PAME STOIXIMA PGS

Παιχνίδι με σκόρερ

Παιχνίδι με σκόρερ

Η ανάλυση του Τσάρλυ για τα ματς Μακάμπι Χάιφα - Γιουβέντους και Μίλαν - Τσέλσι.

Στον 5ο όμιλο η Σάλτσμπουργκ βρίσκεται στην πρώτη θέση με 5 βαθμούς, ακολουθούν Μίλαν και Τσέλσι με 4.

Η Τσέλσι με τον Πότερ έχει βελτιωθεί σημαντικά. Στα πρώτα παιχνίδια έδειξε ο πρώην τεχνικός της Μπράιτον, πως προσπαθεί να επαναφέρει συστήματα με 4 στην τελευταία γραμμή άμυνας, όμως γρήγορα επανέφερε την τριάδα. Η Τσέλσι μοιάζει να έχει βρει την αυτοπεποίθηση της και προέρχεται από δύο καθαρές νίκες με 3-0 στο Στάμφροτ Μπριτζ, επι της Μίλαν και επί της Γουλβς. Βρίσκεται σε καλή κατάσταση ο Λεάο, από σύμπτωση δεν έχει σκοράρει στα δύο τελευταία παιχνίδια. Αυτός δημιούργησε την μεγάλη ευκαιρία στο 45ο λεπτό, που σπατάλησε η Μίλαν στο Στάμφορτ Μπριτζ, ενώ είχε δύο δοκάρια στο νικηφόρο με 2-0 ντέρμπι με την Γιουβέντους το περασμένο Σάββατο. Θα μπορέσει να χτυπήσει στην πλάτη του επιθετικογενή Τζέιμς. Στο 3,75 να σκοράρει anytime ο Λεάο στο Pame Stoixima.

Στον 8ο όμιλο Παρί και Μπενφίκα έχουν από 7 βαθμούς η Γιουβέντους, βρίσκεται στην 3η θέση με 3 βαθμούς και πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσει στο Ισραήλ για να έχει ελπίδες να συνεχίσει στην διοργάνωση. Ο Αλέγκρι ακολουθεί ένα παλιομοδίτικο 4-4-2. Με δίδυμο στράικερ τους Βλάχοβιτς, Μίλικ και δύο βαριά κορμιά στον άξονα Λοκατέλι, Ραμπιό.

Σε κάθε περίπτωση, την Μακάμπι την περασμένη εβδομάδα, την κέρδισε με 3-1, κυρίως λόγω ποιο υψηλής ποιότητας στην τελική εκτέλεση. Τα xg ισορροπημένα 1,67-1,52.. Χρειάζεται μόνο την νίκη στο Ισραήλ όμως η εικόνα της, δεν δημιουργεί συνθήκες, για να ποντάρουμε με ασφάλεια υπερ της. Στο 3-5-2 των Ισραηλινών δεν αποκλείεται να απαντήσει με 3-5-2 ο Αλέγκρι, περνώντας τον Ντι Μαρία, δίπλα στον Βλάχοβιτς. Στοιχηματική επιλογή, να σκοράρει anytime ο Βλάχοβιτς, στο 2,15 από το Pame Stoixima, αν είναι να βρει τρόπο να ξεμπλέξει από το Ισραήλ, με γκολ του Σέρβου θα το πετύχει.

Η ανάλυση από τον Τσάρλυ:

Το Champions League παίζει μπάλα με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

TAGS PAME STOIXIMA PGS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ