STOIXIMAN

To SuperBowl είναι στη Stoiximan με Bet Builder και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα!

Las Vegas, USA - July 17, 2023: A view of the Allegiant Stadium in Las Vegas, NV.
Las Vegas, USA - July 17, 2023: A view of the Allegiant Stadium in Las Vegas, NV. ISTOCK

Το Super Bowl δεν είναι πλέον το εξωτικό φρούτο για την ευρωπαϊκή αθλητική κουλτούρα. Η δημοφιλία του, το πλήθος του κοινού που το παρακολουθεί, αλλά και το fun κομμάτι που το πλαισιώνει με τους celebrities, δημιουργούν μια κατάσταση ανάλογη των βραβείων Όσκαρ.

Οι στοιχηματικές επιλογές γύρω από το παιχνίδι των San Francisco 49ers και των Kansas City Chiefs είναι εκατοντάδες. Είτε ενδιαφέρουν παίκτες με καλή γνώση του αμερικανικού football, είτε παίκτες που μπορούν να δοκιμαστούν σε αγορές σχετικές με το πολυαναμενόμενο show του ημιχρόνου.

Όλες οι αγορές ημιχρόνου του Super Bowl 2024 στη Stoiximan

Στη Stoiximan θα βρεις Bet Builder πριν το παιχνίδι αλλά και Live κατά τη διάρκεια αυτού, μέσα από το οποίο θα είσαι σε θέση να εφαρμόσεις όλες τις ιδέες σου γύρω από το Super Bowl.

Οι κύριες αγορές για το Super Bowl 2024 στη Stoiximan

Το ενδιαφέρον όμως μπορεί να επεκταθεί πολύ και σε παίκτες που δεν παρακολουθούν το συγκεκριμένο σπορ. Πως; Με τις αγορές ημιχρόνου που περιλαμβάνουν, το πρώτο τραγούδι του Usher (ο εκλεκτός για φέτος), το χρώμα που θα έχει το μπουφάν του ή το αν θα εμφανιστεί φορώντας καπέλο ή όχι. Παράλληλα μπορείς να απαντήσεις στο ερώτημα, αν ο Τράβις Κέλσι θα κάνει πρόταση γάμου στην Τέιλορ Σουίφτ, στον αγωνιστικό χώρο μετά τη λήξη του αγώνα.

Ο Γιώργος Καρλαύτης θα διεκδικήσει το δεύτερο σερί SuperBowl της καριέρας του με τους Chiefs. Το όνομά του περιλαμβάνεται σε αρκετές αγορές που πιθανώς να τραβήξουν την προσοχή σου.

Το Super Bowl 2024 θα γίνει στο Λας Βέγκας, για πρώτη φορά στην πολιτεία της Νεβάδα. Τους Αμερικανούς, θα τους καθηλώσει ούτως ή αλλως. Πλέον, στη Stoiximan, θα βρεις σημαντικούς λόγους για να δώσεις κι εσύ, αντίστοιχα μεγάλη προσοχή σε αυτό το κολοσσιαίο αθλητικό γεγονός.

TAGS STOIXIMAN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ