ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ

Το SPORT24 κάνει προβλέψεις και… ταξιδεύει στη Σεβίλλη για τον τελικό του Europa League

Το SPORT24 κάνει προβλέψεις και… ταξιδεύει στη Σεβίλλη για τον τελικό του Europa League

Θέλεις να ζήσεις τον τελικό του Europa League μέσα στο “Sánchez Pizjuán” και να φορέσεις -κυριολεκτικά- φανέλα βασικού την επόμενη μέρα, διεκδικώντας παράλληλα €75,000;

Το SPORT24 έπαιξε στο “bwin fans final”, έκανε προβλέψεις και ετοιμάζεται για Σεβίλλη.

Με το bwin Fans Final* κάνεις σέντρα στον τελικό του Europa League στη Σεβίλλη! 21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Η καρδιά τρέχει με χίλια. Οι σκέψεις δεν μπορούν να μπουν σε σειρά. Οι αισθήσεις έχουν οξυνθεί. Μπορείς να ακούσεις 40.000 οπαδούς να φωνάζουν για την ομάδα σου, για σένα. Η φανέλα σε περιμένει στα αποδυτήρια, ο προπονητής δίνει τις τελευταίες οδηγίες και η μεγάλη ώρα έχει φτάσει. Ακούς τον χαρακτηριστικό ήχο που κάνουν οι τάπες των παπουτσιών σε σκληρό έδαφος και παίρνεις τη θέση σου ανάμεσα σε συμπαίκτες και αντιπάλους. Το φως στο τέλος του τούνελ δυναμώνει, όπως και οι φωνές. Η μεγαλύτερη στιγμή της καριέρας σου έφτασε: ένας ευρωπαϊκός τελικός! Το μυαλό καθαρίζει και ο σκοπός είναι, πλέον, ξεκάθαρος: το τρόπαιο και η δόξα!

Αυτή η ιεροτελεστία είναι κάτι που θα γευτούν στη ζωή τους μόνο λίγοι άνθρωποι στον πλανήτη. Μία αξέχαστη εμπειρία, που μπορείς κι εσύ να ζήσεις στο ιστορικό “Ramón Sánchez Pizjuán”, όπου στις 18 Μαΐου θα διεξαχθεί ο τελικός του Europa League! Πώς; Μέσω του bwin Fans Final”, που ανεβάζει τους διαγωνισμούς σε άλλο επίπεδο, είναι εντελώς δωρεάν και κάνει το όνειρο πραγματικότητα!

Το SPORT24 κάνει προβλέψεις και… ταξιδεύει στη Σεβίλλη για τον τελικό του Europa League

Με το bwin Fans Final*: €75.000 μετρητά συνολικά κι ένα VIP ταξίδι για τον τελικό του Europa League στη Σεβίλλη. Η συμμετοχή είναι δωρεάν! 21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ταξίδι στη Σεβίλλη, δύο VIP εισιτήρια στις καλύτερες θέσεις του γηπέδου, δυνατότητα για 75.000 ευρώ συνολικά. Η εμπειρία, όμως, κορυφώνεται μία ημέρα μετά τον τελικό, καθώς στα αποδυτήρια του “Estadio La Cartuja” θα υπάρχει μία φανέλα με το όνομά σου και θα βρεθείς ο ίδιος στον αγωνιστικό χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου της Σεβίλλης.

Αυτήν τη φορά εσύ θα είσαι ο πρωταγωνιστής και θα παίξεις σαν πρωταθλητής. Κάνεις τις προβλέψεις σου και, αν είναι σωστές, ετοιμάζεις βαλίτσες για την υπέρτατη εμπειρία!

Η ομάδα του SPORT24 έλαβε μέρος στο του “bwin Fans Final και παρουσιάζει τα προγνωστικά για τους πρώτους αγώνες των προημιτελικών:

  • Λειψία – Αταλάντα 2-2
  • Γουέστ Χαμ – Λυών 1-0
  • Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Μπαρτσελόνα 1-2
  • Μπράγκα – Ρέιντζερς 0-0

Είσαι έτοιμος να κάνεις τις δικές σου προβλέψεις;

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα | *Ισχύουν όροι & Προϋποθέσεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ