BWIN BET

Αγγλία – Ιταλία: Ο τελικός των… τελικών στο Γουέμπλεϊ!

Αγγλία – Ιταλία: Ο τελικός των… τελικών στο Γουέμπλεϊ!
AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Home ή Rome; Ιταλοί και Άγγλοι δίνουν ραντεβού στον «ναό του ποδοσφαίρου», για την πιο κρίσιμη αναμέτρηση της ιστορίας τους!

Η μεγάλη στιγμή έφτασε και το βράδυ της Κυριακής (11/7-22.00) Ιταλία και Αγγλία στο «καυτό» Γουέμπλεϊ παίζουν τα πάντα για την κούπα! Οι Βρετανοί, με στήριγμα τους χιλιάδες οπαδούς τους, θέλουν να φτάσουν στην πρώτη κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, τη στιγμή που οι Ατζούρι επέστρεψαν δυναμικά στα μεγάλα ραντεβού.

Αγγλία – Ιταλία: Ο τελικός των… τελικών στο Γουέμπλεϊ!

Τα «τρία λιοντάρια» αποκατέστησαν την υπερηφάνεια ενός έθνους. Δεν ήταν απλό, αλλά ποιος πίστευε ποτέ ότι θα ήταν; Αφού περίμενε 55 χρόνια για να συμμετάσχει σε έναν μεγάλο τελικό, η Αγγλία θα κάνει τα πάντα για να κατακτήσει την κούπα, την πρώτη κούπα σε EURO. Τα 55 έτη που έκαναν οι Βρετανοί να βρεθούν ξανά ένα βήμα από την κορυφή είναι η μεγαλύτερη διαφορά (από τελικό σε τελικό) για οποιαδήποτε ευρωπαϊκή ομάδα. Mπροστάρης ο Χάρι Κέιν, με την bwin να προσφέρει σε απόδοση 4.33 το ενδεχόμενο να σημειώσει το πρώτο γκολ της αναμέτρησης!

bwin – Ώρα τελικού με ενισχυμένες αποδόσεις! |21+

Οι παίκτες του Σάουθγκεϊτ έχουν αυτοπεποίθηση στα ύψη και η κατάκτηση του τίτλου βρίσκεται σε απόδοση 1.83 στην bwin. Σύμμαχος σε αυτή την προσπάθεια είναι και η παράδοση που θέλει τις εννέα από τις 12 χώρες που συμμετείχαν για πρώτη φορά σε τελικό να το κατακτούν! Γιουγκοσλαβία (1960), Βέλγιο (1980) και Πορτογαλία (2004) ήταν οι μεγάλες χαμένες και σίγουρα η Αγγλία θα κάνει τα πάντα για να μην μπει σε αυτό το κλειστό club. Απόδοση 2.70 στην bwin να νικήσει η Αγγλία στην κανονική διάρκεια του αγώνα!

Το απίστευτο σερί της Αγγλίας χωρίς να δεχθεί γκολ μπορεί να τελείωσε, ωστόσο οι Βρετανοί απέδειξαν πως είναι έτοιμοι να αντιδράσουν. Η πίεση του να αντέξει ένα ολόκληρο τουρνουά με την εστία της ανέπαφη μειώθηκε και το γεγονός αυτό μόνο καλό μπορεί να της κάνει. Άλλωστε, οι παίκτες του Σάουθγκεϊτ δεν έχουν δεχθεί τέρμα σε ανοιχτό παιχνίδι. Το να κρατήσουν τους Ιταλούς στο μηδέν παθητικό και παράλληλα να νικήσουν στην κανονική διάρκεια, προσφέρεται στο 3.80 στην bwin!

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα παίζει στην bwin με νέα ειδικά στοιχήματα και κορυφαίες αποδόσεις! |21+

Στον αντίποδα, η Ιταλία «καλπάζει» για την κούπα, περνά δύσκολους διαδοχικούς αντιπάλους και δείχνει πανέτοιμη να κάνει τη διαφορά μέσα στο Wembley. Η κατάκτηση του EURO από τους Ατζούρι προσφέρεται στο 1.90 στην bwin. Αφήσαν εκτός τους Βέλγους, ενώ νίκησαν τους Ισπανούς στα πέναλτι. Έτσι, κόντρα στην Αγγλία θέλουν να σπάσουν την άσχημη παράδοση που έχουν στους τελικούς, μετρώντας δυο σερί ήττες, από Γαλλία και Ισπανία. Μόνο Γερμανία και Σοβιετική Ένωση έχουν περισσότερους χαμένους τελικούς (τρεις). Σύμμαχος σε αυτή την προσπάθεια είναι η παράδοση και οι εμφανίσεις τους κόντρα στην Αγγλία σε μεγάλα τουρνουά, μιας και έχουν τρεις νίκες και μια ισοπαλία. Το αήττητο σερί ξεπερνά κάθε προσδοκία, καθώς η Ιταλία δεν έχει χάσει σε 33 παιχνίδια, μετρώντας 27 νίκες. Η νίκη της στην κανονική διάρκεια τιμάται στο 2.90.

Ωστόσο, αν το 51ο παιχνίδι του EURO 2020, ακολουθήσει τη μοίρα των τελευταίων τελικών, τότε ένα γκολ θα είναι κρίσιμο για τη ροή του ματς. Αλλωστε, στο τουρνουά του 2016, η κούπα κρίθηκε στο γκολ του Έντερ στο 109’ της αναμέτρησης. Έτσι, το να οδηγηθούμε ξανά σε παράταση προσφέρεται στο 3.00 στην bwin! Εξάλλου, τα 7 από τα 14 παιχνίδια της νοκ άουτ φάσης δεν κρίθηκαν στην κανονική διάρκεια και μια νέα παράταση θα ισοφαρίσει το ρεκόρ στα μεγάλα τουρνουά!

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

21+.Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114. Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ. Υπεύθυνο Παιχνίδι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ