CHARLIE BETS

Charlie bets: Έχει αξία το 2.00 στο Βόλος - Παναθηναϊκός

Ο Φεντερίκο Μακέντα κόντρα στον Μπαρτόλο του Βόλου
Ο Φεντερίκο Μακέντα INTIME

Με μόλις μια αναμέτρηση συνεχίζεται η δράση στη Super League Interwetten, αυτή στο Πανθεσσαλικό μεταξύ Βόλου και Παναθηναϊκού, καθώς τα υπόλοιπα ματς αναβλήθηκαν λόγω κρουσμάτων κορονοϊού. Ο Τσάρλυ αναλύει τα δεδομένα της αναμέτρησης και καταλήγει σε ποντάρισμα.

Charlie bets: Έχει αξία το 2.00 στο Βόλος - Παναθηναϊκός

(17:15) Τα τελευταία δύο παιχνίδια του Βόλου έχουν αναβληθεί λόγω κρουσμάτων του αντιπάλου. Το τελευταίο παιχνίδι του Βόλου ήταν το 0-0 με τον Παναθηναϊκό. Δεν είχαν σχέση οι δύο ομάδες, ήταν πολύ ανώτεροι οι φιλοξενούμενοι, συγκυριακά έμεινε ο αγώνας στην λευκή ισοπαλία. Ο Παναθηναϊκός είναι στην καλύτερη του αγωνιστική κατάσταση, όχι μόνο της φετινής χρονιάς, αλλά των τελευταίων χρόνων. Τρέχει ένα ρεκόρ 6-1-1 στα τελευταία 8 ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Ο Βόλος σταθερά γίνεται και χειρότερος.

Δεν έχει βοηθήσει καθόλου την ομάδα η αποχώρηση του Αμπασκάλ, ίσα ίσα που μοιάζει σαν να μην είναι κατανοητό τι προσπαθεί να παίξει ο σύλλογος. Στη Χιλή συνεχίζει ο στόπερ Γκριλο (12/0), εκτός αποστολής ο Νίνης (11/1) και ο στόπερ Ρίνερ (8/2). Το διπλό, που πιέστηκε ελαφρώς, στο 2.00 στην Interwetten λογικό με βάση την φόρμα των δύο ομάδων. Στο 6-1-1 στα οκτώ τελευταία ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Για τους φιλοξενούμενους παραμένουν εκτός όσοι έλειπαν και στο παιχνίδι με τον Άρη. Οι Καρλίτος (13/9), Μαουρίσιο (13/4). Σταθερά τραυματίας ο Πούγγουρας (5/0). Νοκ άουτ ο Χουανκάρ (14/0)

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ