BWIN BET

Top-5: Τα κορυφαία ματς των ελληνικών Play Off

Top-5: Τα κορυφαία ματς των ελληνικών Play Off

Τα Play Off αρχίζουν και η ώρα για τα ραντεβού των «5 Μεγάλων» του ελληνικού ποδοσφαίρου έφτασε. Θέαμα, γκολ, ανατροπές και διαδοχικά ντέρμπι, κάποια από τα οποία έχουν μείνει στην ιστορία!

Η κανονική διάρκεια ολοκληρώθηκε, τα Play Off παίρνουν τη σκυτάλη και τα ντέρμπι θα είναι διαδοχικά!

Τα Play off του ελληνικού πρωταθλήματος παίζουν στην bwin με ενισχυμένες αποδόσεις! |21+

Η κανονική διάρκεια ολοκληρώθηκε, τα Play Off παίρνουν τη σκυτάλη και τα ντέρμπι θα είναι διαδοχικά! Μπορεί ο τίτλος του Πρωταθλητή να είναι σχεδόν τελειωμένη υπόθεση, ωστόσο για τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη όλα είναι ανοιχτά! Το μίνι πρωτάθλημα είναι έτοιμο να χαρίσει μεγάλα ματς, όπως έχει κάνει και στο παρελθόν, με ραντεβού που έγραψαν τη δική τους ιστορία στο ελληνικό πρωτάθλημα!

Top-5: Τα κορυφαία ματς των ελληνικών Play Off

5) 07/06/2020 ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 0-1

Δεν ήταν θεαματικό ματς, δεν είχε ευκαιρίες, δεν είχε ποιότητα, ούτε πολλά γκολ, όμως αυτό το ματς ήταν σημαδιακό, αφού με το… καλημέρα των Play Off ο Ολυμπιακός αγκάλιασε το πρωτάθλημα. Η ομάδα του Μαρτίνς πέρασε για δεύτερη φορά από την Τούμπα με τον ίδιο τρόπο, με το ίδιο σκορ (0-1) κι έστειλε μήνυμα πως δεν χάνει τον τίτλο. Για τον ΠΑΟΚ όλα πήγαν στραβά, άργησε να βρει ρυθμό και όταν τον βρήκε, έπεσε πάνω στο «ερυθρόλευκο» τείχος που δεν άφησε τον αντίπαλο να αγγίξει την ισοφάριση.

bwin - Ειδικά στοιχήματα για κάθε φάση των Play off. Έτσι είναι το παιχνίδι σήμερα! |21+

Μόλις στο 7ο λεπτό ο Ελ Αραμπί βρήκε δίχτυα, αλλά το VAR ήταν εκεί για να υποδείξει την παράβαση, μιας και ο φορ του Ολυμπιακού ήταν ελάχιστα πιο μπροστά. Στο 23’ ο Βιεϊρίνια έκανε τραγικό διώξιμο και ουσιαστικά έδωσε πάσα στον Βαλμπουενά. Ο Γάλλος με μια ακόμη ασίστ σέρβιρε στον Ελ Αραμπί που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (0-1). Ο Ολυμπιακός είχε τον έλεγχο σε όλο το πρώτο μέρος, αλλά δεν μπόρεσε να βρει ξανά δίχτυα. Οταν ο ΠΑΟΚ βρήκε ρυθμό ήταν πλέον αργά. Ο Ολυμπιακός ήταν εξαιρετικά στημένος και δεν άφησε τον αντίπαλό του να του κάνει ούτε μια μεγάλη φάση. Απόδοση 2.65 να νικήσει ο Ολυμπιακός τον Άρη χωρίς να δεχθεί γκολ.

4) 02/05/2010 ΠΑΟΚ - Άρης 2-0

Ο ΠΑΟΚ μπήκε στα Play off με μοναδικό στόχο την πρωτιά και το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League. Εδειξε με το... καλημέρα του μίνι πρωταθλήματος, πως ήταν η πιο φορμαρισμένη ομάδα. Στο ντέρμπι με τον Άρη δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης, παρά το γεγονός πως ο αντίπαλος πριν λίγες ημέρες είχε επικρατήσει του Ολυμπιακού. Ο ΠΑΟΚ πίεσε από την αρχή, έλεγξε το ρυθμό του παιχνιδιού, κυκλοφόρησε σωστά την μπάλα και στο τέλος του α' μέρους είχε... καθαρίσει με δυο γκολ!

bwin - Το παιχνίδι στα Play off αλλάζει με κορυφαίο live στοίχημα και σούπερ αποδόσεις! |21+

Στο 3ο λεπτό, ο Γκαρσία είδε τη μπάλα μετά από εκτέλεση φάουλ να καταλήγει στο δοκάρι. Ο ΠΑΟΚ δεν άφησε τον Άρη να πάρει ανάσα και στο 26' βρήκε δίχτυα. Επειτα από σέντρα ακριβείας του Βιεϊρίνια, ο Ιβιτς με εξαιρετικό πλασέ διαμόρφωσε το 1-0. Στο 36ο λεπτό, ο Σορλέν έκανε το γέμισμα από αριστερά, ο Ίβιτς βρήκε με το κεφάλι την μπάλα και ο Σαβίνι την έστειλε στα δίχτυα με προβολή. Ο ΠΑΟΚ είχε κάνει το καλύτερο α' μέρος του στη σεζόν, είχε πάρει αυτό που ήθελε, έκανε συντήρηση δυνάμεων και αυτό φάνηκε στο επόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όπου επικράτησε 1-0. Απόδοση 2.65 να νικήσει ο ΠΑΟΚ την ΑΕΚ με μηδέν παθητικό.

3) 20/05/2009 ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 3-1

Η ΑΕΚ έπαιξε ένα από τα καλύτερά της ματς στη σεζόν, σίγουρα το πιο θεαματικό στα Play off και με το 3-1 επί του ΠΑΟΚ έμενε ζωντανή στη διεκδίκηση της πρώτης θέσης του μίνι πρωταθλήματος. Τζιμπούρ, Σκόκο, Μπλάνκο έκαναν άνω - κάτω την άμυνα των φιλοξενούμενων και ήταν οι κύριοι εκφραστές της μεγάλης νίκης.

Η ΑΕΚ είχε εκρηκτικό ρυθμό στο πρώτο 20λεπτο και άνοιξε το σκορ μόλις στο 9ο λεπτό. Ο Ενσαλίβα έκανε την κάθετη πάσα στον Τζιμπούρ, ο οποίος «έσκαψε» υπέροχα τη μπάλα πάνω από τον Χαλκιά και πέτυχε το 1-0. Η Ενωση ήταν καταιγιστική, όμως ακυρώθηκε γκολ του Μπλάνκο, ενώ ο Αλεξόπουλος έχασε μοναδική ευκαιρία. Τρελός ρυθμός στη συνέχεια, με τον ΠΑΟΚ να ισορροπεί και να απειλεί. Ετσι, στο 35' ο Ιβιτς με υπέροχο δεξί σουτ πέτυχε το 1-1. Η ΑΕΚ αντέδρασε άμεσα και στο 38' ξαναπήρε το προβάδισμα. Ο Καφές κέρδισε την κόντρα από τον Σνάουτσνερ και η μπάλα έφτασε στον Μπλάνκο, ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ έγραψε το 2-1. Ο Σορλέν αποβλήθηκε, η ΑΕΚ ήταν εξαιρετική κι έχανε τη μια ευκαιρία μετά την άλλη. Ετσι, στο 61' ο Σκόκο με τη... βοήθεια του Χαλκιά πέτυχε το 3-1! Απόδοση 9.75 να νικήσει η ΑΕΚ τον ΠΑΟΚ και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

2) 07/05/2008 Αρης – ΑΕΚ 4-0

Τρεις ημέρες νωρίτερα, ο Άρης είχε ηττηθεί στην Αθήνα από την ΑΕΚ και το ματς στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για... εκδίκηση! Οι «κίτρινοι» ήθελαν νίκη για να σπάσουν σερί εννέα αγώνων εντός έδρας χωρίς τρίποντο κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά και να βρεθούν πιο κοντά στην έξοδό τους στο UEFA! Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και στην πρώτη τους φάση βρήκαν δίχτυα. Ο Λαγός έκανε το λάθος και ο Νεμπεγλέρας με σουτ εκτός περιοχής πέτυχε το 1-0. Η Ένωση απάντησε με δυο ευκαιρίες του Ριβάλντο και του Λυμπερόπουλου, αλλά ο Άρης ήταν αυτός που είχε την ουσία! Ετσι, στο 39' διπλασίασε τα τέρματά του. Ο Κόκε έβγαλε υπέροχη ασίστ και ο Χαβίτο νίκησε τον Μάχο για το 2-0!

Ώρα για Play off; Ώρα για bwin! |21+

Ιδανικό ξεκίνημα στηνεπανάληψη, μιας και στο 47' ο Χαβίτο, σε φάση καρμπόν, εκμεταλλεύθηκε την ασίστ του Κόκε, πρόλαβε τον Μάχο και πέτυχε το 3-0. Η ΑΕΚ δεν πρόλαβε να αντιδράσεικαι στο 55' ήρθε το τέταρτο... σοκ! Ο Χαβίτο τρύπησε την άμυνα της ΑΕΚ από τα αριστερά, γύρισε την μπάλα στον Ίβιτς και αυτός πάσαρε στον Κόκε ο οποίος μεσουτάρα διαμόρφωσε το 4-0. Η ΑΕΚ είχε δοκάρι με τον Ριβάλντο, ο Άρης μια μεγάλη ευκαιρία με τον Ζεντίλ, όμως τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος! Απόδοση 2.95 να σημειωθούν περισσότερα από 3.5 γκολ στο Ολυμπιακός-Άρης.

1) 30/04/2008Παναθηναϊκός - ΑΕΚ 4-1

Oι «πράσινοι» μπήκαν στα Play Off στο -2 από την ΑΕΚ και η μάχη για μια θέση στα προκριματικά του Champions League προμηνυόταν δυνατή. Στη 2η αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος, ο Παναθηναϊκός υποδεχόταν στη «Λεωφόρο» την Ένωση. Εκεί, η ομάδα του Ζοσέ Πεσέιρο έκανε το καλύτερο α' μέρος στη σύγχρονη ιστορία της στη Super League. Οι «πράσινοι» μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς, έβαλαν την ΑΕΚ στην εστία της και άρχισαν το σφυροκόπημα. Ετσι, κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 8'. Έπειτα από λάθος απομάκρυνση του Παπασταθόπουλου, ο Νίλσον με κεφαλιά - πάσα βρήκε τον Παπαδόπουλο και ο φορ του Παναθηναϊκού με κεφαλιά πέτυχε το 1-0. Η πίεση έγινε εντονότερη και στο 28΄ήρθε το δεύτερο γκολ, όταν μετά την πάσα του Ιβανσιτς ο Μάτος με σουτάρα νίκησε τον Μάχο.

Bwin - Ενισχυμένες αποδόσεις στα ντέρμπι των Play off! |21+

Ο Παναθηναϊκός δεν είχε αφήσει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης στους φιλοξενούμενους και στο 31' ήρθε το 3-0! Ο Τζιόλης βρήκε τον Ιβανσιτς και ο Αυστριακός με εντυπωσιακό τελείωμα γνώρισε την αποθέωση από τους οπαδούς του Τριφυλλιού! Το καλύτερο α' μέρος του Παναθηναϊκού σφραγίστηκε στο 44' και είχε πάλι την υπογραφή του Ιβανσιτς. Στην επανάληψη, η ΑΕΚ προσπάθησε να σώσει ό,τι μπορούσε και απλά μείωσε στο 71ο λεπτό! Ο Ριβάλντο με μια εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ νίκησε τον Γκαλίνοβιτς και διαμόρφωσε το 4-1.

Απόδοση 2.35 να έρθει over 2.5 γκολ το ματς του Παναθηναϊκού με τονΑστέρα Τρίπολης.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

21+.Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114. Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ. Υπεύθυνο Παιχνίδι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ