BWIN BET

H bwin σε συνεργασία με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» ανακατασκεύασαν το νέο γήπεδο στη Ροδόπη

H bwin σε συνεργασία με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» ανακατασκεύασαν το νέο γήπεδο στη Ροδόπη

Επόμενος σταθμός, Ροδόπη και το πρόγραμμα της bwin «Τα γήπεδα επιστρέφουν στην κοινωνία» συνεχίζεται ακάθεκτο. Το Διαπολιτισμικό Δημοτικό Σχολείο Σαπών στον Δήμο Μαρωνείας απέκτησε ολοκαίνουργιο γήπεδο μπάσκετ!

Το πιο όμορφο ταξίδι συνεχίζεται και η Ροδόπη αποτελεί τον επόμενο σταθμό, μιας υπέροχης πρωτοβουλίας που στόχο έχει να προάγει την ευγενή άμιλλα και το αθλητικό ιδεώδες. Με τη λάμψη του Βασίλη Σπανούλη, πρεσβευτή του προγράμματος της bwin «Τα γήπεδα επιστρέφουν στην κοινωνία» σφραγίστηκε στο Κιάτο η εκδήλωση της ανακατασκευής του γηπέδου μπάσκετ-βόλεϊ στο 1ο Δημοτικό Σχολείο.

O θρύλος του ευρωπαϊκού μπάσκετ στάθηκε στην αναγκαιότητα δημιουργίας νέων σύγχρονων αθλητικών χώρων και η bwin συνεχίζει την προσπάθειά για την εκπλήρωση του στόχου. Πιστή στη στρατηγική κοινωνικής υπευθυνότητας, υποστηρίζει έμπρακτα κοινωνικές ομάδες σε ακριτικές πόλεις και χωριά στην Ελλάδα. Σε συνεργασία με την Ένωση Μαζί για το Παιδί, το κορυφαίο στοιχηματικό brand ταξίδεψε στον Δήμο Μαρωνείας στο νομό Ροδόπης!

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει την κατασκευή πέντε νέων γηπέδων μέσα στο 2022 και το Διαπολιτισμικό Δημοτικό Σχολείο Σαπών είχε την τιμητική του. Το σχολείο στεγάζει 128 μαθητές και τα χαμόγελα τους αποτελούν τη μεγαλύτερη ανταμοιβή. Πλέον, τα παιδιά, θα έχουν τη δυνατότητα να παίζουν σε ολοκαίνουργιο γήπεδο μπάσκετ, μιας και επιστρώθηκε ειδικός ασφαλής τάπητας, ο οποίος χρησιμοποιείται σε επαγγελματικές εγκαταστάσεις, δημιουργήθηκαν διαγραμμίσεις μπάσκετ, έγινε αντικατάσταση ταμπλό-στεφανιών, τοποθετήθηκαν προστατευτικά στρώματα για τις μπασκέτες, ενώ τοποθετήθηκαν και τα απαιτούμενα διχτάκια.

H bwin σε συνεργασία με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» ανακατασκεύασαν το νέο γήπεδο στη Ροδόπη

Με σεβασμό προς τους μαθητές και το σχολικό περιβάλλον, οι εργασίες για την ολοκλήρωση ενός χρηστικού και ασφαλούς γηπέδου, πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Η Ιωάννα Μπερίου, Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας της bwin, τόνισε: «Όλοι εμείς στην bwin, έχουμε κοινό όραμα και στόχο να βρισκόμαστε συνεχώς δίπλα σε κοινωνικές ομάδες σε κάθε γωνιά της χώρας, υποστηρίζοντας με όποιον τρόπο μπορούμε την καθημερινότητα τους. Έτσι, σε συνεργασία με τον διαχρονικό συνεργάτη μας, την Ένωση «Μαζί για το Παιδί», βρεθήκαμε στην ακριτική Ροδόπη, ανακατασκευάζοντας πλήρως το γήπεδο στο Διαπολιτισμικό Δημοτικό Σχολείο Σαπών. Στόχος μας, να γίνει πάλι χρηστικό και ασφαλές, για να υποδεχθεί τους μαθητές τη νέα σχολική χρονιά. Ο αθλητισμός βρίσκεται στον πυρήνα κάθε κοινωνικής μας πρωτοβουλίας, γιατί τα παιδιά και οι νέοι μέσα από αυτόν μαθαίνουν να σέβονται, να παίζουν με κανόνες και όρια, να αγωνίζονται, να διεκδικούν. Θέλουμε γήπεδα γεμάτα ζωντάνια, δίνοντας την ευκαιρία στους νέους να αγωνιστούν με ασφάλεια και να ονειρευτούν».

H bwin σε συνεργασία με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» ανακατασκεύασαν το νέο γήπεδο στη Ροδόπη

Η Αλεξάνδρα Μαρτίνου, πρόεδρος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», δήλωσε: «Στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί» εργαζόμαστε ώστε να προσφέρουμε ίσες ευκαιρίες σε κάθε παιδί σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Στο πλαίσιο αυτό ανακατασκευάσαμε ένα ακόμη γήπεδο με την πολύτιμη στήριξη της bwin. Παρέχουμε από κοινού, στη Ροδόπη, στους μικρούς μαθητές του Διαπολιτισμικού Δημοτικού Σχολείου Σαπών, ένα ασφαλές περιβάλλον για άθληση και παιχνίδι, απαραίτητα για την σωματική, πνευματική και ψυχική υγεία αλλά και την εξέλιξη τους. Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε καταφέρει, με την ευγενική υποστήριξη της bwin, να παραδώσουμε περισσότερα από 3.000 τ.μ. γηπέδων σε διαφορετικά σημεία της χώρας μας και συνεχίζουμε!».

H bwin σε συνεργασία με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» ανακατασκεύασαν το νέο γήπεδο στη Ροδόπη

Ο Ντίνος Χαριτόπουλος, Δήμαρχος Μαρωνείας – Σαπών, ανέφερε: «Στο πλαίσιο του προγραμματισμού του Δήμου Μαρωνειας-Σαπών για την ενίσχυση και αναβάθμιση των εκπαιδευτικών και αθλητικών υποδομών του, βρήκε σύμμαχους την Ένωση Μαζί για το Παιδί και την εταιρία bwin, οι οποίες μέσα από μία γενναία χορηγία ανακατασκεύασαν το γήπεδο μπάσκετ στο προαύλιο χώρο του Διαπολιτισμικού Δημοτικού Σχολείου Σαπών. Η πράξη τους αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση, ενισχύει τη νεολαία, θωρακίζει την παιδεία, τον αθλητισμό και την κοινωνική συνοχή της ακριτικής μας περιοχής και τους ευχαριστούμε γι΄αυτό. Στο πλαίσιο της βραβευμένης και πολυετούς συνεργασίας μεταξύ της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» και του κορυφαίου στοιχηματικού brand έχουν υλοποιηθεί δεκάδες έργα καθοριστικής σημασίας και έχουν υποστηριχθεί χιλιάδες παιδιά και οι οικογένειές τους».

H bwin σε συνεργασία με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» ανακατασκεύασαν το νέο γήπεδο στη Ροδόπη

Οι πρωτοβουλίες κοινωνικής ευθύνης της bwin, είναι πλήρως εναρμονισμένες με τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ο.Η.Ε., συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός πιο βιώσιμου κόσμου έως το 2030. Πιο συγκεκριμένα, η παραπάνω πρωτοβουλία της bwin εντάσσεται στους Στόχους 11: Βιώσιμες Πόλεις και Κοινότητες και 17: Συνεργασία για τους Στόχους. Περισσότερα για το κοινωνικό αποτύπωμα της bwin, μπορείτε να βρείτε στο: www.bwincares.gr.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ