BWIN BET

Ευρωπαϊκό: Οι μεγάλες αποδόσεις στα προημιτελικά που δείχνουν... home!

Ευρωπαϊκό: Οι μεγάλες αποδόσεις στα προημιτελικά που δείχνουν... home!
AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN, POOL

Τέσσερα ραντεβού, τέσσερις μεγάλες μάχες και τα φαβορί καλούνται να αποφύγουν τις παγίδες! Ποιες θα βρεθούν στα ημιτελικά;

Ώρα προημιτελικών και τρία βήματα μακριά από τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης! Ματσάρες, εκπλήξεις, απίθανα γκολ κάνουν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα τένα από τα συναρπαστικότερα τουρνουά των τελευταίων ετών. Τέσσερα μεγάλα ραντεβού σε Ρωσία, Γερμανία, Ιταλία και Αζερμπαϊτζάν στρέφουν πάνω τους τα βλέμματα εκατομμυρίων! Ποιες θα προκριθούν; Οι παγίδες πάντως είναι πολλές και ήδη έπεσαν σε αυτές Ολλανδία και Γαλλία! Αλλωστε, καμία από τις τέσσερις φιναλίστ του 2016 δε βρίσκεται στους «8» του φετινού τουρνουά.

Ευρωπαϊκό: Οι μεγάλες αποδόσεις στα προημιτελικά που δείχνουν... home!

Παρασκευή 2/7

Ελβετία - Ισπανία (19:00, «Κρεστόβσκι», Αγία Πετρούπολη)

Ο Μπαπέ αστοχεί, o Zόμερ κάνει τη μεγαλύτερη επέμβαση της καριέρας του και η Ελβετία για πρώτη φορά στην ιστορία της σε EURO είναι στους «8» της διοργάνωσης. Δεύτερη διαδοχική φορά που η ομάδα του Πέτκοβιτς πέτυχε 3+ γκολ, όταν στα προηγούμενα 15 δεν είχε περισσότερα από δυο. Οι Ελβετοί δημιουργούν φάσεις, στη φάση των ομίλων είχαν 47 προσπάθειες, ενώ 12 μέτρησαν κόντρα στους Γάλλους (25% επιτυχία). Ομάδα με πολλά τρεξίματα και τον έμπειρο Σεφέροβιτς να έχει πετύχει ήδη τρία γκολ στα δυο τελευταία παιχνίδια του τουρνουά, όταν είχε ένα γκολ στις προηγούμενες 13 εμφανίσεις του σε μεγάλη διοργάνωση. Στο 1.62 να σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ η Ελβετία.

Η Ισπανία έδωσε εκκωφαντική απάντηση στην κριτική με την εμφάνιση κόντρα στη Σλοβακία και συνέχισε να μοιράζει πεντάρες και στη νοκ άουτ φάση. Βέβαια, για να φτάσει στο 5-3 επί της Κροατίας χρειάστηκε την παράταση και μια απίθανη επέμβαση του Ουνάι Σιμόν. Ετσι, έγινε η πρώτη ευρωπαϊκή ομάδα που πέτυχε 5+ γκολ σε δυο διαδοχικά ματς στο τουρνουά. Ο Μοράτα δημιουργεί φάσεις, ο Φεράν Τόρες έχει σκοράρει σε δυο σερ παιχνίδια και οι Ισπανοί επέστρεψαν δυναμικά στα μεγάλα ραντεβού. Οσο για την παράδοση κόντρα στην Ελβετία, οι Ιβηρες έχουν χάσει μόλις σε ένα ματς σε 22 αναμετρήσεις (16 νίκες), στο Μουντιάλ του 2010. Στο 1.91 προσφέρεται από τη bwin η επιλογή του Over 2.5

bwin - Build A Bet* και ενισχυμένες αποδόσεις στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα! |21+ *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Βέλγιο - Ιταλία (22:00, «Αλιάντς Αρένα», Μόναχο)

Για πολλούς είναι ένας πρόωρος τελικός, αφού Βέλγιο και Ιταλία έχουν βγάλει την καλύτερη εικόνα σε αυτό το τουρνουά. Οι Βέλγοι πέτυχαν το απόλυτο νικών στον όμιλο και στη συνέχεια άφησαν εκτός συνέχειας την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Πορτογαλία. Αμυντικά παρουσιάζουν ένα εξαιρετικό πρόσωπο, έχοντας δεχθεί μόλις ένα τέρμα. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» μετρούν επτά νίκες στα οκτώ τελευταία στο EURO, με την ήττα να προέρχεται από την Ουαλία το 2016. Τέσσερις από τις πέντε ομάδες που απέκλεισαν πρωταθλητές Ευρώπης κατέκτησαν τον τίτλο, ωστόσο οι Βέλγοι θα παρουσιαστούν πιθανότατα χωρίς τους ηγέτες Ντε Μπρόινε και Εντεν Αζάρ. Να πάει το παιχνίδι στην παράταση προσφέρεται στην bwin στο 3.10.

Η Ιταλία συνεχίζει ακάθεκτη στον δρόμο για τον τελικό. Απόλυτο νικών στον όμιλο, πρόκριση στην παράταση εις βάρος της Αυστρίας και η ομάδα του Μαντσίνι πείθει πως μπορεί να κάνει την υπέρβαση. Στον έξτρα χρόνο με τους Αυστριακούς έβγαλε την ποιότητά της και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης. Επειτα από 1169 λεπτά παραβιάστηκε η άμυνά της, ωστόσο το αήττητο συνεχίστηκε στα 31 ματς. Τέσσερις διαδοχικές νίκες για τους Ατζούρι, ποτέ δεν έχουν καταφέρει να κερδίσουν πέντε σε EURO! Στο 3.10 προσφέρεται η επιλογή το ματς να μην έχει νικητή στην κανονική διάρκεια.

King of Europe: Ο θρόνος με τα έπαθλα* σε περιμένει στην bwin! | 21+ Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.

Σάββατο 3/7

Τσεχία - Δανία (19:00, «Ολυμπιακό Στάδιο», Μπακού)

Οι Τσέχοι άνοιξαν τον χορό των εκπλήξεων, αφού στα νοκ άουτ επικράτησαν 2-0 της Ολλανδίας και βρέθηκαν στα προημιτελικά του θεσμού! Ο Σικ ήταν εντυπωσιακός, η Τσεχία ήταν εξαιρετική στις αντεπιθέσεις, «κλείδωσε» τους Οράνιε και βρέθηκε για τέταρτη φορά στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Τις δυο κατάφερε να περάσει στα ημιτελικά, ωστόσο την τρίτη αποκλείστηκε από την Πορτογαλία. Ο Πάτρικ Σικ είναι ο ηγέτης των Τσέχων, έχει σκοράρει τέσσερις φορές και θέλει να μπει στο κλειστό club παικτών με 5+ γκολ στην πρώτη τους συμμετοχή σε EURO. Να βρει δίχτυα ο Πάτρικ Σικ προσφέρεται στο 3.75

Οι Δανοί ξεπέρασαν το σοκ της κατάρρευσης του Ερικσεν, έγιναν η πρώτη ομάδα στην ιστορία των EURO που προκρίθηκαν έχοντας δυο ήττες στις πρώτες στροφές και συνεχίζουν στη διοργάνωση με σπασμένα φρένα. Μετά την «τεσσάρα» στη Ρωσία, ακολούθησε νέα, αυτή τη φορά κόντρα στην Ουαλία και η αυτοπεποίθηση είναι στα ύψη. Οι Σκανδιναβοί βρίσκουν ρυθμό, ενώ η αποτελεσματικότητά τους εκτοξεύτηκε. Αλλλωστε, μετά το ένα γκολ σε... 44 προσπάθειες, ακολούθησαν οκτώ τέρματα σε 31 σουτ! Βέβαια, τα πέντε από τα έξι ραντεβού με τους Τσέχους έληξαν ισόπαλα. Στο 3.30 προσφέρεται η επιλογή το ματς να μην έχει νικητή στην κανονική διάρκεια.

Ουκρανία - Αγγλία (22:00, «Ολίμπικο», Ρώμη)

Η τύχη ήταν στο πλευρό της, όμως η Ουκρανία είχε και ψυχικά αποθέματα, ικανά να λυγίσουν τους Σουηδούς. Γκολ στις καθυστερήσεις της παράτασης και απίθανη πρόκριση για πρώτη φορά στην ιστορία της σε προημιτελικά EURO. Την προηγούμενη φορά πάντως που βρέθηκε σε ανάλογη θέση μεγάλου τουρνουά (Μουντιάλ) γνώρισε βαριά ήττα με 3-0 από την Ιταλία (2006). Κούραση και τραυματισμοί αποτελούν ανασταλτικό παράγοντα στον δρόμο για την υπέρβαση. Αλλωστε, έχει βρει δίχτυα μόλις τρεις φορές απέναντι στους Άγγλους στα επτά πιο πρόσφατα ραντεβού! Στο 2.10 η απόδοση της bwin να κερδίζει η Αγγλία από το ημίχρονο.

«It's coming home» τραγουδούν οι Αγγλοι μετά και την τεράστια πρόκριση εις βάρος της Γερμανίας. Οι Βρετανοί που ακόμα δεν έχουν δεχθεί γκολ κατάφεραν να ξορκίσουν «φαντάσματα» και πλέον ονειρεύονται κούπα! Αλλωστε, το λέει και η παράδοση. Τελευταία φορά που συνέβη κάτι τέτοιο ήταν στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1966. Τότε η Αγγλία είχε κρατήσει το μηδέν με την Ουρουγουάη (0-0), το Μεξικό (2-0), την Γαλλία (2-0) και την Αργεντινή (1-0) και έφτασε στον τελικό, κατακτώντας και το τρόπαιο στον κόντρα στην Γερμανία (4-2) στην παράταση. Στο 3.30 προσφέρεται στην bwin η επιλογή το ματς να μην έχει νικητή στην κανονική διάρκεια. Ο Χάρι Κέιν έσπασε το ρόδι, ενώ ο Στέρλινγκ έφτασε τα τρία γκολ και κυνηγά το ρεκόρ των Σίρερ (5) και Ρούνεϊ (4). Πάντως, αυτή θα είναι μόλις η πρώτη φορά στο EURO που οι Άγγλοι θα αφήσουν το... σπίτι τους, μιας και θα αγωνιστούν στη Ρώμη. Στο 2.00 προσφέρεται η επιλογή να κερδίσει η Αγγλία, αλλά χωρίς να δεχθεί γκολ από τους Ουκρανούς.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

21+.Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114. Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ. Υπεύθυνο Παιχνίδι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ