CHARLIE BETS

Charlie bets: Οι αμυντικές αδυναμίες οδηγούν στο 1.90 στο Παναθηναϊκός - ΑΕΚ

Ο Παλάσιος δοκιμάζει σουτ κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για τη Super League Interwetten
Ο Παλάσιος δοκιμάζει σουτ κόντρα στην ΑΕΚ INTIME

Συνεχίζεται η 25η αγωνιστική στη Super League Interwetten με τρεις αναμετρήσεις. Ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Κυριακής το αθηναϊκό ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και ΑΕΚ. Ο Τσάρλυ αναλύει τα στοιχηματικά δεδομένα των αγώνων και καταλήγει σε ποντάρισμα.

Charlie bets: Οι αμυντικές αδυναμίες οδηγούν στο 1.90 στο Παναθηναϊκός - ΑΕΚ

(17:15) Ο ΠΑΟΚ βράδυ της Πέμπτης έδωσε μία απαιτητική μάχη για την πρόκριση απέναντι στη Μίντιλαντ, επικράτησε 2-1 στην κανονική διάρκεια και τελικά πήρε την πρόκριση στα πέναλτι. Στο πρωτάθλημα την περασμένη Κυριακή έμεινε στο 0-0 στο ντέρμπι με τον Άρη και η διαφορά άνοιξε στους 11 βαθμούς. Η αλήθεια είναι πως γνωρίζουν στον ΠΑΟΚ πως δεν είναι σε θέση να χτυπήσουν τον Ολυμπιακό, είναι όμως ευχαριστημένοι από το μάζεμα που κατάφερε ο Λουτσέσκου μετά από την ήττα στον πρώτο γύρο στη Νίκαια.

Η ομάδα του Δημήτρη Σπανού προέρχεται από σπουδαίο αποτέλεσμα. Μεσοβδόμαδα βρήκε τον ανεβασμένο, από τη νίκη με τη Λαμία, Απόλλωνα και του έβαλε τέσσερα γκολ. Έδειξε στην πράξη πως είναι ανώτερη ομάδα από όσες κυνηγάνε την παραμονή. Του έκανε ζημιά ο Ιωνικός στον πρώτο γύρο δεν θα την πατήσει για δεύτερη φορά ο ΠΑΟΚ .Τα παιχνίδια που έπρεπε να χτυπήσει ο Ιωνικός τα χτύπησε και βαθμολογικά ηρέμισε. Δεν θα κριθεί από τον αγώνα της Τούμπας η ομάδα του Σπανού. Ο άσος με over 1,5 στο 1.53 στην Interwetten.

Τραυματίας ο Άκπομ (22/5), κάρτες ο αρχισκόρερ Κούρτιτς (20/14). Εκτός αποστολής ο Ζίβκοβιτς (21/2), ο Κρέσπο (7/1), ο Αουγκούστο (19/3), πάγια εκτός ο Μουργκ (18/3), ενώ στην τελευταία προπόνηση ανακοινώθηκε ένα κρούσμα κορονοϊού. Κάρτες ο σημαντικός χαφ Κιάκος (18/2) στους φιλοξενούμενους, λογικά έτοιμος ο εξτρεμ Λένις (16/3), που δεν αγωνίστηκε μεσοβδόμαδα, νοκ άουτ ο μέσος Κάνιας (19/2).

Charlie bets: Οι αμυντικές αδυναμίες οδηγούν στο 1.90 στο Παναθηναϊκός - ΑΕΚ

(19:30) Στον ΟΦΗ φαίνεται να έχουν αποδεχτεί πως θα φτάσουν στους 37 βαθμούς και θα περιμένουν να δουν αν τελικά είναι αρκετοί για να μπουν στην 6άδα. Σήμερα έχουν 34, την τελευταία αγωνιστική θα ψάξουν για νίκη επί του ουραγού Απόλλωνα. Με την αποστολή που κατεβαίνουν στο Καραϊσκάκης δεν μπορούν να έχουν τύχη να διεκδικήσουν αποτέλεσμα ακόμη και από τον κουρασμένο Ολυμπιακό. Η ομάδα του Μαρτίνς έχασε την Πέμπτη το βράδυ από την Αταλάντα στο Φάληρο 3-0 και αποκλείστηκε από το Europa League.

Ο ΟΦΗ θα πάει μισός και χωρίς χαφ στο Φάληρο. Παρελθόν κι επίσημα ο πολύτιμος μέσος Γκαγιέγκος (21/2), τραυματίες οι χαφ Τοράλ (17/3), Ντε Γκουζμάν (18/0), ενώ εμφανίστηκαν και τρία κρούσματα κορονοϊού. Δεν προλαβαίνουν οι μέσοι Νέιρα (16/6), Μεγιάδο (15/0) κι ο φορ Φελίπε (5/2), κάρτες ο μπακ Μπαλογιάννης (21/0), εξέτισε ο χαφ Στάικος (7/0). Καταλαβαίνετε πως μοναδικός διαθέσιμος κεντρικός χαφ είναι ο λογιζόμενος 5ος ή 6ος χαφ Στάικος και από εκεί και πέρα θα γίνουν αλχημείες. Ακόμα και κουρασμένος θα βρει με πολλές ελλείψεις τον ΟΦΗ ο Ολυμπιακός και θα μπορέσει να κερδίσει με καθαρό σκορ. Εκτός αποστολής για τον Ολυμπιακό ο Παπασταθόπουλος (17/0) με τον Λόπες (13/1). Ο άσος με ασιατικό χάντικαπ -1,5 στο 2.10 στην Interwetten φαντάζει δίκαια τιμή.

Charlie bets: Οι αμυντικές αδυναμίες οδηγούν στο 1.90 στο Παναθηναϊκός - ΑΕΚ

(19:30) Είναι απίστευτο, αλλά είμαστε στην προτελευταία αγωνιστική και ο Παναθηναϊκός ακόμη δεν έχει καθαρίσει με την είσοδο του στην πρώτη 6άδα. Τεράστια αποτυχία του προπονητικού επιτελείου, καθώς το ρόστερ θα μπορούσε να διεκδικήσει θέση ακόμη και στην πρώτη 3άδα. Ο Παναθηναϊκός παρουσιάζει έναν πολύ εύθραυστο χαρακτήρα στα δύσκολα παιχνίδια, ειδικά στα εκτός έδρας. Η ΑΕΚ έχει τη συνηθισμένη της εικόνα. Ταλέντο μεσοεπιθετικά, αλλά με μία πολύ αδύναμη άμυνα που δημιουργεί πρόβλημα ακόμα και στην δημιουργία του παιχνιδιού.

Ο σοφτ χαρακτήρας του Παναθηναϊκού σε συνδυασμό με τις αμυντικές αδυναμίες της ΑΕΚ δημιουργούν συνθήκες για το Goal/Goal που δίνεται στο 1.90 στην Interwetten. Δεν πρόλαβε ο Βιγιαφάνιες (18/0), ανέτοιμος ο Μαουρίσιο (17/4), σημαντική επιστροφή ο Σένκεφελντ (11/0). Επιστρέφει ο Αραούχο (18/10) για την ΑΕΚ, ξεπέρασε τις ενοχλήσεις ο Γκαρσία (21/3), εξέτισε ο Σιμόες (16/0), παραμένει εκτός ο Στάνκοβιτς (13 συμ.). Στη Γαλλία για οικογενειακό ζήτημα ο Μισελέν, αναμένενεται να επιστρέψει εντός της ημέρας, αλλά δύσκολα θα ξεκινήσει. Παράλληλα ανακοινώθηκε και ένα κρούσμα κορονοϊού.

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ