ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ

Final 4 Predictor: €50.000 στον απίθανο διαγωνισμό της bwin!

Final 4 Predictor: €50.000 στον απίθανο διαγωνισμό της bwin!

Η ΕuroLeague στη bwin αρχίζει νωρίτερα, με τον δωρεάν Διαγωνισμό Predictor για €50.000 μετρητά* και απίθανα έπαθλα!

Λίγες ώρες πριν το μπασκετικό ραντεβού της χρονιάς και οι συζητήσεις για τον νικητή της EuroLeague φουντώνουν! Ποιος θα κατακτήσει το τρόπαιο; Ποιος θα βγει πρώτος σκόρερ; Θα προκριθεί ο Ολυμπιακός στον τελικό; Ποιος θα μοιράσει τις περισσότερες ασίστ; Τώρα, στο Predictor* της bwin, κάθε σωστή πρόβλεψη σας φέρνει πιο κοντά στο έπαθλο των €50.000!

Και το σημαντικότερο; Η συμμετοχή είναι δωρεάν!

bwin - Final 4 Predictor με 50.000€ μετρητά*! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ολυμπιακός, Eφές, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης και Εφές μονομαχούν στην αρένα της Μπεογκράτσκα, έναν ακόμα «ιερό τόπο» για το ελληνικό μπάσκετ, καθώς στο ίδιο γήπεδο -που πλέον ονομάζεται Stark Arena- η Εθνική ανέβηκε στον θρόνο της Ευρώπης, πριν 17 χρόνια. Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε και το φετινό Final 4 σε περιμένει με δώρο €50.000 σε μετρητά*!

Ο Ολυμπιακός έπειτα από απουσία 5 πέντε ετών επιστρέφει στην elite και θέλει να αποτυπώσει στο παρκέ την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Απέναντι του η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Εφές, ενώ το καρέ συμπληρώνεται, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, δύο από τα ιστορικότερα ευρωπαϊκά club, με εκατομμύρια οπαδούς και αντίστοιχα… μπάτζετ.

bwin - 50.000€ μετρητά στο Final 4 Predictor*! 21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Πόσο καλά ξέρεις τη φετινή EuroLeague; Δέκα ερωτήσεις ψάχνουν ισάριθμες σωστές απαντήσεις, από τον τυχερό που θα διεκδικήσει το μεγάλο έπαθλο, τις €50.000. Κερδισμένος θα είσαι και με 9 σωστές απαντήσεις, ενώ μερίδιο επιτυχίας θα υπάρχει και με 8 σωστές με Free Bets και Free Spins.

Η αντίστροφή μέτρηση για το Final 4 άρχισε, μαζί με το δωρεάν Predictor* της bwin, που περιμένει τις απαντήσεις σας.

Είσαι έτοιμος να κάνεις τα προγνωστικά σου και να διεκδικήσεις €50.000 σε μετρητά*;

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ