BWIN BET

O Giannis γκρεμίζει τα καλάθια και τις... αποδόσεις!

O Giannis γκρεμίζει τα καλάθια και τις... αποδόσεις!
AP PHOTO/ROSS D. FRANKLIN

Οι Μιλγουόκι Μπακς ετοιμάζονται να γράψουν ιστορία και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θέλει να κλείσει τη χρονιά με ένα επίτευγμα χωρίς προηγούμενο!

Χρειάστηκε να περάσουν 50 χρόνια, προκειμένου οι Μιλγουόκι Μπακς να διεκδικήσουν τον δεύτερο τίτλο της ιστορίας τους και να βρουν τον ηγέτη που θα φέρει το όνειρο μια ανάσα από την πραγματοποίηση! Πλέον, με τη σειρά των τελικών στο 3-2 υπέρ τους, δείχνουν έτοιμοι να τα καταφέρουν! Απόδοση 1.91 να νικήσουν οι Μπακς τους Σανς με χάντικαπ -5!

O Giannis γκρεμίζει τα καλάθια και τις... αποδόσεις!

Τα «ελάφια» βρέθηκαν πίσω στη σειρά των τελικών με 2-0, όμως κρατούσαν το καλύτερο για το τέλος. Πήραν τρεις διαδοχικές νίκες και πλέον έχουν δύο match ball για να πανηγυρίσουν τον τίτλο. Αυτό σημαίνει ότι ακόμα κι αν χάσουν, θα έχουν μια ακόμα ευκαιρία. Απόδοση 6.50 να ολοκληρωθεί η σειρά 4-3 υπέρ των Μπακς. Το σίγουρο είναι ότι πρόκειται για μια αναμέτρηση η οποία θα κριθεί στις λεπτομέρειες και θα παιχτεί στην κόψη του ξυραφιού. Το ενδεχόμενο να πάει στην παράταση, προσφέρεται στο 10.5 στην bwin!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν έβαλε απλά το.. λιθαράκι του στη μεγάλη ανατροπή, αλλά πήρε τους Μπακς από το χέρι για να τους φέρει μια ανάσα από τον θρίαμβο. Απόδοση 8.00 να κάνει triple-double ο Giannis απέναντι στους Σανς, κάτι που μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει στους τελικούς! Ο «Greek Freak» τελείωσε το Game 5 με 32 πόντους, όμως η φάση που θα θυμούνται για πάντα οι φίλοι των «ελαφιών» ήταν το κάρφωμά του στο φινάλε, μπροστά στον Κρις Πολ! Απόδοση 5.00 να πετύχει ο Αντετοκούνμπο το πρώτο εύστοχο σουτ εντός παιδιάς στο ματς!

Ο Έλληνας σταρ, όμως, δεν συνεισφέρει μόνο επιθετικά, καθώς «κατεβάζει» 12.8 ριμπάουντ ανά ματς! Το να μαζέψει περισσότερα από 12.5 στο ματς με τους Σανς, προσφέρεται σε απόδοση 1.72 στην bwin.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος έχει ήδη δύο βραβεία MVP στην κατοχή του, μοιάζει ως ο επικρατέστερος Most Valuable Player σε περίπτωση που η ομάδα του κατακτήσει τον τίτλο, μολονότι στην κουβέντα έχουν μπει κι άλλοι. Τόσο ο Κρις Μίντλετον, ο οποίος σημείωσε 29 πόντους στο Game 5, όσο και ο Τζρου Χόλιντεϊ, που έφτασε τους 27, φαίνονται ότι θεωρούνται επίσης πιθανοί διεκδικητές του βραβείου. Ο Αντετοκούνμπο, πάντως, με απόδοση 1.28, είναι ξεκάθαρο φαβορί, ενώ από τους Σανς ο Κρις Πολ και ο Μπούκερ προσφέρονται σε απόδοση 7.00!

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+.Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114. Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ. Υπεύθυνο Παιχνίδι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ