ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Πάμε Στοίχημα Tipsters: Το νέο κόλλημα με έπαθλα δώρα και αναγνώριση

Πάμε Στοίχημα Tipsters: Το νέο κόλλημα με έπαθλα δώρα και αναγνώριση
UNSPLASH

Το Πάμε Στοίχημα είναι καλύτερο από ποτέ με τους Πάμε Στοίχημα Tipsters, την κορυφαία κοινότητα για παίκτες στην Ελλάδα. Μπείτε στην παρέα, εγγραφείτε και αλλάξτε την στοιχηματική εμπειρία σας, κερδίζοντας πόντους, δώρα και αναγνώριση.

Το όνειρο σαφές, επαναλαμβανόμενο και ξεκάθαρο. Σαν – λέει – ταινία, έμπαινα στο ιατρείο ενός συμβούλου διαταραχής ύπνου. Συστήνομαι, ανταλλάσσουμε τις πρώτες, τυπικές κουβέντες και μου ζητάει να γείρω στον αναπαυτικό καναπέ. Το κάνω και στον ύπνο μου πάντα, βλέπω και εκεί ακόμη, να με παίρνει ο ύπνος.

Και αντί να απαντάω στις ερωτήσεις, να παραμιλάω. Πολλά – στον… κανονικό ύπνο μου – από όσα ξεστόμιζα, δεν ξεχώριζα, δεν μπορούσα να καταλάβω. Τρεις λέξεις όμως ήταν κρυστάλλινες σε μυαλό και αυτιά: Πάμε Στοίχημα Tipsters.

Κόλλημα κανονικό. Τόσο που – προφανώς – το βλέπω και στον ύπνο μου. Και στον ύπνο του… ύπνου μου για την ακρίβεια. Και εφόσον στον… ξύπνιο μου πια, προσφέρεται η δυνατότητα να το μοιραστώ, το εξομολογούμαι με ανακούφιση καθώς έτσι ακόμη και όσοι δεν το γνωρίζουν, μπορούν να το συμμεριστούν, αλλάζοντας τον τρόπο που βλέπουν και παίζουν στοίχημα.

Πάμε Στοίχημα Tipsters: Το νέο κόλλημα με έπαθλα δώρα και αναγνώριση
UNSPLASH

Κατ’ αρχάς τι είναι. Πρόκειται λοιπόν για τη νέα στοιχηματική κοινότητα παικτών από την εφαρμογή Opastore app. Mέσω του Πάμε Στοίχημα Tipsters οι παίχτες συνδέονται και αλληλοεπιδρούν μεταξύ τους σε ένα μοντέρνο, ψηφιακό περιβάλλον και μπορούν είτε να ακολουθούν τους κορυφαίους Tipsters (εκεί παλεύω να βρεθώ, αλλά ακόμη δεν…) και να αντιγράφουν τα στοιχήματά τους, είτε να ανεβάζουν τα δικά τους στοιχήματα και να τα μοιράζονται με άλλους Tipsters.

Έτσι, μέσω αυτής της διαδικασίας, κερδίζουν πόντους ανάλογα τις επιτυχίες τους, ανεβαίνοντας θέσεις στο Leaderboard (αφήστε, ακόμη δεν… φαίνομαι εκεί) και διεκδικώντας απίθανα δώρα.

Η διαδικασία για να γίνετε κοινωνοί αυτής της μοναδικής εμπειρίας, πανεύκολη. Oι εγγεγραμμένοι χρήστες στo Opapstore app, μπορούν εντελώς δωρεάν να εισέλθουν στη νέα κοινότητα, επιλέγοντας το αντίστοιχο εικαστικό «Πάμε Στοίχημα Tipsters» είτε από την αρχική σελίδα είτε από την ενότητα του Πάμε Στοίχημα, συμπληρώνοντας το ψευδώνυμο που επιθυμούν (το δικό μου, για ευνόητους λόγους, δεν το αποκαλύπτω εδώ….).

Πάμε Στοίχημα Tipsters: Το νέο κόλλημα με έπαθλα δώρα και αναγνώριση
UNSPLASH

Για όσους ακόμη δεν είναι εγγεγραμμένοι χρήστες, προφανώς αυτή είναι μια ιδανική ευκαιρία να γίνουν. Και το κάνουν, κατεβάζοντας την εφαρμογή μέσω του https://www.opap.gr/efarmogh-opap-store.

Διπλή η ανταμοιβή, ψέματα, τριπλή για τις επιτυχίες. Πρώτα πρώτα, έτσι κι αλλιώς, σωστές επιλογές από τους αγώνες που περιλαμβάνονται στο Πάμε Στοίχημα, συνεπάγονται και… κουδούνισμα στις τσέπες.

Δεύτερον, ανάλογα με τις επιτυχίες και τους πόντους που συγκεντρώνετε (Δείκτης Επίδοσης) κατατάσσεστε ανάλογα στα Leaderboards (Πίνακες Κατάταξης).

Πάμε Στοίχημα Tipsters: Το νέο κόλλημα με έπαθλα δώρα και αναγνώριση
UNSPLASH

Ναι, πληθυντικός, δεν είναι ένα μόνο Leaderboard, αλλά τρία. Το συνολικό, όπου και καταγράφονται οι πόντοι που έχουν συγκεντρωθεί όλη την περίοδο από την στιγμή της εγγραφής σας.

Το μηνιαίο και τέλος το αντίστοιχο καταστήματος ΟΠΑΠ που αφορά την κατάταξή σας ανάμεσα στους άλλους Tipsters για το συγκεκριμένο κατάστημα.

Η κατάληξη, ο στόχος, σε όλα, ίδια: μια θέση στην πρώτη δεκάδα, η οποία και εξασφαλίζει πλούσια δώρα κάθε μήνα.

Αυτό είναι το δεύτερο σκέλος της ανταμοιβής. Το τρίτο, εννοείται πως είναι η αναγνώριση. Η διεκδίκηση της πρωτιάς. Η (από)θέωση από την κοινότητα των Tipsters για την ορθότητα των επιλογών σας, τις επιτυχίες σας, η μετατροπή – τεκμηριωμένα πια – σε γκουρού του στοιχήματος με δεκάδες, εκατοντάδες, χιλιάδες (δεν υπάρχει ταβάνι και περιορισμός) ακόλουθους που θα ξεροσταλιάζουν για ένα δελτίο σας, συμμεριζόμενοι με τυφλή εμπιστοσύνη τις επιλογές σας.

Πάμε Στοίχημα Tipsters: Το νέο κόλλημα με έπαθλα δώρα και αναγνώριση
UNSPLASH

Μέχρι να συμβεί αυτό – προσωπικά έχω πολύ δρόμο… - μπορείτε να ακολουθείτε τον αγαπημένο σας Tipster και έτσι, εκτός των υπολοίπων, να ενημερώνεστε με καθημερινά νέα για το Πάμε Στοίχημα και τους αγώνες της κάθε ημέρας.

Και ανάλογα τις επιλογές σας, να συν-διαμορφώσετε (ή απλώς να πληροφορηθείτε) τα hot bets, τα οποία και περιλαμβάνουν τα παιχνίδια που έχουν επιλεχθεί από τους περισσότερους παίκτες και έτσι να αποκτήσετε μια ξεκάθαρη εικόνα ακόμη και για τις σπουδαίες αναμετρήσεις και για τα ντέρμπι κάθε ημέρας.

Δεν θα γράψω εδώ τίποτα περισσότερο. Θα ανεβάσω το δελτίο μου στο Πάμε Στοίχημα Tipsters.

Ακόμη να έρθετε στην παρέα;

TAGS ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ