TIPS ΜΑΡΚΟ

Χωρίς τον βασικό τερματοφύλακα και άμυνα η Φιλαντέλφεια στον τελικό, εφικτό το 2.00 στην Πενσυλβάνια

Οι παίκτες της Νιου Γιορκ Σίτι πανηγυρίζουν νίκη κόντρα στο Νιου Ινγκλαντ στα ημιτελικά της Ανατολής
Οι παίκτες της Νιου Γιορκ Σίτι πανηγυρίζουν © 2021 CHARLES KRUPA/ASSOCIATED PRESS

Ώρα τελικού στην Ανατολική Περιφέρεια του MLS. Η Φιλαντέλφεια φιλοξενεί τη Νιου Γιουρκ Σίτι σ’ ένα ματς που υπάρχουν λόγοι για το 2.00.

Το παζλ ολοκληρώνεται απόψε για τον μεγάλο τελικό στο MLS. Τα ξημερώματα το Πόρτλαντ υπέταξε το Σολτ Λέικ στον τελικό της Δύσης και απόψε θα μάθει τον αντίπαλο. Στην Πενσυλβάνια η Φιλαντέλφεια φιλοξενεί τη Νιου Γιορκ Σίτι (22:00 NOVASPORTS 5, LIVE από το SPORT24 ) σ’ ένα ματς για γερά νεύρα και ιστορικής σημασίας και για τις δύο ομάδες.

Η Φιλαντέλφια δεν είχε ξαναβρεθεί σε ημιτελικό της Ανατολής, αλλά τα κατάφερε βγάζοντας τσαγανό, χαρακτήρα και αυταπάρνηση και με δόση τύχης βέβαια. Νίκη στην παράταση και στην τελευταία φάση κόντρα στους Ρεντ Μπουλς, νίκη στα πέναλτι κόντρα στο Νάσβιλ και τα δύο ματς τα έδωσε εντός. Αμφότερες οι αναμετρήσεις ήταν για γερά νεύρα και χρειάστηκε πολλή υπομονή.

Η Νιου Γιορκ Σίτι, που και αυτή βρίσκεται για πρώτη φορά στον τελικό της περιφέρειας, από την άλλη στο πιο κομβικό σημείο της regular season σοβαρεύτηκε, έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο και συνέχισε με την ίδια φόρα και στα playoffs. Πάει με μεγάλη αυτοπεποίθηση στο αποψινό ματς, καθώς έβγαλε εκτός την καλύτερη ομάδα της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, το Νιου Ινγκλαντ μέσω της διαδικασίας των πέναλτι. Σημαντική απουσία ο γκολτζής Καστεγιάνος λόγω τιμωρίας, ωστόσο ο Ρόνι Ντάιλα πιστεύει στους παίκτες τους και δηλώνει αισιόδοξος πως θα διαχειριστεί το ματς όπως πρέπει ώστε να μην φανεί η απουσία του αρχισκόρερ της Σίτι.

Το ματς αναμένεται ιδιαίτερα αμφίρροπο, ωστόσο υπάρχουν δεδομένα που οδηγούν προς τη Νιου Γιορκ Σίτι. Είναι ένα κλικ πιο ποιοτική και κόντρα στο Νιου Ινγκλαντ έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο, εν αντιθέσει με τη Φιλαντέλφεια που πάει τα ματς στην υπομονή.

Μέσα σ’ όλα αυτά η Γιούνιον έχει να διαχειριστεί και το γεγονός πως 11 παίκτες της έχουν μπει σε καραντίνα, είτε επειδή ήταν κρούσματα είτε γιατί είχαν επαφή με κρούσμα. Οι απουσίες είναι αρκετές και σημαντικές. Εκτός δύο τερματοφύλακες, ο ένας ο βασικός Μπλέικ που ήταν ο πρωταγωνιστής στα πέναλτι στον ημιτελικό με το Νάσβιλ, εκτός τα 3/4 της άμυνας, όπως και σχεδόν τα μισά γκολ (αθροιστικά) που έχει πετύχει φέτος. Στο 2.00 το διπλό έχει βάση να πονταριστεί.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φιλαντέλφεια - Νιου Γιορκ Σίτι (απόδοση 2.00), 22:00

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ