BWIN BET

Ποιοι είναι οι κορυφαίοι της 20ετίας στη EuroLeague; Έξι παίκτες και ένας προπονητής απαντούν

Ποιοι είναι οι κορυφαίοι της 20ετίας στη EuroLeague; Έξι παίκτες και ένας προπονητής απαντούν

Έξι παίκτες και ένας προπονητής από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό απαντούν στην κάμερα της bwin, του Επίσημου Εθνικού Χορηγού της EuroLeague, για την κορυφαία πεντάδα στην ιστορία της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η EuroLeague συμπλήρωσε φέτος 20 χρόνια και η bwin ρώτησε έξι παίκτες και έναν προπονητή για την κορυφαία πεντάδα στην ιστορία της διοργάνωσης, έχοντας ωστόσο έναν περιορισμό, τον οποίο δεν πρέπει να ξεχάσουν: Θα πρέπει να μην έχουν συνυπάρξει στην ίδια ομάδα με τους παίκτες που θα επιλέξουν! Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, καθώς και οι Βασίλης Σπανούλης, Κώστας Σλούκας, Κώστας Παπανικολάου από τους «ερυθρόλευκους», αποκαλύπτουν τους δικούς τους κορυφαίους!

Οι «πράσινοι» Νεμάνια Νέντοβιτς, Γιώργος Καλαϊτζάκης και Λεωνίδας Κασελάκης φτιάχνουν μια πεντάδα γεμάτη αστέρια! Ποιος επέλεξε παίκτη από τον «αιώνιο» αντίπαλο; Ποιος… παρασύρθηκε και πρότεινε πρώην συμπαίκτη του; Ποιος έκανε την έκπληξη; Οι απαντήσεις στο βίντεο που ακολουθεί!

Μεγάλες στιγμές, αγωνία, τρόπαια, ελληνικές επιτυχίες που έμειναν στην ιστορία! Η EuroLeague έχει εξελιχθεί την τελευταία εικοσαετία σε συνώνυμο του ευρωπαϊκού μπάσκετ, στη λίγκα των κορυφαίων και η bwin βρίσκεται υπερήφανα στο πλευρό της. Μεγάλα αστέρια από κάθε γωνιά του κόσμου πέρασαν από τα παρκέ των γηπέδων της και στα Final Four γράφτηκε ιστορία, η οποία αρκετές φορές είχε... γαλανόλευκη απόχρωση!

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έχουν γράψει τα δικά τους, ξεχωριστά κεφάλαια, τα οποία τους έκαναν γνωστούς στα πέρατα της γης και δημιούργησαν φιλάθλους ακόμα και εκτός Ευρώπης! Οι απαντήσεις των παικτών τους, λοιπόν, έχουν τη δική τους σημασία!

ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Όσον αφορά το φετινό, επετειακό Final 4; ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μπαρτσελόνα, Αρμάνι Μιλάνο και Αναντολού Εφές δίνουν ραντεβού στην Κολωνία για την κούπα του πρωταθλητή και η bwin ως Επίσημος Εθνικός Χορηγός γιορτάζει με συλλεκτικά δώρα!

Όσοι απαντήσουν στον διαγωνισμό που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Facebook και στο Instagram της bwin με το hashtag #bwinEuroLeague, θα μπουν στην κλήρωση για τέσσερις αυθεντικές μπάλες της EuroLeague, υπογεγραμμένες από τέσσερις παίκτες των ομάδων που συμμετέχουν στο φετινό Final Four!

21+.Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114. Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ. Υπεύθυνο Παιχνίδι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ