TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Χωρίς τα 19 από τα 29 της γκολ η Πάντερμπορν, ευκαιρία για τη Ζαντχάουζεν στο 1.90

Ο Σβεν Μίχελ με τη φανέλα της Πάντερμπορν σε αγώνα κυπέλλου κόντρα στην Ντόρτμουντ
Ο Σβεν Μίχελ σε αγώνα κυπέλλου κόντρα στην Ντόρτμουντ © 2021 FREDERIC SCHEIDEMANN-POOL PHOTO/ASSOCIATED PRESS

Η Πάντερμπορν θα στερηθεί απόψε τους δύο κορυφαίους της σκόρερ και αυτό το γεγονός δημιουργεί συνθήκες για έκπληξη.

Στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Β' Γερμανίας η Ζαντχάουζεν υποδέχεται την Πάντερμπορν (14:30 Live από το SPORT24), σε ένα παιχνίδι όπου οι φιλοξενούμενοι θεωρούνται το φαβορί σε τιμές οριακά κάτω του 2.00.

Το ματς φαινομενικά μοιάζει απλό για την τέταρτη της βαθμολογίας Πάντερμπορν απέναντι στην προτελευταία Ζαντχάουζεν. Τα πράγματα ωστόσο δεν είναι έτσι, διότι η ομάδα από τη Βεστφαλία θα παραταχθεί απόψε χωρίς τους δύο κορυφαίους επιθετικούς της.

Συγκεκριμένα, από την Πάντερμπορν θα απουσιάσει λόγω καρτών ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Μίχελ (13 γκολ) και λόγω τραυματισμού ο Πλάτε (6 γκολ). Συνολικά λοιπόν, οι Βεστφαλοί θα στερηθούν στην αποψινή αναμέτρηση 19 από τα 29 τους γκολ!

Η ευκαιρία της Ζαντχάουζεν

Φυσικά, υπό αυτές τις συνθήκες δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για να διεκδικήσει με αξιώσεις ένα θετικό αποτέλεσμα η Ζαντχάουζεν. Η ομάδα του Αλόις Σβαρτς βρίσκεται σε δύσκολη βαθμολογική θέση και οφείλει επιτέλους να αξιοποιήσει την έδρα της, στην οποία μέχρι στιγμής έχει πάρει μόλις δύο βαθμούς σε επτά ματς.

Σε ένα πρωτάθλημα όπως αυτό της Τσβάιτε, όπου οι ισορροπίες είναι λεπτές και σχεδόν ο καθένας μπορεί να κερδίσει τον οποιονδήποτε, είναι αφύσικο η Ζαντχάουζεν να συνεχίσει εσαεί χωρίς νίκη εντός έδρας. Απόψε τής δίνεται μία καλή ευκαιρία να σπάσει αυτό το αρνητικό σερί, αφού η Πάντερμπορν θα παίξει με την εναλλακτική της επιθετική γραμμή και τον φορ Ζρμπένι στην κορυφή, που φέτος δεν έχει πετύχει ακόμη κάποιο γκολ.

Με τη διπλή ευκαιρία (1Χ) περίπου στα ίδια επίπεδα που βρίσκεται το διπλό, η αξία βρίσκεται στα αριστερά. Στο 1.90 κατά μέσο όρο να μη χάσει η Ζαντχάουζεν, με ρίσκο παίζεται και ο ξερός άσος σε τιμές άνω του 3.70.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ζαντχάουζεν - Πάντερμπορν: 1 ΑΗ +0,5 (απόδοση 1.90), 14:30

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

TAGS TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ