TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Combo με γκολ η Ολλανδία, τα δίνουν όλα οι Ουκρανοί, και ένα λάτιν

Ο Ντουβάν Σαπάτα με τη φανέλα της Κολομβίας σε αναμέτρηση για τα προκριματικά του Μουντιάλ κόντρα στη Βραζιλία
Ο Ντουβάν Σαπάτα με τη φανέλα της Κολομβίας © 2021 ANDRE PENNER/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό κουπόνι της Τρίτης και καταλήγει σε τρεις επιλογές.

Την τελευταία αγωνιστική θα κριθεί η δεύτερη θέση στον 4ο όμιλο. Οι Βόσνιοι είναι άξιοι της μοίρας τους. Είχαν την κατάσταση στα χέρια τους, όμως αποδείχτηκαν πολύ κατώτεροι της ιστορικότητας του παιχνιδιού. Απογοήτευσαν στο κρίσιμο εντός έδρας παιχνίδι με τη Φινλανδία. Παρότι έπαιζαν από το 35ο λεπτό με παίκτη παραπάνω, ο αντίπαλος είχε χάσει πέναλτι στο 27ο λεπτό και το σκορ ήταν σε εκείνο το σημείο του παιχνιδιού στο 0-1, κατάφεραν να ηττηθούν με 1-3. Έχασαν ευκαιρίες, αλλά η αμυντική τους συμπεριφορά ήταν για τα θηρία.

Μάχη μέχρι τέλους για τα μπαράζ

Οι Φιλανδοί ένα παιχνίδι πριν το τέλος ανέβηκαν στη δεύτερη θέση, όμως έχουν δύσκολη αποστολή. Υποδέχονται τους παγκόσμιους πρωταθλητές Γάλλους και κανένας δεν μπορεί να είναι σίγουρος για την συμπεριφορά που θα δείξουν οι παίκτες του Ντεσάμπ. Τα πράγματα έχουν ως εξής: Οι Γάλλοι έχουν εξασφαλίσει την πρώτη θέση και δίχως κίνητρο θα παίξουν στο Τάμπερε. Οι Φινλανδοί έχουν 11 βαθμούς, με νίκη εξασφαλίζουν την πρώτη θέση. Σε περίπτωση ισοπαλίας αν νικήσουν οι Ουκρανοί στη Ζένιτσα τους απογοητευμένους και αδιάφορους πλέον Βόσνιους παίρνουν την δεύτερη θέση. Έχουμε λοιπόν δύο παιχνίδια με ομάδες που καίγονται απέναντι σε αδιάφορους αντιπάλους, θεωρώ πιο εύκολο να κερδίσουν οι Ουκρανοί τη Βοσνία (21:45 COSMOTE SPORT 5, LIVE από το SPORT24 ) εκτός έδρας από το να κερδίσουν οι Φιλανδοί τους Γάλλους.

Είναι και απογοητευμένοι οι Βόσνιοι από την απρόσμενα αρνητική εξέλιξη που είχε το παιχνίδι τους με τους Φινλανδούς, δύσκολο να σηκώσουν μετά από τρεις μέρες κεφάλι. Το διπλό των Ουκρανών εμφανίζεται πτωτικό και βρίσκεται πλέον οριακά πάνω από 1.70 στις περισσότερες εταιρείες.

Στον 7ο όμιλο τα παιχνίδια των Ολλανδών και των Νορβηγών ήταν το απόλυτο φιάσκο. Οι Νορβηγοί δεν κατάφεραν μέσα στο γήπεδο τους να κερδίσουν τη Λετονία, οι Ολλανδοί είχαν την πρόκριση στα χέρια τους, κέρδιζαν με 2-0, με δύο τέρματα του Ντεπάι και στο 82ο και στο 86ο λεπτό πέταξαν την πρόκριση και οδηγούνται σε τελικό.

Καθαρίζουν με άνεση οι Ολλανδοί

Εξακολουθούν πάντως οι παίκτες του Φαν Χάαλ να κρατάνε την τύχη στα χέρια τους. Παίρνουν με δύο αποτελέσματα την πρόκριση σε εντός έδρας παιχνίδι (21:45 COSMOTE SPORT 3, LIVE από το SPORT24) με κατώτερο αντίπαλο. Υποδέχονται τους Νορβηγούς που χωρίς τον Χάαλαντ χάνουν πολύ από πλευράς δυναμικότητας. Όταν δεν μπορείς να κερδίσεις εντός έδρας τους Λετονούς, δεν γίνεται τρεις μέρες μετά να πας να κερδίσεις μέσα στην Ολλανδία. Υπάρχει ξεκάθαρη και σημαντική διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, περιμένω να κερδίσουν με άνεση οι παίκτες του Φαν Χάαλ το παιχνίδι και να πάρουν την πρόκριση στο Μουντιάλ. Ο άσος με over 1,5 στο 180 στο μέσο όρο των εταιριών.

Ώρα να ξεχωρίσει και η Κολομβία

Τέλος, για τα προκριματικά της Νότιας Αμερικής, το καλύτερο ρόστερ μετά από την Βραζιλία, που έχει εξασφαλίσει την πρόκριση, και την Αργεντινή που είναι θέμα χρόνου να εξασφαλίσει και μαθηματικά το δεύτερο εισιτήριο, γίνεται μάχη για τις δύο επόμενες θέσεις αλλά και τα μπαράζ. Ο Ισημερινός έχει 20 βαθμούς και ακολουθούν η Χιλή και η Κολομβία με 16.

Με διαφορά η καλύτερη ομάδα στη Νότια Αμερική μετά από τις Βραζιλία - Αργεντινή είναι η Κολομβία. Το ρόστερ είναι εντυπωσιακό. Δεν γίνεται παίκτες όπως οι Σαπάτα, Μουριέλ Κουαδράδο, Ντίας, Μπάριος να λείψουν από το Μουντιάλ. Υποδέχονται την Παραγουάη (01:00 LIVE από το SPORT24 ) σε ένα παιχνίδι που δεν υπάρχει περιθώριο λάθους. Στο 1.60 ο άσος στο μέσο όρο των εταιριών

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βοσνία - Ουκρανία: 2 ( απόδοση 1.70 - 1.75), 21:45
  • Ολλανδία - Νορβηγία: 1 & over 15 (απόδοση 1.80), 21:45
  • Κολομβία - Παραγουάη: 1 (απόδοση 1.60), 01:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ