CHARLIE BETS

Charlie bets: Υψηλό το 2.65 στο Παναιτωλικός - Ατρόμητος

Οι παίκτες του Παναιτωλικού πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στον Βόλο για τη Super League Interwetten
Οι παίκτες του Παναιτωλικού πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στον Βόλο INTIME

Ανοίγει η αυλαία της 15ης αγωνιστικής της Super League Interwetten στο Αγρίνιο και το Παναιτωλικός - Ατρόμητος. Ο Τσάρλυ αναλύει τα στοιχηματικά δεδομένα της αναμέτρησης και καταλήγει σ' ένα δυνατό ποντάρισμα.

Charlie bets: Υψηλό το 2.65 στο Παναιτωλικός - Ατρόμητος


(19:30) Ο Παναιτωλικός είχε τη δυνατότητα να πάρει 6 βαθμούς στα δύο του τελευταία παιχνίδια και τελικά πήρε μόλις 1. Κέρδιζε 2-0 τον Ιωνικό στο 75ο λεπτό με το σκορ στο 2-1 πήρε και αριθμητικό πλεονέκτημα όμως ισοφαρίστηκε. Την περασμένη Τρίτη στην Τρίπολη έκανε ένα σπουδαίο παιχνίδι. Ο Καρέλης όμως σπατάλησε τρεις ευκαιρίες από την μικρή περιοχή και στην τελευταία φάση του αγώνα η ομάδα του Ράσταβατς, χωρίς να έχει καταγράψει κάποια σημαντική στιγμή μέχρις εκείνου του σημείου πήρε τη νίκη. Ασφαλώς και δεν έχει καμία σχέση η εικόνα των δύο ομάδων. Η ομάδα του Παράσχου είναι γεμάτη με αγωνιστικά ζητήματα. Αν ο Παναιτωλικός και ο Ατρόμητος αγωνιστούν όπως στα τελευταία παιχνίδια, η ομάδα του Αναστασίου θα κάνει τις γιορτές που αξίζει. Με βάση αυτά που βγάζουν οι δύο ομάδες στο γήπεδο ο άσος στο 2.65 Interwetten είναι υπερβολικά υψηλός.

Για τους γηπεδούχους εξέτισε ο σημαντικός εξτρέμ Ντουάρτε (12/2), νοκ άουτ τέθηκε ο εξτρέμ Μόρσεϊ (13/1), σταθερά λείπουν ο αρχηγός/μέσος Ντίας (5/1) και ο χαφ Βαρόνε (5/1), ενώ δεν υπολογίζεται και ο στόερ Βργκοτς (7/0). Για τον Ατρόμητο εξέτισε ο μέσος Σάλομον (13/0), παραμένουν εκτός ο τερματοφύλακας Γιαννιώτης (4 συμ.) και ο στόπερ Γκαλβάο (8/0). Νοκ άουτ ο χαφ Μουνίθ. Αποθεραπεύτηκε ο μέσος Καρτάλης (5/0).

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ