CHARLIE BETS

Charlie bets: Ο βελτιωμένος Παναθηναϊκός και τα γκολ στα playouts

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού πανηγυρίζουν γκολ στη Λεωφόρο κόντρα στην ΑΕΚ για τη Super League Interwetten
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού πανηγυρίζουν γκολ στη Λεωφόρο κόντρα στην ΑΕΚ EUROKINISSI

Η δράση συνεχίζεται στα playoffs και τα playouts της Super League Interwetten με την έβδομη και την έκτη αγωνιστική αντίστοιχα. Δεσπόζει το ΑΕΚ - Παναθηναϊκός. Ο Τσάρλυ αναλύει τα στοιχηματικά δεδομένα των αγώνων και καταλήγει σε πονταρίσματα.

Charlie bets: Ο βελτιωμένος Παναθηναϊκός και τα γκολ στα playouts

(Σάββατο 19:30) Ο Απόλλων αποδείχθηκε κατώτερος των περιστάσεων στη Νίκαια. Έπαιξε μία κατηγορία και ταπεινώθηκε χάνοντας 5-1 χωρίς να δώσει μάχη. Η Λαμία κατάφερε και επικράτησε στην Τρίπολη, πήρε διαφορά ασφαλείας 4 βαθμών από τον Απόλλωνα και όλα πλέον μοιάζουν πιο εύκολα, τουλάχιστον για την αποφυγή του απευθείας υποβιβασμού. Είναι ένα ζήτημα αν η ομάδα του Φέστα μπορεί να τα καταφέρει στα μπαράζ, αυτό όμως θα το δούμε αργότερα.

Ακόμα και να ηττηθεί στη Ριζούπολη θα είναι αρκετό για να παραμείνει στην κατηγορία, να κερδίσει την τελευταία αγωνιστική τον αδιάφορο Ατρόμητο. Σε περίπτωση πάντως που δεν ηττηθεί από τον Απόλλωνα καθαρίζει με τον απευθείας υποβιβασμό από τώρα. Δεν είναι εύκολο να σηκωθεί ξανά η ομάδα του Τεννέ, έπεσε στη Νίκαια. Το Χ2 στο 1.45 στην Interwetten.

Αμφίβολος παραμένει ο στόπερ Άλβες (19/0), λείπουν εσχάτως ο εξτρέμ Γιαννιώτας (12/0) και ο φορ Σίγκνεβιτς (10/0), για τη Λαμία αμφίβολος είναι ο στόπερ Αντέτζο (24/0).

Charlie bets: Ο βελτιωμένος Παναθηναϊκός και τα γκολ στα playouts

(Σάββατο 19:30) Παιχνίδι χωρίς κίνητρο και ενδιαφέρον στο Περιστέρι. Η διοίκηση του Ατρόμητου ήρθε σε συμφωνία να ανανεώσει τη συνεργασία με τον Κόλμαν, που από την ημέρα που ανέλαβε την ομάδα την μεταμόρφωσε και την έβγαλε από την πολύ δύσκολη θέση που είχε βρεθεί.

Ο Ιωνικός έτρεξε μία εντυπωσιακή πρώτη χρονιά στην επιστροφή του στα μεγάλα σαλόνια, τις δύο τελευταίες αγωνιστικές διέψευσε τις Κασσάνδρες. Όπως δήλωσε ο προπονητής του, Δημήτρης Σπανός, η ομάδα του κράτησε ίσες αποστάσεις προς όλους, καθώς κέρδισε και τις δύο ομάδες που κινδύνευαν. Αδιάφορο είναι το παιχνίδι, χωρίς σκοπιμότητες, λογική επιλογή είναι το Goal/Goal, στο 1.83 στην Interwetten.

Charlie bets: Ο βελτιωμένος Παναθηναϊκός και τα γκολ στα playouts

(Σάββατο 19:30) Ο Παναιτωλικός πέτυχε την πρώτη του νίκη στα playouts την περασμένη αγωνιστική στο Ηράκλειο. Ο Γιάννης Αναστασίου πιέζει συνέχεια τους παίκτες του, παρότι η ομάδα του έκανε καλή σεζόν δείχνει συνεχώς ανικανοποίητος μετά το τέλος των αγώνων. Αυτή η πίεση βοήθησε συνολικά όλη την χρονιά τους ποδοσφαιριστές του.

Στον Βόλο συνεχίζονται οι αποχωρήσεις έφτασαν στις 7, καθώς έλυσαν τα συμβόλαια τους και οι Ρινέρ (στόπερ 15/2), Πουρίτα (μπακ 20/0). Η έλλειψη κινήτρου κι εδώ λογικά θα οδηγήσει σε ένα ανοιχτό παιχνίδι που το πιθανότερο είναι να έχει γκολ και από τις δύο ομάδες. Το Goal/Goal στο 1.83 στην Interwetten.

Charlie bets: Ο βελτιωμένος Παναθηναϊκός και τα γκολ στα playouts

(Κυριακή 16:00) Οι δύο ομάδες θα παίξουν τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή των playouts. Κακά τα ψέματα κανείς δεν ασχολείται. Ο ΟΦΗ μετρά τρεις σερί ήττες στο Γεντί Κουλέ, ο Αστέρας δεν σκοράρει με τίποτα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ασχοληθούμε με τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ειδικά σε μία ημέρα που έχει παιχνίδια που καίνε.

Για τους γηπεδούχους χτύπησε ο εξτρέμ Λάμπρου (29/5), επιστρέφουν ο φορ Ντουρμισάι (21/3) και ο μέσος Ντε Γκουζμάν (21/0). Αμφίβολος ο μέσος Μουνάφο (21/1) και οι εξτρέμ Ριέρα (27/7), Κρέσπι (28/5), Τιλίκα (18/1) για τον Αστέρα.

Charlie bets: Ο βελτιωμένος Παναθηναϊκός και τα γκολ στα playouts

(Κυριακή 18:00) Ο ΠΑΟΚ μετά την πρόκριση επί του Ολυμπιακού βγάζει κούραση και μοιάζει σαν να κάνει συντήρηση δυνάμεων ενόψει του τελικού Κυπέλλου στις 21 Μαΐου. Μεσοβδόμαδα έχασε δίκαια 2-1 από τον Ολυμπιακό σε εξ αναβολής αναμέτρηση για τη Super League Interwetten και επέτρεψε στους ερυθρόλευκους να πανηγυρίσουν στην Τούμπα την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο ΠΑΣ έκανε αξιέπαινη προσπάθεια στα playoffs, θα μπορούσε να έχει πάρει περισσότερους από τους 3 βαθμούς που έχει κατακτήσει. Αμφίβολος ο μεσοεπιθετικός Σνάιντερ (27/3). Ο Λουτσέσκου αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, λογικά δεν υπολογίζει στους Κρέσπο (10/1), Αουγκούστο (21/3), Βαρέλα (14/0), Βιεϊρίνια (20/1), Μπίσεσβαρ (27/1) και Ελ Καντουρί (12/1). Δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε πάμε πάσο.

Charlie bets: Ο βελτιωμένος Παναθηναϊκός και τα γκολ στα playouts

(Κυριακή 19:30) Τελικός Ευρώπης. Ο Παναθηναϊκός με ρεκόρ 3-3-0 στα playoffs μέχρι στιγμής έχει μαζέψει 12 βαθμούς. Στην ειδική βαθμολογία των playoffs βρίσκεται στην πρώτη θέση και στην τελευταία βρίσκεται η ΑΕΚ με 6 βαθμούς. Είναι δεδομένο πως η ομάδα του Γιοβάνοβιτς παρουσιάζει καλύτερη εικόνα και αξίζει να κερδίσει την ευρωπαϊκή έξοδο. Πάτησε με τη νίκη επί του Άρη στην 3η θέση, αν ηττηθεί όμως από την ΑΕΚ θα πέσει στην 5η θέση και έχοντας να δώσει εκτός έδρας αγώνες με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ θα μετατραπεί ξανά σε αουτσάιντερ.

Ο Παναθηναϊκός δεν τρέχει τυχαία το αήττητο σερί, έχει βελτιώσει σημαντικά τον τρόπο που λειτουργεί στο αμυντικό κομμάτι και φαντάζει πιο εύκολο να σκοράρει στην άμυνα της ΑΕΚ από το να δεχτεί γκολ από την επίθεση της χωρίς τον Αραούχο. Το Χ2 στο 1.75 στην Interwetten.

Σοβαρές απουσίες για τα δεδομένα του παιχνιδιού των Αραούχο (26/12), Σιμόες (21/10) στην ΑΕΚ, εκτός ο Γκατσίνοβιτς (11/0) από τον Παναθηναϊκό.

Charlie bets: Ο βελτιωμένος Παναθηναϊκός και τα γκολ στα playouts

(Κυριακή 21:00) Οι εταιρίες με τις αποδόσεις που έχουν δώσει δείχνουν πως θεωρούν ότι θα μιλήσει το μονόπλευρο κίνητρο και οι καλές σχέσεις που έχουν μεταξύ τους οι διοικήσεις των δύο ομάδων. Λογικό να συμβεί κάτι τέτοιο, ο Άρης παίζει την φετινή και την επόμενη χρονιά, οι παίκτες του Ολυμπιακού μεσοβδόμαδα πανηγύρισαν το πρωτάθλημα.

Μοιάζει σαν να κρατά την τύχη στα χέρια του ο Άρης. Ο άσος στο 1.80 στην Interwetten. Τιμωρημένος ο φορ Καμαρά (29/6), αμφίβολοι ο μέσος Σάσα (30/2) και ο μπακ Γκανέα (30/0) για τους γηπεδούχους. Αμφίβολοι δίνονται οι Σισέ (23/5) και Μανωλάς (10/0) στον Ολυμπιακό.

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ