CHARLIE BETS

Charlie bets: Έχουν αξία τα γκολ στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, με combo η ΑΕΚ

Ο Ρούμπεν Πέρεθ κόντρα στον Μαντί Καμαρά στη Super League Interwetten
Ο Ρούμπεν Πέρεθ κόντρα στον Μαντί Καμαρά EUROKINISSI

Ολοκληρώνεται η 18η αγωνιστική της Super League Interwetten με τρεις αναμετρήσεις. Δεσπόζει το ντέρμπι αιωνίων στη Λεωφόρο μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού. Ο Τσάρλυ αναλύει τα δεδομένα των αγώνων της ημέρας και ποντάρει σε επιλογές με αξία.

Charlie bets: Έχουν αξία τα γκολ στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, με combo η ΑΕΚ

(17:15) Στο πρώτο παιχνίδι του 2022 έδειξε πολύ επηρεασμένος ο Παναιτωλικός από τα προβλήματα που του δημιούργησε ο κορονοϊός. Δεν είχε τρεξίματα στην Τούμπα, δεν θύμισε σε τίποτα την ομάδα του Δεκεμβρίου και φαίνεται πως θα χρειαστεί ένα μικρό χρονικό διάστημα για να επανέλθει η ομάδα του Αγρινίου στα επίπεδα που κατάφερε να την φθάσει ο Γιάννης Αναστασίου.

Καλό το χρονικό διάστημα για να υποδεχτεί τον Παναιτωλικό, έχει τις απουσίες του Αραούχο (14/6) και του τιμωρημένου Σιμάνσκι (16/1) η ΑΕΚ, αλλά και καλές επιστροφές, καθώς εξέτισε ο Βράνιες (15/3) και είναι διαθέσιμοι οι Τσούμπερ (15/5), Μισελέν (13/3), Στάνκοβιτς (12 συμ) , Τάνκοβιτς (5/0) και Ρότα (6/0). Επιστρέφουν για τους φιλοξενούμενους ο μπακ Χουχούμης (11/0), ο μέσος Αντούνες (12/0) και ο κίπερ Ροντρίγκες (5 συμ.), πάντα εκτός οι μέσοι Ντίας (5/1), Βαρόνε (7/1). Ο άσος με over 1,5 στο 1.53 στην Interwetten.

Charlie bets: Έχουν αξία τα γκολ στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, με combo η ΑΕΚ

(19:30) Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει πάρει αποτελέσματα δίχως να παίξει καλά στα δύο παιχνίδια που έχει δώσει το 2022. Χάρις στα τέρματα του Περέα κέρδισε 1-0 τον Ιωνικό και πήρε το 1-1 στο Ηράκλειο. Οι 4 βαθμοί είναι περισσότεροι από ό,τι άξιζε. Επειδή το ποδόσφαιρο τα δώρα τα παίρνει πίσω αν δεν βελτιωθείς, δεν αποκλείω να πληρώσει ο ΠΑΣ το μίνι ντεφορμάρισμα του. Από τον Ατρόμητο όμως δεν έχουμε εικόνα.

Η ομάδα ταλαιπωρήθηκε από τον κορονοϊό, δεν έχει αγωνιστεί το νέο έτος και μέσα στην βδομάδα πήρε καινούριο προπονητή. Ο έμπειρος Ουαλός Κόλμαν, είναι πολύ καλός στο να φτιάχνει την ψυχολογία των παικτών του, συνήθως κάνει καλά ξεκινήματα με τις ομάδες του. Δεν ξέρουμε όμως σε τι κατάσταση έχει βρει τους παίκτες του. Στον Ατρόμητο κλείνουν σχεδόν ένα μήνα χωρίς ματς στα πόδια τους, αφού τις προηγούμενες μέρες έβγαλαν διψήφιο αριθμό κρουσμάτων και είχαν διακοπεί οι προπονήσεις. Σημαντική απώλεια ο επιθετικός Μιλιντσεάνου που πήρε μεταγραφή στην Κύπρο. Εκτός αποστολής για τον Ατρόμητο ο μπακ Νάτσος (9/0), ο στόπερ Παπαδόπουλος (12/0), ο μπακ Κιβρακίδης (8/0). Ανέτοιμος ο Κλωναρίδης (8/1). Καλύτερα να πάμε πάσο.

Charlie bets: Έχουν αξία τα γκολ στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, με combo η ΑΕΚ

(19:30) Ο Παναθηναϊκός μέχρι στιγμής κερδίζει πολύ εύκολα στη Λεωφόρο τις κατώτερες ομάδες, παρουσιάζει μία ελκυστική ποδοσφαιρική πρόταση, όμως στα εκτός έδρας και στα ντέρμπι παίρνει σχεδόν πάντα λιγότερα από ό,τι αξίζει. Παρουσιάζεται σοφτ και σε πολλές περιπτώσεις δεν έχει στο κοουτσάρισμα και την σωστή βοήθεια από τον Γιοβάνοβιτς, που στα υπόλοιπα κομμάτια κάνει εξαιρετική δουλειά. Στο ντέρμπι του παρουσιάζεται μεγάλη ευκαιρία για να διεκδικήσει μία μεγάλη νίκη, την πρώτη σε ντέρμπι για φέτος, καθώς οι ερυθρόλευκοι έχουν σοβαρές απουσίες.

Το ρεπορτάζ τον ευνοεί, καθώς για τον Παναθηναϊκό επιστρέφουν οι Καρλιτος (13/9), Μαουρίσιο (13/4) και ο Χουάνκαρ (14/0) και θα έχει να καλύψει μόνο την απουσία του τιμωρημένου Σάντσες, θα πάρει δηλαδή ακόμη μία ευκαιρία ο επιρρεπής στο εύκολο λάθος Κώτσιρας. Ανέτοιμος ο Χατζηγιοβάνης (14/1).

Για τον Μαρτίνς τα προβλήματα είναι σημαντικά, ειδικά στον άξονα που χτύπησε ο Μπουχαλάκης (14/1) και λείπουν στο Κόπα Άφρικα οι Αγκιμπού Καμαρά (14/3) και Κουντέ (8/0). Επίσης απουσιάζουν για τη διοργάνωση οι Σισέ (15/4), Ονιεκούρου (11/0), Ροντρίγκες (7/0). Επιστρέφει ο Παπασταθόπουλος (12/0) αν και δεν είναι απόλυτα έτοιμος. Οι απουσίες του Ολυμπιακού αλλά και το πρόβλημα χαρακτήρα που βγάζει στα δύσκολα ο Παναθηναϊκός σε συνδυασμό με το δημιουργικό του σχέδιο, με οδηγούν πως θα δούμε ένα παιχνίδι με γκολ και πολλές φάσεις. Το Goal/Goal πιέζεται και κυκλοφορεί πλέον στο 1.90 από το 1.97 στην Interwetten.

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ