CHARLIE BETS

Charlie bets: Ματς-τελικός στα Γιάννενα, ποντάρισμα στο 2.30

Ο Καμαρά κόντρα στον Γκουλέν σε αναμέτρηση Άρης - Βόλος για τη Super League Interwetten
Ο Καμαρά κόντρα στον Γκουλέν ΙΝΤΙΜΕ

Ολοκληρώνεται η 23η αγωνιστική της Super League Interwetten με την αναμέτρηση μεταξύ του ΠΑΣ Γιάννινα και του Άρη. Ο Τσάρλυ αναλύει τα δεδομένα του αγώνα και καταλήγει σε ποντάρισμα.

Charlie bets: Ματς-τελικός στα Γιάννενα, ποντάρισμα στο 2.30


(19:30) Ματσάρα, παίζεται η 6άδα. Ο ΠΑΣ έχει ένα πλεονέκτημα 4 βαθμών από τον Άρη, που στην χειρότερη περίπτωση θέλει να το διατηρήσει. Η ομάδα του Μάντζιου χρωστά απαντήσεις στον ΠΑΣ από την ταπεινωτική ήττα με 1-5 του πρώτου γύρου, αλλά και να γυρίσει ξανά το κλίμα μετά την εντός έδρας ήττα με 0-2 από τον Βόλο, σε παιχνίδι πάντως που το τελικό αποτέλεσμα δεν λέει όλη την αλήθεια.

Ο Άρης σκοράρει πιο εύκολα εκτός έδρας που βρίσκει περισσότερους χώρους. Είναι τελικός για την ομάδα του Μάντζιου, περιμένω να βγάλει χαρακτήρα, στο 2.30 στην Interwetten το διπλό, πιέστηκε από το αρχικό 2.60. Κόντρα στα προγνωστικά ο Περέα (19/6), που αυτοτραυματίστηκε, βρίσκεται στην αποστολή. Δεν είναι δεδομένη η συμμετοχή του. Έξω ξανά ο μπακ Γκαρντάφσκι (11/1), αλλά επιστρέφει ο σημαντικός μέσος Ντομίνγκεθ (18/0). Νοκ άουτ ο μπακ Πίρσμαν (20/1). Εξέτισε ο πολύτιμος στόπερ Φαμπιάνο (17/0), 50-50 o μπακ Λούμορ (7/0) στον Άρη. Τιμωρημένος ο χαφ Ματίγια (15/1), εκτός και ο Γκάμα (18/4).

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ