BWIN BET

Ολυμπιακός - Άρσεναλ: Με ένα όνειρο τρελό, για να πάει στους "8"

Ολυμπιακός - Άρσεναλ: Με ένα όνειρο τρελό, για να πάει στους "8"

Ολυμπιακός και Άρσεναλ διασταυρώνουν ξανά τα ξίφη τους και το SPORT24 θυμίζει τις φάσεις που αξίζει να ξαναδείς από τους προηγούμενους αγώνες των δύο ομάδων. (VIDEOS)

Ολυμπιακός και Άρσεναλ διασταυρώνουν ξανά τα ξίφη τους (11/03, 22:00, COSMOTE SPORT 2HD), αυτή τη φορά για τους «16» του Europa League και οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αποδείξει ότι απέναντι στους «Κανονιέρηδες» μπορούν να ονειρεύονται!

Πού θα κάτσει η μπίλια στο Ολυμπιακός -Άρσεναλ; Στην bwin το ζεις με Build A Bet κι αμέτρητες επιλογές! |21+

Ο Φορτούνης κάνει το overlap υποδεχόμενος τη μπάλα από τον Ρέαμπτσιουκ, επιχειρεί τη σέντρα, ο Ελ Αραμπί παίρνει την κεφαλιά, ο Εμβογκό διώχνει, αλλά ο Χασάν παίρνει το ριμπάουντ, σπρώχνει τη μπάλα στα δίχτυα και στέλνει τον Ολυμπιακόστους... 16 ουρανούς! Οι Πειραιώτες ηττήθηκαν 2-1 από την Αϊντχόφεν, αλλά ήταν η πιο γλυκιά ήττα στην ευρωπαϊκή τους ιστορία! Το «χρυσό» γκολ του Χασάν τους οδήγησε στη Νιόν κι από εκεί, βρέθηκε ξανά στον δρόμο τους η Άρσεναλ! Το εμπόδιο να είναι μεγάλο, αλλά όχι ανυπέρβλητο. Αλλωστε, έναν χρόνο πριν ο Ολυμπιακός ζούσε ένα όνειρο τρελό, μοναδικό! Και δεν ήταν μόνο πέρυσι.

Η ομάδα του Πειραιά μετρά πέντε νίκες κόντρα στους «Gunners» τα τελευταία χρόνια και φέτος έχει ξανά ραντεβού με την ιστορία!

Ολυμπιακός - Άρσεναλ: Με ένα όνειρο τρελό, για να πάει στους "8"

9/12/2009 | Ολυμπιακός- Άρσεναλ 1-0

Το ραντεβού στο «Γ. Καραϊσκάκης» είχε ένα τεράστιο κίνητρο για τον Ολυμπιακό, την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League. H Άρσεναλ με νέα πρόσωπα και το εισιτήριο πρωτιάς ήδη στις αποσκευές της παρουσιάστηκε με αλλαγές, αλλά κι έναν Γουόλκοτ σε εξαιρετική κατάσταση. Μάλιστα, θα μπορούσε στο 10ο λεπτό να ψαλιδίσει τις ελπίδες των Πειραιωτών. Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν τον έλεγχο, ο Γκαλέτι μοίραζε, αλλά ο Μήτρογλου σε δυο περιπτώσεις δεν μπόρεσε να σκοράρει!

Ολυμπιακός - Άρσεναλ: Ειδικά στοιχήματα σεόλη τη διάρκεια του αγώνα και ενισχυμένες αποδόσεις. |21+

Ωστόσο, στο 45' ο Λεονάρντο έγινε... Λεοναρντίνιο, βγήκε στην αντεπίθεση και με υπέροχο πλασέ με το αριστερό έδωσε το γκολ νίκης! Ο Νικοπολίδης πήρε τη σκυτάλη με σωτήρια επέμβαση και κάπου εκεί ο Ολυμπιακός πανηγύρισε την πρώτη του νίκη κόντρα στην Άρσεναλ! Ντουντού και Μήτρογλου θα μπορούσαν να είχαν δώσει πιο πανηγυρικό τόνο με χαμένες ευκαιρίες, ωστόσο ο Ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος θριαμβευτής! Απόδοση 11.50 να νικήσει ξανά ο Ολυμπιακός 1-0 την Άρσεναλ!

6/12/2011 | Ολυμπιακός– Άρσεναλ 3-1

Μια βραδιά γεμάτη λάμψη,γκολ, αλλά και... παγωμένα χαμόγελα εξαιτίας ενός νυν ερυθρόλευκου, του Ματιέ Βαλμπουενά! Ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε για δεύτερη φορά την Άρσεναλ. Οι Gunners ήταν ήδη στην κορυφή του ομίλου, αλλά μπήκαν στο ματς τόσο δυνατά που αιφνιδίασαν τους γηπεδούχους. Στο πρώτο δεκάλεπτο η φιλοξενούμενη είχε καθολική υπεροχή, αλλά και μια μεγάλη ευκαιρία, την επέμβαση του Μέγερι στο σουτ του Αρσάβιν. Ο… βήχας όμως κόπηκε νωρίς, ο Φουστέρ μοίρασε, ο Τζιμπούρ σκόραρε και το έργο του Ολυμπιακού έγινε πιο εύκολο. Ο Μανιάτης ήταν εντυπωσιακός και το «δώρο» του Μανόνε έφερε τους Πειραιώτες αγκαλιά με τη νίκη! Το γκολ, όμως, του Μπεναγιούν στο 57' προκάλεσε τρέμουλο στα πόδια των «ερυθρόλευκων».

Build A Bet στο Ολυμπιακός - Άρσεναλ. Έναςαγώνας – πολλές αγορές – ένα στοίχημα. |21+

Η Άρσεναλ πίεσε, αλλά δεν κατάφερε κάτι! Αντίθετα, ο Μοντέστο έβαλε το κερασάκι στην τούρτα με το 3-1. Η τύχη, όμως,γύρισε την πλάτη στον Ολυμπιακό. Η μπάλα δεν ήθελε τους ερυθρόλευκους στους «16», αλλά τη Μαρσέιγ, η οποία με ανατροπή στο Βεστφάλεν κέρδισε 2-3 τη Ντόρτμουντ. Απόδοση 3.5 να σημειωθούν over 3.5 γκολ στο Ολυμπιακός – Άρσεναλ!

04/12/2012 |Ολυμπιακός - Άρσεναλ 2-1

Τρίτο εντός έδρας ματς μετην Άρσεναλ, ισάριθμη νίκη και ο τίτλος είναι: «Της πήρε τον αέρα». Ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-1 των Λονδρέζων, όμως για μια ακόμα χρονιά, στην οποία συγκέντρωσε εννέα βαθμούς, έμεινε εκτός συνέχειας. Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έκανε τη διαφορά στον πάγκο, νίκησε στην σκακιέρα τον Βενγκέρ, αλλά έμεινε με την πικρία του αποκλεισμού από τη συνέχεια του Champions League.

Τo Europa League παίζει στην bwin με ενισχυμένες αποδόσεις και Live Στοίχημα καλύτερο από ποτέ! 21+

H Άρσεναλ, κόντρα στη ροή του ματς, προηγήθηκε με τον Ροζίτσκι, αλλά η είσοδος του Φουστέρ και του Μήτρογλου άλλαξαν τη ροή. Οι Πειραιώτες έπαιξαν μονότερμα τους φιλοξενούμενους, πίεσαν, δεν την άφησαν να πάρει ανάσα κι έκαναν την ανατροπή! Ο Μανιάτης έφερε το ματς στα ίσα στο 64' και ο Μητρογκόλ ένα λεπτό μετά την είσοδό του (73') έδωσε τη νίκη γοήτρου! Μια εξαιρετική πινελιάστη φάση των ομίλων, που όμως δεν συνοδεύθηκε με πανηγυρισμούς πρόκρισης. Απόδοση 6.75 να νικήσει ο Ολυμπιακός και να σημειώσουν γκολ και οι δύο ομάδες!

29/09/2015 | Άρσεναλ -Ολυμπιακός 2-3

Ένας Ολυμπιακός βγαλμένοςαπό τα όνειρα κάθε «ερυθρόλευκου» φιλάθλου πέρασε νικηφόρα από το Emirates, κάνοντας ένα τεράστιο και ιστορικό διπλό! Οι Πειραιώτες έγιναν η πρώτη ελληνική ομάδα που κερδίζει στην Αγγλία στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μια μεγάλη, μια μαγική βραδιά, με τον Ολυμπιακό να επικρατεί 3-2 της Άρσεναλ και να μπαίνει με το... καλησπέρα στη μάχη της πρόκρισης. Ο Μάρκο Σίλβα έστησε εξαιρετικά την ομάδα του και στη μάχη της στρατηγικής νίκησε τον Αρσέν Βενγκέρ.

Ώρα για Europa League; Ώρα για bwin! |21+

Με μπροστάρη τον σούπερ Φορτούνη και τον Ρομπέρτο που παρά το λάθος του στο τέρμα του Γουόλκοτ έκανε μεγάλες επεμβάσεις στο ματς υπέταξε την Άρσεναλ. Σκόρερ οι Πάρντο, Φορτούνης και Φινμπόγκασον με τους Gunners να βρίσκουν δίχτυα με Γουόλκοτ και Αλέξις. Στο 67΄ η μπάλα κρύφτηκε, ο Καμπιάσο «έσκαψε» τρομερά τη μπάλα στην πλάτη της άμυνας της Άρσεναλ, ο Πάρντο έκανε γύρισμα και ο Φινμπόγκασον από κοντά έκανε το 3-2! Θα σκοράρει ξανά ο Φορτούνης απέναντι στην Άρσεναλ; Απόδοση 5.00 να τα καταφέρει!

27/02/2020 | Άρσεναλ -Ολυμπιακός 1-2 (παρ.)

Μια βραδιά μαγική, ονειρεμένη, μια βραδιά που ο Ολυμπιακός ήταν εντυπωσιακός και τρέλανε την Ευρώπη. Οι Πειραιώτες είχαν καρδιά, ψυχή, πλάνο και αποθέματα, καταφέρνοντας να πετύχουν μια τεράστια νίκη - πρόκριση στο Λονδίνο, την πέμπτη συνολικά κόντρα στην Άρσεναλ. Σε μια από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές στιγμές της ιστορίας της, η ομάδα του Μαρτίνς επικράτησε 2-1 των Λονδρέζων στην παράταση και βρέθηκε στους «16» του Europa League.

bwin - Europa League με μεγάλες αποδόσεις και πληθώρα επιλογών! | 21+

O Tσιμίκας ήταν απίθανος έκανε άνω - κάτω την αριστερή πλευρά κι από τα πόδια του άρχισε το πρώτο γκολ. Ο Τσιμι... τούρμπο κέρδισε κόρνερ, ο Βαλμπουενά το εκτέλεσε και ο Σισέ με καρφωτή κεφαλιά πέτυχε το 1-0 στέλνοντας το ματς στην παράταση. Ο Ολυμπιακός μπήκε στην έξτρα περίοδο μεπίστη, θράσος και στο 109' άγγιξε την πρόκριση, αλλά το δοκάρι σταμάτησε τα όνειρα! Οι Πειραιώτες διάλεξαν το δύσκολο δρόμο για τους «16», μιας και στο 113' ο Ομπαμεγιάνγκ έφερε το ματς στα ίσα! Μέσα ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, οι«ερυθρόλευκοι» τα έπαιξαν όλα για όλα και στο 119' έφτασε η μεγάλη στιγμή. Ο Μασούρας έκανε τη σέντρα, ο Ελ Αραμπί την προβολή και ο Ολυμπιακός βρέθηκε στους επτά ουρανούς! Απόδοση 5.50 να πετύχει ο Ελ Αραμπί το πρώτο γκολ απέναντι στην Άρσεναλ!

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

21+. Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114. Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ. Υπεύθυνο Παιχνίδι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ