PAME STOIXIMA PGS

Ο Χουάνγκ το "όπλο" του Μίτσελ

Ο Χουάνγκ το "όπλο" του Μίτσελ

Η ανάλυση του Τσάρλυ για τα ματς Ολυμπιακός - Καραμπάγκ και Άρσεναλ - Μπόντο Γκλιμτ.

Ο Μίτσελ γνωρίζει πως η ομάδα του θα έχει σήμερα δύσκολη αποστολή, απέναντι στην Καραμπάχ. Οι Αζέροι σκότωσαν στο παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής την Ναντ με την πίεση τους ψηλά. Το πλάνο του που σκέφτεται να την αντιμετωπίσει, φαίνεται πως θα είναι με τρεις στόπερ και δίνοντας ρόλο κλειδί στον Χουάνγκ.

Ο Κορεάτης χαφ, είναι αυτός που θα ζητά την πρώτη πάσα, στην αρχική ανάπτυξη, ώστε με την ποιότητα του, να βοηθά στο χτίσιμο των επιθέσεων και να σπάσει το αντίπαλο πρέσινκ. Στόχος του Μίτσελ είναι αρχικά η αμυντική ασφάλεια, να πάει το παιχνίδι σε λίγες πάσες και αν είναι δυνατόν να το πάρει στο μισό γκολ. Αν το πετύχει το παιχνίδι θα μείνει στο under 2,5, σε απόδοση 1,87 από το Pamestoixima.

H Άρσεναλ αντιμετωπίζει την Μπόντο ανάμεσα σε δύο μεγάλα ντέρμπι για την Πρέμιερ. Το περασμένο Σάββατο, κέρδισε με 3-1 την Τότεναμ, την ερχόμενη Κυριακή, υποδέχεται την Λίβερπουλ Είναι δεδομένο πως ο Αρτέτα, θα θελήσει να έχει μία φρέσκια ενδεκάδα στο γήπεδο και αναμένεται σήμερα με πολλές αλλαγές.

Ακόμη κι έτσι η Άρσεναλ θα είναι το φαβορί, όμως η πάντα φιλόδοξη Μπόντο, που αγωνίζεται με μία καθαρά επιθετική λογική του 4-3-3 μπορεί να αξιοποιήσει την ¨χαλασμένη¨ ενδεκάδα της Άρσεναλ και να βρει ένα τέρμα. Το Goal Goal στο 1,85 από το Pamestoixima.

Η ανάλυση από τον Τσάρλυ:

Το Europa League παίζει μπάλα με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

TAGS PAME STOIXIMA PGS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ