BWIN BET

Super League: Επιτέλους σέντρα με δυνατό φαβορί και αουτσάιντερ με μεγάλες αποδόσεις!

Super League: Επιτέλους σέντρα με δυνατό φαβορί και αουτσάιντερ με μεγάλες αποδόσεις!

Τα φαβορί είναι γνωστά, αλλά σ’ ένα πρωτάθλημα μπορούν να συμβούν τα πάντα. Η Super League, έστω και με καθυστέρηση, ξεκινά!

Μπορεί να καθυστέρησε λίγο, καθώς ως γνωστόν οι συμφωνίες στην Ελλάδα είναι δύσκολο πράγμα, όμως η Super League βρίσκεται επιτέλους στη σέντρα! Τι μας περιμένει λοιπόν; Ο Ολυμπιακός για ακόμη μία χρονιά είναι φαβορί. Λογικό, καθώς έχει τον ίδιο προπονητή (δεν συμβαίνει και συχνά στα μέρη μας), στη θεωρία το πληρέστερο ρόστερ και… προίκα τις απίθανες διαφορές βαθμών από τον 2ο τα προηγούμενα χρόνια. Πόσους βαθμούς να χάνουν οι «ερυθρόλευκοι» και πόσους να καλύψουν οι αντίπαλοί τους; Στο 1.30 στην bwin η απόδοση για να καταλήξει ακόμη ένας τίτλος στον Πειραιά.

Super League: Επιτέλους σέντρα με δυνατό φαβορί και αουτσάιντερ με μεγάλες αποδόσεις!

Από εκεί και πέρα, στη 2η θέση των φαβορί βρίσκουμε τον ΠΑΟΚ. Λογικό και αυτό, μετά την επιστροφή Λουτσέσκου. Η σταθερότητα στον πάγκο και μόνο αυξάνει τις πιθανότητες για καλύτερη σεζόν. Ο «δικέφαλος» έκλεισε το ρόστερ στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου και θα ποντάρει ξανά στο πάθος, που είχε φέρει τον τίτλο το 2019. Θα τα καταφέρει; Στο 4.00 προσφέρεται στην bwin να τερματίσει στην κορυφή! Την τριπλέτα των φαβορί κλείνει η ΑΕΚ. Έπειτα από μία αποτυχημένη χρονιά με πολλά προβλήματα σε όλα τα επίπεδα, φέτος επένδυσε στο ρόστερ, άλλαξε σχεδόν ολόκληρη την ενδεκάδα και έδωσε τα κλειδιά στον Μιλόγεβιτς, που έχει να δείξει αρκετές επιτυχίες τα προηγούμενα χρόνια. Μην ξεχνάμε ότι σύντομα θα έρθει και η… παρέλαση στο νέο γήπεδο. Η χρονιά ξεκίνησε με τον αποκλεισμό από την Ευρώπη, που στο τέλος ίσως να της κάνει και καλό. Θα βρει την ώθηση που περιμένει; Στο 10.00 στην bwin να κατακτήσει ξανά τον τίτλο μετά το 2018!

Το πρόγραμμα ανοίγει το Σάββατο με την αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον Αστέρα Τρίπολης, όμως όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο δεύτερο ματς της ημέρας, με τον ανανεωμένο (και φέτος) Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης. Οι «πράσινοι» έχουν κερδίσει και τα 4 προηγούμενα μεταξύ τους παιχνίδια, παίρνοντας το προβάδισμα από το πρώτο ημίχρονο. Στο 2.05 η απόδοση στην bwin να το πετύχουν ξανά. Την τελευταία φορά που έπαιξαν Σεπτέμβριο ήταν τη σεζόν 2017-18, ξανά στο ίδιο γήπεδο, με τους «πράσινους» να φτάνουν στη νίκη με 1-0 χάρη στο γκολ του Άλτμαν από το 32’.

Την Κυριακή μπαίνουν στη μάχη ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ. Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται τον Ατρόμητο με στόχο να συνεχίσουν το σερί των 6 νικών στο ζευγάρι στο πρωτάθλημα. Στις 4 τελευταίες περιπτώσεις, μάλιστα, έφτασαν στη νίκη χωρίς να δεχθούν γκολ, σκοράροντας στην έδρας τους από τουλάχιστον 2 γκολ. Στο 1.60 βρίσκουμε στην bwin τη νίκη του Ολυμπιακού με χάντικαπ -1, να κερδίσει δηλαδή με τουλάχιστον 2 γκολ διαφορά!

Ο ΠΑΟΚ από την άλλη φιλοξενεί τον ΠΑΣ Γιάννινα, που θα κάνει νέο ξεκίνημα με τον Μεταξά στον πάγκο, μετά την αποχώρηση του Γιαννίκη. Η ομάδα του Λουτσέσκου, πλέον, μετράει 7 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα επί του ΠΑΣ, όμως δέχεται γκολ στο γήπεδό του από τον «Άγιαξ της Ηπείρου» στα 7 από τα 8 προηγούμενα μεταξύ τους παιχνίδια. Στο 4.10 η απόδοση να κερδίσουν οι γηπεδούχοι και να σκοράρουν και οι 2 ομάδες!


*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.


21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ