ομάδα που τον ανέδειξε για να κλείσει την καριέρα του.

Το Στρασβούργο στην πρεμιέρα ήταν ανέτοιμο και έχασε δίκαια και εύκολα με 0-2 από την Ανζέ. Όμως την δεύτερη αγωνιστική, υπήρξε σοβαρή βελτίωση στο Παρίσι. Παρότι έμεινε πίσω στο σκορ με 3-0, αντέδρασε μείωσε σε 3-2, είχε ευκαιρίες ακόμα και για την ισοφάριση που αν δεν έμενε με παίκτη λιγότερο, ήταν πολύ πιθανό να έρθει. Η Τρουά μετά από την ανταγωνιστική εικόνα που είχε στην πρεμιέρα με την Παρί και την δύσκολη ήττα με 1-2, έχασε με κάτω τα χέρια 2-0 στην Κλερμόν. Φαντάζει σαν ιδανικός αντίπαλος, για να πετύχει την πρώτη του νίκη το Στρασβούργο. Ο άσος στο 2,07 στο μέσο όρο των εταιριών.

16.00 Σαουθάμπτον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2

16.00 Στρασβούργο - Τρουά 1

18.30 Άρσεναλ - Τσέλσι 2

TAGS DAILY BET ΤΣΕΛΣΙ ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ