BWIN BET

ΛεΜπρον Τζέιμς: O βασιλιάς επιστρέφει και «απειλεί» τον MJ!

ΛεΜπρον Τζέιμς: O βασιλιάς επιστρέφει και «απειλεί» τον MJ!

Ο ΛεMπρόν Τζέιμς μετρά αντίστροφα για την επιστροφή στο παρκέ μετά τον τραυματισμό του και… προειδοποίησε τους αντιπάλους ότι έρχονται «έντονα καιρικά φαινόμενα»!

Με μια ανάρτηση στο Instagram, ο «βασιλιάς» προανήγγειλε το τέλος της αποθεραπείας του και την επανένταξη του στο ρόστερ των Λέικερς. «Ο καιρός αλλάζει σύντομα και έρχεται καταιγίδα. Φίλοι, προετοιμαστείτε και πάρτε τις απαραίτητες προφυλάξεις», ήταν η λεζάντα σε μια φωτογραφία του με πολιτικά, μαζί με τον Άντονι Ντέιβις!

ΛεΜπρον Τζέιμς: O βασιλιάς επιστρέφει και «απειλεί» τον MJ!

Οι δυο τους οδήγησαν τους «λιμνάνθρωπους» στη Γη της Επαγγελίας πέρσι και στον ένα μήνα που λείπουν εσχάτως, η ομάδα τους μετρά 7 νίκες σε 17 παιχνίδια. Βέβαια, για τον ΛεMπρόν Τζέιμς, οι πρώτες εκτιμήσεις έλεγαν πως θα επιστρέψει μετά τις 2-3 Μαΐου, ωστόσο δεν αποκλείεται να πατήσει παρκέ πολύ νωρίτερα, ακόμα κι αν δεν διάγει την πρώτη μπασκετική νιότη!

Ο ίδιος δείχνει με κάθε τρόπο πως η φλόγα του πρωταθλητισμού όχι μόνο δεν έχει ατονήσει, αλλά καίει άσβεστη μέσα του, θυμίζοντας τον τρόπο προπονούνταν ο Κόμπι Μπράιαντ και ο Μάικλ Τζόρνταν. Μάλιστα, με τον MJ τους δένει το γεγονός ότι κατέκτησαν πρωτάθλημα, όντες πρωταγωνιστές, βαδίζοντας στα 35! Σε περίπτωση δε που κατακτήσει τον φετινό τίτλο, πλέον θα απέχει μόνο ένα πρωτάθλημα από τον θρύλο των Σικάγο Μπουλς!

ΛεΜπρον Τζέιμς: O βασιλιάς επιστρέφει και «απειλεί» τον MJ!

bwin - Η κανονική περίοδος του NBA με μεγάλες αποδόσεις και χιλιάδες αγορές! |21+

Μετά από 1306 παιχνίδια στην κανονική περίοδο, θα περίμενε κανείς το κορμί του να χρειάζεται μεγαλύτερο χρόνο αποθεραπείας, με δεδομένο ότι κανείς δεν νίκησε τον πανδαμάτορα. Άπαντες, πλην του ΛεMπρόνΤζέιμς, που έχει προσέξει το σώμα του όσο λίγοι και μεγαλώνοντας παραμένει εξίσου κυριαρχικός στο παρκέ. Φέτος, πριν τον τραυματισμό του, έγραφε 25,4πόντους, 7,9 ριμπάουντ και 7,9 ασίστ, με 51,3% εντός παιδιάς!

«Είναι δώρο Θεού, η διάρκεια και το ταλέντο του», τάδε έφη, στο «I Am Athlete» podcast, όχι όποιος κι όποιος, αλλά ο Ντουέιν Γουέιντ, συνοδοιπόρος του στους Χιτ. «Τον έχω δει πόσο προσέχει το κορμί του, πόσο το ελέγχει στο 100%. Τον έχω δει να γυρίζει τον αστράγαλό του και να επιστρέφει, πετυχαίνοντας20 πόντους στην τέταρτη περίοδο. Και ήταν άσχημο χτύπημα. Όταν το είδα σκέφτηκα, οκ τελείωσε δεν θα παίξει άλλο. Εγώ θα ήμουν τέσσερις εβδομάδες εκτός, κι αυτός γύρισε κι έβαλε 20 πόντους στην τέταρτη περίοδο!». Απόδοση 4.50 να κατακτήσουν οι Λέικερς το δαχτυλίδι.

Χωρίς βραβείο MVP από 2013!

Κλίβελαντ, Μαϊάμι, ξανά Κλίβελαντ και Λος Άντζελες. Μια διαδρομή 17 ετών, με ισάριθμες συμμετοχές στο All Star Game, τέσσερα πρωταθλήματα NBA κι άλλα τόσα βραβεία Πολυτιμότερου Παίκτη της κανονικής περιόδου.

Κι όμως, ενώ βρίσκεται σταθερά στην κουβέντα για το βραβείο του MVP κάθε χρόνο, τελευταία φορά που το κατέκτησε ήταν το 2013, όταν ισοφάρισε τον Γουίλτ Τσάμπερλεϊν. Πλέον, χρειάζεται ακόμα έναν, για να πιάσει τον Μάικλ Τζόρνταν και τον Μπιλ Ράσελ! Κάθε χρόνο συγκαταλέγεται στα φαβορί, αλλά στο τέλος, κάποιος άλλος βάζει το βραβείο στην τροπαιοθήκη του. Ο ίδιος μπορεί να απαντά διπλωματικά στις ερωτήσεις που αφορούν τον κορυφαίο κάθε σεζόν, ωστόσο οι συμπαίκτες και οι προπονητές του, έχουν ξεκινήσει μια… σταυροφορία υπέρ του! Απόδοση 36.00 να στεφθεί MVP!

NBA Regular Season: Ειδικά στοιχήματα σε όλη τη διάρκεια των αγώνων και κορυφαίο live. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

«Θα έπρεπε να έχει κατακτήσει το MVP, τουλάχιστον οκτώ, εννιά, δέκα φορές», σημείωσε ο Κάιλ Κούζμα, ενώ σε παρόμοιες δηλώσεις έχουν προβεί και όσοι κινούνται γύρω από τον οργανισμό των Λέικερς. Με δεδομένο πάντως πως ο Τζέιμς έχει χάσει το 15% της κανονικής περιόδου ελέω του τραυματισμού του και οι Λέικερς βρίσκονται μακριά από τις πρώτες θέσεις της Δύσης, μοιάζει πολύ πιθανό και φέτος, το βραβείο να καταλήξει αλλού.

Βέβαια, ποιος μπορεί να ξεγράψει τον «βασιλιά» που συνιστά το σημαντικότερο Alpha Male της λίγκας από την εποχή του Κόμπι Μπράιαντ και μετά; Ίσως, είναι γραμμένο στ’ αστέρια να δημιουργήσει φέτος ακόμα ένα ρεκόρ υπέρ του. Να κατακτήσει δηλαδή το Βραβείου του Κορυφαίου της κανονικής περιόδου, παρότι η ομάδα του δύσκολα θα βρεθεί στην πρώτη δυάδα της περιφέρειας, κάτι που τα τελευταία 20 χρόνια πέτυχε μόνο ο Ράσελ Γουέστμπρουκ με την φανέλα των Θάντερ το 2016-17.

bwin - Live Στοίχημα καλύτερο από ποτέ και υψηλές αποδόσεις στους αγώνες του ΝΒΑ! |21+

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

21+.Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114. Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ. Υπεύθυνο Παιχνίδι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ