CHARLIE BETS

Charlie bets: Ταιριάζουν οι συνθήκες στον ΠΑΣ, με τον διπλασιασμό στο Φάληρο

Ο Νικολάε Μιλιντσεάνου του ΠΑΣ Γιάννινα πανηγυρίζει κόντρα στον ΟΦΗ για τη Super League Interwetten
Ο Νικολάε Μιλιντσεάνου του ΠΑΣ Γιάννινα INTIME

Η δράση συνεχίζεται στη Super League Interwetten με τη διεξαγωγή της 17ης αγωνιστικής. Ο Τσάρλυ αναλύει τα δεδομένα στις αναμετρήσεις και καταλήγει σε ποντάρισμα.

Charlie bets: Ταιριάζουν οι συνθήκες στον ΠΑΣ, με τον διπλασιασμό στο Φάληρο

(Σάββατο 17:15) Ο ΟΦΗ γνώρισε την πρώτη του φετινή εκτός έδρας ήττα στην Τρίπολη. Ήταν κατώτερος από τον Αστέρα, το τελικό 1-0 μοιάζει και κολακευτικό αποτέλεσμα. Ο ΠΑΣ σε ακόμη ένα παιχνίδι, που η ένταση η ενέργεια που βγάζει ο Περέα έκανε την διαφορά, κέρδισε με 1-0 τον Ιωνικό. Το παιχνίδι μοιάζει να ταιριάζει στον ΠΑΣ. Η ομάδα του Μεταξά θα αφήσει την μπάλα στους παίκτες του Νιόπλια και αμυνόμενη σε 4-4-2 να χτυπήσει στην αντεπίθεση. Έχει την σημαντική επιστροφή του Μεγιάδο ο ΟΦΗ, το γεγονός όμως πως θα πρέπει να κάνει παιχνίδι και να ανοίξει την άμυνα μιας καλά οργανωμένης ομάδας που ξέρει να χτυπά στην αντεπίθεση δεν του ταιριάζει.

Εκτός από τον Μεγιάδο επιστρέφει ο χαφ Τοράλ (9/2), συνεχίζουν εκτός ο κίπερ Επασί (13/0), ο στόπερ Διαμαντής (10/1) και οι μπακ Μαρινάκης (12/0) και Ουές (4/0) με τον φορ Γιάννου (2/0). Για τους φιλοξενούμενους τραυματίας ο επιθετικός Σνάιντερ (16/1) εκτός ο μέσος Καραχάλιος (14/0), ο μπακ/χαφ Γκαρντάφσκι (9/1) και ο κίπερ Λοντίγκιν (15 συμ.). Με 17 μέλη η αποστολή, μόνος διαθέσιμος τερματοφύλακας ο Σούλης. Το Χ2 στο 1.55 στην Interwetten.

Charlie bets: Ταιριάζουν οι συνθήκες στον ΠΑΣ, με τον διπλασιασμό στο Φάληρο

(Κυριακή 15:00) Ο Ιωνικός γνώρισε στους Ζωσιμάδες την 4η συνεχόμενη ήττα του με 1-0. Χρειάζεται οπωσδήποτε να κερδίσει τον Απόλλωνα για να διατηρηθεί το καλό κλίμα και η θετική αύρα που υπήρχε από την αρχή της χρονιάς στην ομάδα.

Ο Απόλλων έκανε την έκπληξη της φετινής σεζόν, έπαιξε με 15 απουσίες και πήρε το 0-0 απέναντι στον Ολυμπιακό. Μην σας κάνει εντύπωση που απολύθηκε στην συνέχεια ο Φέστα ήταν ήδη φευγάτος, έλλειπε με κορονοϊό, κανένας δεν ασχολήθηκε για να ακούσει τις συμβουλές του. Το κοουτσάρισμα έγινε από τον Βελέντζα και όσους ήταν εκείνη την ημέρα στον πάγκο.

Να σημειωθεί πως το παιχνίδι με τον Ιωνικό ήταν το πρώτο που έδωσε ο Απόλλων μετά από 1 ολόκληρο μήνα. Εξέτισαν ο μέσος Σλίβκα (9/0) και ο στόπερ Λισγάρας (7/0), τραυματίας ο στόπερ Ντομίνγκες (8/0), αμφίβολοι ξανά Κότσαρης, Μπρούνο Άλβες, Τουτουαρίμα, Κάστρο, Παμλίδης, Μαρτίνες, Τσιλούλης, Ρόγκνε και Σαχλί.

Θα παίξει ξανά για το 0-0 η ομάδα του Απόλλωνα, να πάρει το παιχνίδι στο 1-0 θα προσπαθήσει ο Ιωνικός, η ενδεκάδα που θα κατεβάσει ο Σπανός σίγουρα θα έχει μεγαλύτερη ποιότητα. Με βάση το ρεπορτάζ ο άσος στο 2.0.5 στην Interwetten φαντάζει δίκαιο.

Charlie bets: Ταιριάζουν οι συνθήκες στον ΠΑΣ, με τον διπλασιασμό στο Φάληρο

(Κυριακή 17:15) Τα τελευταία δύο παιχνίδια του Βόλου έχουν αναβληθεί λόγω κρουσμάτων του αντιπάλου. Το τελευταίο παιχνίδι του Βόλου ήταν το 0-0 με τον Παναθηναϊκό. Δεν είχαν σχέση οι δύο ομάδες, ήταν πολύ ανώτεροι οι φιλοξενούμενοι, συγκυριακά έμεινε ο αγώνας στην λευκή ισοπαλία. Ο Παναθηναϊκός είναι στην καλύτερη του αγωνιστική κατάσταση, όχι μόνο της φετινής χρονιάς, αλλά των τελευταίων χρόνων. Τρέχει ένα ρεκόρ 6-1-1 στα τελευταία 8 ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Ο Βόλος σταθερά γίνεται και χειρότερος.

Δεν έχει βοηθήσει καθόλου την ομάδα η αποχώρηση του Αμπασκάλ, ίσα ίσα που μοιάζει σαν να μην είναι κατανοητό τι προσπαθεί να παίξει ο σύλλογος. Το διπλό στο 2.10 στην Interwetten λογικό με βάση την φόρμα των δύο ομάδων. Στο 6-1-1 στα οκτώ τελευταία ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Για τους φιλοξενούμενους παραμένουν εκτός όσοι έλειπαν και στο παιχνίδι με τον Άρη. Οι Καρλίτος (13/9), Μαουρίσιο (13/4), Πέρεθ (13/1). Σταθερά τραυματίας ο Πούγγουρας (5/0).

Charlie bets: Ταιριάζουν οι συνθήκες στον ΠΑΣ, με τον διπλασιασμό στο Φάληρο

(Κυριακή 19:30) Το Κόπα Άφρικα δημιούργησε θέμα στον Ολυμπιακό. Οι απουσίες των Αγκιμπού Καμαρά (14/3), Σισέ (15/4), Ονιεκούρου (11/0), Ροντρίγκες (7/0), Κουντέ (8/0) κάνουν τη ζωή δύσκολη στον Μαρτίνς σε μία εποχή που δημιουργούνται και άλλες απουσίες. Το μεγαλύτερο πρόβλημα το δημιουργεί η απουσία του Αγκιμπού Καμαρά. Είναι ο ποδοσφαιριστής που καλύπτει το κενό του Φορτούνη, ο μόνος που μεταφέρει από τον άξονα την μπάλα στην επίθεση κάνοντας ο ίδιος κίνηση μαζί της.

Ο Αστέρας πέτυχε μία πολύ σημαντική νίκη κόντρα στον ΟΦΗ πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση. Το πρόβλημα τους όμως είναι πως δεν σκοράρει εύκολα ειδικά μακριά από την Τρίπολη. Το ρεκόρ του Αστέρα στα εκτός έδρας είναι 1-4-3 και τα τέρματα μόλις 6-8. Η δυσκολία στην δημιουργία που παρουσιάζει με τις απουσίες ο Ολυμπιακός και το ντεφορμάρισμα του Ελ Αραμπί σε συνδυασμό με την νοοτροπία του Αστέρα, μας οδηγεί στο under 2,5 που δίνεται στο 2.05 στην Interwetten. Πέρα από τις 5 απουσίες για το Κόπα Άφρικα για τους γηπεδούχους συνεχίζουν εκτός οι Παπασταθόπουλος (12/0), Λαλά (11/0), Ανδρούτσος (7/0), Λόπες (11/1). Για τον Αστέρα αμφίβολοι παραμένουν ο κίπερ Τσιφτσής (9 συμ.), ο στόπερ Καστάνιο (14/0), κάρτες ο μπακ Γκαρσία (9/0).

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ